מחפשת המלצות...

SummerBreeze

New member
מחפשת המלצות...

שלום :) שבוע הבא אני טסה ללונדון והייתי רוצה לצפות במחזמר כלשהו.. אם למישהו יש המלצה למחזמר קליל ונחמד שמוצג בימים אלה בלונדון אני אשמח מאוד לשמוע. תודה...

The gift

New member
טוב אז ככה:

אני ממליץ בתכלס לעבור אחד אחד כל הדברים שרצים שם ולראות מה מתאים לך. הנה קישור מושלם בדיוק למטרה הזאת.... אפשר לקבל פרטים על כל הפקה והפקה... ראוי לציין שחלק מההפקות שמופיעות באתר הזה הן הפקות מתוכננות אז חשוב לשים לב על תאריכי ההופעות. תאריכי פתיחה או סגיר וכו'.... אחרי שתקראי על כל ההפקות ותראי מה בא לך או בין מה למה את מתלבטת, תחזרי אלינו
אלה שני אתרים מצוינים... אחד מהם קצת יותר יסודי... http://www.officiallondontheatre.co.uk/shows http://www.theatrebreaks.com/theatres/ בהצלחה

razi1376

New member
^^ גם אני כנראה אטוס ללונדון...

חבל שהמחזמר החדש (-- בעצם החידוש לצלילי המוזיקה) יתחיל רק כמה חודשים אחרי שאני אהיה שם :( אני לא יודעת אם כדאי ללכת למרי פופינס... נכון יש את המחזמר - the women in white? שהשתתף בו מייקל קרופורד ואח"כ החליף אותו מייקל בול......ממה שראיתי אז המחזמר מופיע כרגע רק בניו יורק.......אווף -_-'

The gift

New member
טוב אז ככה...

מרי פופינס - חובה! רק מילת אזהרה: לא לצפות לראות את הסרט על הבמה... המחזמר הוא שילוב של ספרי מרי פופינס ושל הסרט. אני נהניתי מכל רגע ורגע. The Woman In White ירד גם בלונדון וגם בברודווי.... ותיקון קטן... מייקל בול לא החליף את מיקל קרופורד. הוא פשוט שיחק את התפקיד בניו יורק. אני ממליץ לך לבדוק את שני האתרים שהמלצתי כבר בהודעה הקודמת... כתובים שם כל המופעים, ההצגות ומחזות הזמר שישנם כרגע בלונדון. אני יכול להמליץ לך על כל מיני דברים אבל קודם כדאי לך לבדוק מה מעניין אותך ממה שמוצע...

Adidush888

New member
blood brothers!!

זה מיוזיקל מדהים!!! על fooloose לא שמעתי ובקשר לmamma mia אם אוהבים את המוזיקה הזו אז כדאי ללכת, אבל זה לא משו אם לא אוהבים את המוזיקה

The gift

New member
לא נעים לי אבל...

למה?!?!?!
יש דברים כל כך טובים יותר... גם מהקלאסיים! מרי פופינס, פאנטום האופרה, עלובי החיים, ברנשים וחתיכות, אוויטה (שממש ממש ממש עכשיו התחיל... הבכורה הייתה לפני כמה ימים) the Last Five Years... וזה רק כמה... אני ממש מציע לך לשקול מחדש את הבחירות

ש ו ר ט י

New member
אני מאוד לא אובייקטיבית אבל...

יוסף וכותונת הפסים המשגעת!!! איי איזה מחזמר יפה, השירים ממכרים והוא קליל למדיי. אני במקרה ראיתי אותו בלונדון (וכבר הכרתי אותו קודם לכן) וההפקה הייתה יוצאת מגדר הרגיל. אני מקווה שזה עדיין רץ שם...

ponine

New member
אז אני ממליצה...

עלובי החיים. ראיתי את זה פעם אחת אחרי שידעתי את כל השירים ואני רוצה לראות שוב...מדהים!!!! זה ממש מעולה..כל אחד חיי'ב לראות את זה לפחות פעם אחת בחיים..( לדעתי) ואם את כבר שם אז למה לא??? אני ממש נהנתי

idotu

New member
אני ממליץ...

חזרתי בקיץ מלונדון והייתי ב"מלך האריות" - שלדעתי הפקה מעולה, מצחיקה, היה פשוט מדהים...אני חושב שכל אחד צריך ללכת לזה. הייתי גם ב"Fame" - שקצת התאכזבתי...לא ממליץ כל כך.

למעלה