דובה בובה - שימי לב
מתוך קריאה רפרפנית של הודעותייך בפורומים השונים, אני מבקשת ממך לחזור אל הפורומים הקודמים. אני לא מקבלת בני 22 ולא חשובה מהי מטרתם בפורום. בני 67 כבר עזבו את הפורום שלי. כמה קומות מטה..... מטרת הפורום , המוצהרת היא שיתוף דעות ורגשות של בני חמישים ולא מדור שידוכים בין ילדות וחיטיארים. אם סבא שלי ייתפנה בקרוב מסבתא שלי, אני מבטיחה לך שאצור ביניכם קשר מיידי. השאלה אם הוא יתאים לך, כי הבית שלו אינו בסביון אלא בכיאט ביץ´, חלקה יפה וגדולה. שתי קומות. סבתא גרה לא רחוק ממנו, אפילו די קרוב, אבל זה לא צריך להפריע לך, יש לה חברים שלה. בעניין אוטו, האוטו שווה קצת יותר מסתם מאה עשרים אלף.. (לא התכוונת ל-12.000 כמו שכתבת? הוא ייבא אותו מארצות הברית והטיס אותו במטוס הפרטי שלו.ומונח כמו איזה אבן שאין לה הופכין, בשדה דב באיזה חניה. אין לו קרובי משפחה, פרט לי. בן אחד מוחרם על ידו, כי חטף לו נערה בת 16, ובתו כבר מתה מזמן בגלל החברים שהביא לה. נשארתי רק אני שמשגיחה על סבא, אני דואגת שיקנה כל שבוע מלאי של קונדומים ואני גם מספקת לו את הפרגיות. אבל גם לסבא יש תנאי, שגילה לא יעלה על 15. ואת, בעוונותייך, מבוגרת מדיי עבורו. לא נעים לי להגיד לך, אבל כנראה שהירושה שלו, הכבדה מאד.....תעבור אליי בסוף. אל תשכחי, את ויתרת עליה מראש בהודעה. כשנהיה בנאפולי, אני אראה לו בלאפטוף שלו, את ההודעה שלך. אבל זה יהיה מאוחר מדיי. סידרתי לו שם איטלקיה צעירה....14 וחצי.....אבל לא נראית יותר משתיים עשרה....... הוי סבא, הוא הולך ללקק את השיניים התותבות שלו.........(עלו הון)..... חפשי לך סבא אחר........שלי תפוס...........