מחפשת הרקדה

gall5

New member
מחפשת הרקדה

צריכה עזרה בבקשה, אני מחפשת הרקדה על חוף הים או ברחבה פתוחה, אשמח לקבל רשימת מקומות. (אני ירושלמית ומאוד רוצה לרקוד באוירה של הרקדה פתוחה ולא באולם סגור) גמר חתימה טובה

dw2322

New member
באזור ת"א, נכון?

רשמת שאת ירושלמית, אך ציינת שאפשר "אולי גם על שפת הים" (מן משחק מילים שכזה
) לכן אני משער שהכוונה לא להרקדה קל"ב. 2 הרקדות משעות הצהריים כבר נגמרו בשעה זו: טיילת ת"א והבורסה בר"ג. הערב תוכלי ללכת לספורטק ת"א (לאורך שדרות רוקח, לא הרחק מתחנת הכוח רידינג - כדי שיהיה לך קל למצוא), בשעות 18 עד 21. הרקדה נוספת היא בספורטק בהרצליה, לא הרחק מקניון 7 הכוכבים, קצת יותר מאוחר, מ 18:30. הרקדה נוספת היא בחוף ראשון אך אותה איני מכיר. איני מכיר הרקדות בי-ם.

רגע, כדי שהיא לא תתבלבל...

כדאי לתת לה את כל האופציות (למרות שכבר אחה"צ): יש הרקדות חופשיות (ברחבות פתוחות) בשבת בבוקר- האחת, בחוף גורדון (ת"א)- משעה 10:00 ועד (אם איני טועה) 15:00 השניה, ברחבת תיאטרון היהלום (בין בנייני הבורסה ברמת גן)- משעה 11:00 ועד 15:00.

אביגל ג

New member
ההרקדה בחוף הים הייתה עד השעה 14:00

משבוע הבא ההרקדה עוברת מ-11:00 ועד 15:00

הרקדה חופשית הערב בחוץ, כיכר נתניה

הערב, יום שבת ה 8/10/2005 ירקיד ישראל עמרני (אוהב שקוראים לו ישראל התימני), בהרקדה החופשית, תחת כיפת השמים בכיכר העצמאות בנתניה. ההרקדה תתחיל כמתוכנן בשעה 21:00 בערב. ישראל עמרני ידוע ביכולתו המקצועית, לקרא את רצון הקהל. הוא יעביר הרקדה לוהטת ומקסימה. כל קהל הרקדנים מוזמנים להתראות

gall5

New member
תודה רבה,

אכן אני ירושלמית שרוצא הרקדה לא באזור ירושלים, ואתם עניתם לי בדיוק מה שרציתי, אז תודה רבה, ועוד 2 שאלות: האם בכל שבת יש את ההרקדות האלו? והאם גם בימי חול יש כאלו הרקדות? תודה מראש על עזרתכם, שבוע טוב לכולם.

אביגל ג

New member
כן, ההרקדות הן בכל שבת.

אילו הרקדות בימי חול? בימי חול יש הרקדות סגורות, באולמות ובתשלום.

ninir

New member
הרקדות בירושלים

יש המון הרקדות ברושלים כמעט כל יום ממש נעלבתי כירושלמית אשר מגיעה גם לת"א יום ב' דודו זילכה במתנס זיו ורמי אברהם בפסגת זאב וירון בן שמחון היקר בפיליפ ליאון בקרית יובל יום ג' מתנס הקסטל יורם ששון יום ד' ירון בן שמחון במעלה אדומים יו ה' חיים צמח בית הנוער מוצ"ש הגדול מכולם אבנר נעים בית הנוער כולם מוזמנים להכיר את ההרקדות בירושלים שנה טובה

gall5

New member
צר לי אם נעלבת

אין לי כל כוונה להעליב אף אחד, אני מכירה את כל ההרקדות בירושלים ואף משתתפת בהם, כנראה שלא הבנת אותי נכון, אני רוצה הרקדה באויירת הים ובאוירה אחרת, אני הייתי גם בהרקדה בכיכר ספרא וזה אחלה, אך בא לי על הרקדה על חוף הים, והלי שום קשר להרקדות בירושלים, שאגב אני אוהבת ומכבדת את המרקדים שלנו. * רק לא הבנתי ממה נעלבת, אשמח לתגובה. שיהיה לך שנה טובה וכל טוב.

למעלה