מחפשת חוג דרמה שלום האם מישהו מכיר מקום שאפשר ללמוד חוג דרמה בפתח תקווה וסביבתה? לילדה בת 8.5 תודה!
0 01012003 New member 23/1/07 #1 מחפשת חוג דרמה שלום האם מישהו מכיר מקום שאפשר ללמוד חוג דרמה בפתח תקווה וסביבתה? לילדה בת 8.5 תודה!
H Hermione1382 New member 25/1/07 #2 ניסית במתנ"סים? לבטח במתנ"ס עולמות בכפר גנים או במתנ"ס רמת ורבר קיים חוג מסוג זה - וברמת ורבר אם קיים הם בדרך כלל נותנים להירשם גם באמצע השנה
ניסית במתנ"סים? לבטח במתנ"ס עולמות בכפר גנים או במתנ"ס רמת ורבר קיים חוג מסוג זה - וברמת ורבר אם קיים הם בדרך כלל נותנים להירשם גם באמצע השנה
L Lil m aka Mickey New member 26/1/07 #3 לפי מה שהבנתי אני עובדת במתנס "אחדות" ויש שם גם חוג דרמה וגם פרוייקט שהילדים מצטלמים ל"טנלובלה" שתעלה בערוץ המקומי. תבדקי תעניין הטלפון של המתנ"ס- 09-9095533
לפי מה שהבנתי אני עובדת במתנס "אחדות" ויש שם גם חוג דרמה וגם פרוייקט שהילדים מצטלמים ל"טנלובלה" שתעלה בערוץ המקומי. תבדקי תעניין הטלפון של המתנ"ס- 09-9095533
M merilu1 New member 29/1/07 #5 תבדקי בהיכל התרבות ברח' המכבים שמעתי על חוגי דרמה מצויינים שמתקיימים שם. אין לי מושג לאיזה גילאים.