מחפשת הרבה זמן סרט משנות ה80

iCe TiGeR

New member
מחפשת הרבה זמן סרט משנות ה80

הסרט אולי מסוף שנות ה-70 מדובר על 3 ילדים 2 בנים ובת קטנה שננטשים על ידי הוריהם כשהילד הגדול היה בערך בן 9 והוא נאלץ לגדל את 2 אחיו לבדו הוא היה גונב את בקבוקי החלב של השכנים היה גונב מצרכים מהמכולת עד שלבסוף הוא נתפס והתגלה לרשויות שהילדים חיים בגפם. הילדים נלקחו למוסד ומשם האחות הקטנה נעקרה מאחיה ונמסרה לאימוץ. לאחר שנים שהבן עמד לפני נישואין הוא ביקש מבת זוגו שתעזור לו למצוא את האחים שלו שנלקחו ממנו ולא היה לא קשר במשך שנים. זאת היתה מסימתו לפני החתונה . וכך היה האחים נמצאו . אם אנני טועה המפגש עם האחות היה בשדה התעופה. סרט מרגש עד דמעות....... השמח למצוא אותו ציפי

MovieMaster

New member
ארוכה הדרך הביתה

ארוכה הדרך הביתה (1981) (דרמה שמבוססת על סיפור אמיתי) / A Long Way Home

iCe TiGeR

New member
חשובבבבב

גם אני חשבתי שכך שמו של הסרט אבל זאת לא הגירסה שאני מדברת עליה. בסרט הזה מדובר על 3 בנות והסרט יצא בשנת 2002 גם אני הייתי בטוחה שמדובר "בארוכה הדרך הביתה" אבל כנראה שלא

MovieMaster

New member
כתבת שהסרט מסוף שנות ה70 תחילת ה80

רק עכשיו את מציינת שמדובר בסרט די חדש יחסית שיצא ב2002. אני אנסה לחפש לך באיזה סרט מדובר, אך חבל שלא ציינת מכתחילה את הפרט הזה, כי עכשיו זה יקח לי זמן נוסף למצוא לך אותו...

תרשו לי להתערב - נדמה לי שיש ביניכם אי הבנה:

המאסטר הציע לך סרט שמתאים לתיאור שלך: ארוכה הדרך הביתה - A Long Way Home - מ-1981. את חשבת שהוא מתכוון לסרט אחר, שגם הוא נקרא בארץ ארוכה הדרך הביתה - Rabbit-Proof Fence - סרט משנת 2002, על שלוש ילדות אוסטרליות שבורחות מפנימיה שבה מתעללים בהן. תבדקי שוב את הסרט משנת 81.

iCe TiGeR

New member
תודה לכם.........

נכון התכוונתי לסרט משנת 81 . האם יש לכם מושג מאיפה אני יכולה להוריד אותו או איפה למצוא אותו? ושוב תודה על העזרה {בת} ציפי

זה כבר לא כל כך פשוט:

באמזון הוא כרגע לא נמצא במלאי, ולא ברור אם הוא אמור להגיע. בפורום של הסרט ב-IMDb יש הודעה על אתר שמוכר אותו. אין לי מושג אם זה עובד, ועד כמה זה חוקי. אסור, כמובן, להזכיר כאן את אימיול, אבל גם אם היה מותר זה לא היה עוזר.
ורק עכשיו קלטתי שהשחקן הראשי בסרט הוא טימותי האטון, שהייתי מאוהבת בו לגמרי בשנת 81. אם את לא מוצאת את הסרט הזה, אני ממליצה לך על הסרט אנשים פשוטים - Ordinary People.

למעלה