קולנוע פתוח זה לא כזה אטרקציה
אין מיזוג (ולכן אתה נורא תלוי בחום ובלחות באותו ערב), הקונטרסט והסאונד הרבה פחות טובים מקולנוע רגיל והכסאות הם כתר פלסטיק ולא כורסאות (בדוגמאות שאני מכיר, לא הייתי שם).

ועדיין, יש לכך את הקסם שלו, ולכן אם אתה רוצה קולנוע פתוח אז עזוב אותך מעזריאלי. יש לי הצעה הרבה יותר אטקטיבית עבורך - קאנטרי האוניברסיטה. בקיץ, מדי חמישי ומוצ"ש, מקרינים סרט בחוץ.
שוב, קח בחשבון שזה לא תנאים של קולנוע רגיל, הרבה פחות מפנק, אבל... הם מציעים דיל סוף הדרך: לך, כאורח, זה עולה 45 שקל (לסטודנט 35), ואתה יכול להנות מאחלה בריכה+סרט. איפה עזריאלי ואיפה הקאנטרי? עולם אחר.
ה catch הוא שתנאי הדיל הם כניסה החל מ 19:00 והסרט ב 21:00, ככה שאתה לא יכול להיות המון שעות בבריכה, אבל אם אתה מבוגר ולא ילד אז שעה בריכה זה לגמרי סבבה. הרבה חברים שלי באים לזה. מגיעים גם הרבה בני נוער.
הערב אל תגיע כי יהיה סרט ילדים.
במוצ"ש 6.8 יהיה "האיש שידע אין סוף", חמישי 11.8 "מסייה שוקולד", חמישי 18.8 "האשליה 2". משום מה זה כל מה שיהיה באוגוסט, והם לא עושים עוד סרטים (יכול להיות בגלל ששנת הלימודים לילדים השנה תפתח קודם? ) . בעסה.
יש לך את כל האוטובוסים לאוניברסיטה+תל אופן (ליד מעונות אינשטיין)+מונית קו 4א להגיע ולחזור.

יש מצב שמקרינים סרטים בחוץ גם בעוד מקומות, רק שאני לא מכיר.