מחפשת חברים...

לייקי8

New member
מחפשת חברים...

אחרי 20 שנות זוגיות ,בעלי המדהים יצא מהארון לפני כשבועיים וכבת זוגו לשעבר ואם ילדיו,עולמו הפך להיות חלק בלתי נפרד מעולמנו ולכן היום אשמח לחברים מהקהילה ,עד היום לצערי הכרתי מעט חברים מעבודתי שציירו לי את עולמם כעולם שכולו סקס...ולא מעבר לכך...או איך שאמר לי חבר מהעבודה לאחרונה תשעים וחמש אחוז מהקהילה שלנו מעניין אותם רק הסקס לא מעבר לכך......אני חושבת אחרת ואשמח לשמוע עוד דעות ולהכיר את האנשים האחרים שלא עומדים מאחורי תפיסה שכזאת,גם בשבילי וגם בשביל הילדים המשותפים שלנו,לדעתי ברגע שדעתי תהיה פתוחה לגבי העולם החדש של אביהם כך ייקל עליהם לקבל... אז ראו בזאת הצעת חברות..

JamesNox

New member
ברוכה הבאה!

אנחנו סתם זוג זקן ומשעמם שמגדל ילדה מתבגרת (
) בניו יורק הרחוקה. תשעים וחמישה אחוז נשמע לי קצת מוגזם, לא?

שלום לייקי

אנחנו זוג הומואים שחיים יחד כבר 32 שנים. סקס זה דבר טוב, אבל לא מרכז חיינו. אנחנו גרים בקנדה ונמצאים בארץ כשלושה חודשים בשנה. מקווה שתמצאי את מה שאת מחפשת, עבורך ועבור הילדים.

daphts

New member
שלום לך שמחה להכירך

אז כך אני שרון וזוגתי לחיים שמה אורית (זוג לסבית) גרות בשפלה, מגדלות יחדיו 4 ילדים מתבגרים (23.5- 14 זה תווח גילאי הילדים, בנים ובנות) קשה להגדיר שבראש מעינינו זה סקס... ובטוח שאמירה כזו לא נכונה על השנה האחרונה שעברה עלינו (עם תדפדפי בדפי הפורום תוכלי לקרא על כך) בגדל השנה האחרונה שלנו היתה אחת השנים הקשת מאדגרות במיוחד בצד הבראותי שלא היה משהוא השנה
אז אני בטוחה שאת מבינה שמה שענין אותנו היה הבראות, הילדים, והעבודה- בגדול כמו כל זוג אחר בארץ ובעולם
מבינה לליבך עד כמה קשה לקום בוקר אחד ולגלות שעליך לבנות את עולמך מחדש, לתמוך בילדיך... בהחלט קשה ! אבל הבחירה להכיר את עולמו של אבי ילדי היא בחירה מצוינת שתאפשר לשניכם בעבור ילדיכם לצלוח מסע זה יחד כשותפים להורת! וכל כך מגיע לך חיזוק חיובי (ח.ח.) וישר כוח גדול. את בדרך הנכונה לבנות עתיד נפלא לילדיכם ולשניכם כחברים! שרון

סורנטו

New member
וכהמשך להכרות את החברים כאן אני שייכת לקהילה

כאורחת שנדחפה -:) והתקבלה כמו אחת מהמשפחה ונהנת ביותר. סטרייטית נשואה עם שני בנים גדולים (הצעיר אחרי צבא) ליבי הלך שבי ונסחף פעם ראשונה!!! אחרי מרצה נחמד שעזר ותמך באופן אישי והתברר שהוא גיי. עלו שאלות והתחבטויות תוך מציאת הפורום וכאן נשארתי.

למעלה