מחפשת טרמפ מאשדוד או מת"א לחיפה ביום מפגש הפורום
י ים כחול New member 8/11/03 #2 ../images/Emo66.gif../images/Emo73.gif גם אני גם אני ../images/Emo9.gif מירושלים עד חיפה ביום שישי בבוקר למיפגש
../images/Emo66.gif../images/Emo73.gif גם אני גם אני ../images/Emo9.gif מירושלים עד חיפה ביום שישי בבוקר למיפגש
י יעל :-) New member 9/11/03 #4 ../images/Emo12.gif יש עוד מכפר סבא? ../images/Emo13.gif מצטערת, אין לי טרמפ להציע. אם כבר מצטרפת לחיפוש. אבל נחמד לדעת שיש עוד חבר'ה מהסביבה.
../images/Emo12.gif יש עוד מכפר סבא? ../images/Emo13.gif מצטערת, אין לי טרמפ להציע. אם כבר מצטרפת לחיפוש. אבל נחמד לדעת שיש עוד חבר'ה מהסביבה.
1 1yaeli New member 9/11/03 #5 גם אני... מחפשת טרמפ מהדרום לחיפה. יותר נכון מקרית גת. אוליביה? שמש? אתן מגיעות? אפשרי גם מאשדוד, או אפילו רחובות. ברמה העקרונית להלוך יש לי רכבת, אבל לחזור, נאדה, כלום, לא רכבת ולא כלום.
גם אני... מחפשת טרמפ מהדרום לחיפה. יותר נכון מקרית גת. אוליביה? שמש? אתן מגיעות? אפשרי גם מאשדוד, או אפילו רחובות. ברמה העקרונית להלוך יש לי רכבת, אבל לחזור, נאדה, כלום, לא רכבת ולא כלום.
M milika1 New member 9/11/03 #6 היי, אני מגיעה מתל אביב, אבל... עוד לא החלטתי עם ברכב או ברכבת בכל מקרה אם אני נוסעת ברכב אז יכולים להצטרף 2 כי כבר יש מצטרפת
היי, אני מגיעה מתל אביב, אבל... עוד לא החלטתי עם ברכב או ברכבת בכל מקרה אם אני נוסעת ברכב אז יכולים להצטרף 2 כי כבר יש מצטרפת
מ משיייי New member 9/11/03 #7 ../images/Emo73.gif מחפשת טרמפ מרעננה והסביבה אם יש מישהו אשמח כמבון אם אפשר להצטרף אליו כמו כן הייתי רוצה לדעת יותר איך זה הולך המפגש מה עושים וכו'
../images/Emo73.gif מחפשת טרמפ מרעננה והסביבה אם יש מישהו אשמח כמבון אם אפשר להצטרף אליו כמו כן הייתי רוצה לדעת יותר איך זה הולך המפגש מה עושים וכו'