מחפשת טיפים

meitush7

New member
מחפשת טיפים

היי שמי מיטל, אני מגמגמת קל עד בינוני, לאחרונה הגמגום מקשה עליי במציאת עבודה, עש היום מצאתי בקלות, אני מחפשת טיפים לכל מה שקשור בהקלה בגמגום, וכל מי שמכיר או יודע על קבוצות תמיחכה או פתרונות יעילים, כמו הבחורה שכתבה כאן למטה גם אני בחרתי ללמוד תחום משעמם ואפור מתחום החשבונאות, אני כל היום חושבת מה ללמוד ובמה אני אצליח למרות הגמגום, אשמח לשמוע עצות מכולכם.

שי שורק

New member
היי מיטל

ברוכה הבאה לבתינו החמים. אני בוגר קורס פלואנסי בהדסה ירושלים וחבר באמב"י. אמב"י מקיים מפגשי תמיכה למגמגמים בכל הארץ. חיפה תל אביב ירושלים ובאר שבע. פרטים נוספים באתר אמב"י http://www.ambi.org.il/events-and-activities.html

שי שורק

New member
טיפ זה לא רק אבקת כביסה...

להביט למראיין בעניים ולא להורידם. לנסות להאט את קצב הדיבור. נשימות מלאות מהבטן. לא לחשוב על הגמגום!!!! ב ה צ ל ח ה

ligtz

New member
יש לי ראיון עבודה בקרוב. ואני כבר יכול לראות

איך אני מגמגם שם מול המראיין. אגב , מישהו יודע אם אפשר למחוק הודעה בפורום ?

shuky63

New member
אני מנסה לחשוב מה עובר בראש למראיין

שמגיע אליו מועמד לעבודה עם מגבלה. נניח שיושב מולו מישהו על כיסא גלגלים.הוא בטח חושב לעצמו:רגע,אם אני יקבל אותו לעבודה ,מה זה אומר?יכול להיות שהחברה תצטרך להשקיע הרבה כסף בהתאמות בשבילו שיוכל להגיע לכל מקום,כל מיני עזרים.אם זה יקרה המנכל יהרוג אותי.אז לשאול אותו אם הוא יצטרך משהו מיוחד?לא נעים,הוא בטח יעלב.טוב,אולי אני לא יצטרך לקבל אותו,יש עוד הרבה מועמדים טובים.... ואם זה אדם מגמגם זה אותו דבר.הוא בכלל עונה לטלפונים?הוא מוכן לדבר עם לקוחות,לתת מצגות בישיבת צוות?.. בקיצור סרטים. אז למה לא להוציא אותו מהסרטים שלו ולספר בדיוק מה אתה מוכן ויכול לעשות,ועשית עד היום עם הגמגום שלך. הפתיחה הזאת גם תגרום לנפילת מתח ואתה תגמגם קרוב לודאי כמו ביום יום,וככה הוא בדיוק צריך לשמוע אותך.

מציאת עבודה

היי מיטל מציאת עבודה לא קשורה לגמגום. מה שאני עושה זה מתלבש יחסית טוב, בא עם מלא ביטחון, ושם את כל הקלפים על השולחן. אני אומר בראיון שיש לי את הבעייה הזאת אבל זה לא עוצר אותי בשום דבר. סתם שתדעי שכרגע אני עובד בעבודה של תמיכה, כאשר הרבה ממנה היא בטלפון ועם גורמים בחו"ל ושלא תחשבי שזה לא קשה מבחינת הגמגום. זה קשה. אז מתאמצים

yakovs

New member
שלום מיטל וברוכה הבאה!

ראי נא, גם אני מחפש עכשיו עבודה. זה מאד קשה לי, ואני לא מגמגם! השוק מוצף עכשיו באנשים שמחפשים עבודה, ורובם ככולם מדברים בשטף וזה לא הופך אותם לטובים יותר בעיני המעסיקים. בוודאי שיש בך תכונות ויתרונות שמייחדים אותך מכל האחרים. יכולותייך וכישורייך הם הכוחות שיביאו אותך למקום העבודה המתאים לך - עם הגמגום או בלעדיו.

למעלה