מחפשת חולים שאובחנו עם אריתמה מולטיפורמה

liryli

New member
מחפשת חולים שאובחנו עם אריתמה מולטיפורמה

המחלה תקפה אותי בשנתיים האחרונות והיות והרפואה דלה מאוד בהבנת הגורמים והטיפול מסתכם בעיקר בסטרואידים והידע מועט מחפשת חולים במחלה כדי למצוא מכנה משותף חשיפה אפשרית לחומרים מחוללי מחלה שהרפואה עדין לא איתרה כמחולליים ועוד.. מידע שאולי יעזור ללוקים במחלה. ניתן לשלוח מסר או אימייל ל- [email protected] תודה

liryli

New member
אשמח גם לתגובת רופאי הפורום

כל ידע יוסיף הבנה. כמו כן אם יש לכם חולים במחלה יש לי ענין ליצור איתם קשר ואולי לשקול הקמת קבוצת תמיכה ללנושאי המחלה הזאת [email protected]

תשובה

שלום רב, א. שיהיה בהצלחה עם המחקר החדש ! ב. תאמר האמת איני בטוח שכל התמונות שצירפת מתאימות ל א"מ. כמו כן בניגוד למה שכתבת - טיפול בסטרואידים הוא כלל לא טיפול "מוצלח" בא"מ. הטיפולים השכיחים שניתנים הם דוקא טיפולים אנטיויראלים כגון זובירקס או אנטיבקטריאלים כגון דפסון ואלו יש לציין יעילים למדי דוקא במיגור הבעיה אחד הדברים החשובים ביותר הוא לאתר עאת הסיבה ובבהתאם לכך בד"כ ניתן להמליץ על טיפול מוצלח. כאשר הפריחה מאד מפושטת יתכן שבתוך סביבת בית החולים החולה יקבל טיפול בסטרואידים לתקופה מוגבלת אם כי בד"כ במקביל לטיפולים אחרים. שוב בהצלחה.

liryli

New member
לד"ר פסח

הייתי מאושפזת לפני מעלה משנה במצב שיצורף בתמונה/ תמונות והרופאים במחלקת העור פסקו אריתמה מולטיפורמה בטענה שרוב מופעי הפצעים הם דמויי מטרה , בחלל הפה זה נראה משהו אחר למרות שהופיעו גם פצעים כמו כוויות.. ככל שידוע לי עשו ביאופציה שאיששה זאת למרות שלא ברור ממכתב השחרור דאז שאכן כך. קיבלתי שילוב של סטרואידים וזובירקס וההשפעה היתה דרמטית בצורה חיובית. לפני כמה חודשים חזר המופע והפעם לא לקחתי סטרואידים למרות שזוהי היתה ההמלצת רופאים רציתי שהגוף יתמודד עצמאית ולא חושבת שהפתרון לטווח ארוך הוא סטרואידים. ואכן כך היה המחלה נמוגה אחרי זמן רב אבל השאירה שרידים שכרגע התפרצו שוב. עשיתי מבחני טלאי כולל אופציה שהעלתי שחומרים דנטליים הם המחוללים ועד כה לא התקבלה תמונה ממשית נכון להיום בידי במבחנות מרבית החומרים הדנטלים שמצויים בפה שלי ומחפשת לעשות מבחן טלאי נוסף איתם כמו כן יש לי אינטרפטציה הזויה נוספת מהיכן ולמה זה התפרץ. נראה שבמחלקת העור שבה הייתי מטופלת בהתפרצות ושבה עשיתי מבחני טלאי לא ממש יודעים ולא נתנו לי המשך ברור מחפשת את המקום הנכון הרפואה הנכונה את הראש הפתוח את הפוקוס הרחב והיצירתיות במציאת המקור ולאחריו הפתרון ואולי בכלל טעות באבחון והכוון אחר??? כפי שכתבת לא יכולה לתפקד ולעבוד עם המחלה חודשים ארוכים ואני עצמאית שעוד רגע גם קורסת כלכלית בעקבות המחלה [email protected]

למעלה