מחפשת המלצות

88סול

New member
מחפשת המלצות

היי,
מכירים אולי אטרקציות למבוגרים במקום ממוזג?
ואנחנו רוצים לטייל בתל אביב; אילו מקומות יפים/מיוחדים מומלץ לבקר בהם?

תודה למי שמגיב!

עלה13

New member
מה אתם אוהבים,,,

כמה דברים שמתאימים לכל גיל

מושלם לראות סרט טוב בסנימטק ואח"כ לשבת לאכול באחד מבתי האוכל בפיאצה גבעון הסמוכה או מתחם שרונה, שבה יש מספר אטקקציות מענינות כסיור במתחם, ביקור המנהרות התת קרקעיות או באחד מהמוזיאונים הקטנים בו.

מוזיאון תל אביב לאומנות, אפשר להנות בו וממרכז גולדה הסמוך ולאכול משהו טוב במסעדות שבמתחם.

אני תמיד ממליץ למי שאוהבים אומנות ובעיקר אומנות אורבנית לבקר בתערוכה שאני אחת היוזמים שלה "הקומה השביעית" תערוכת אומנות רחוב וגרפיטי המשתרעים על מעל ל1000 מטרים מרובעים, היא חינמית והיא ממוזגת ויש ממנה נוף פנורמי על העיר תל אביב, היא נמצאת בקומה השביעית של התחנה המרכזית החדשה שהופכת למתחם תרבות גדול ויש אטרקציה אמנותית כמעת בכל קומה

dw2322

New member
מוזיאון, קניון או תיאטרון?

למי שמבקש מקום ממוזג אפשר להציע ביקור באחד המוזיאונים. ה 2 הגדולים והמומלצים הם מוזיאון ת"א לאומנות במרכז העיר ומוזיאון א"י ברמת אביב (שכיום נערכת בו גם תערוכת דינוזאורים זמנית לילדים). כל אחד מהם בקלות יכול למלא מספר שעות.
כמו כן אוכל להמליץ על בית התפוצות (מוזיאון לתרבות עם ישראל, באוניברסיטה) ומוזיאון רבין (מוזיאון חדש יחסית וחדשני, המשלב את חיי רבין בחיי מדינת ישראל, ממוקם בצמוד למוזיאון א"י הנ"ל)
&nbsp
קניון? קניון רמת אביב הוא מהיפים בארץ, עם חנויות יוקרה ייחודיות, וכמובן ממוזג. יש גם מספר בתי קפה טובים בתוכו.
לחילופין ישנו הדיזנגוף סנטר, שהוא מבוך מעניין של המון חנויות, וכמובן ממוזג.
ישנו גם קניון עזריאלי, אבל הוא סטנדרטי ופחות מיוחד לטעמי מה 2 הנ"ל.
&nbsp
תיאטרון? לפעמים יש הצגות גם בשעות אחה"צ, ולא רק בערב. 4 התיאטרונים הגדולים בעיר הם הבימה, הקאמרי, בית לסין וגשר. הכל ממוזג כמובן.
&nbsp
תהנו

עלה13

New member
לעזריאלי יש את יתרון התצפית...

מזמן לא הייתי ומקווה שהמסעדה הפסיקה לסגור את החלק המערבי העיקרי, על גג עזריאלי נפתח קולנוע פתוח לשמיים, לדעתי היחיד בעיר ואולי בארץ, המרחק ממנו לשרונה הוא מרחק הליכה וניתו להגיע אליו ישירות מתחנת רכבת שזה יתרון לבאים מחוץ לעיר.
אגב ידוע אם עזריאלי שרונה יכלול תצפית, התצפיות המודרניות היום מציעות תצפית בשתיים שלושה מפלסים שיוצרות עירוב שימושים ומאפשרים תצפית פנומים למבקרים, למסעדה, לגלריה ולשימושים נוספים, סקיי טאאור, גורקין בלונדון, לוקאאוט באמסטרדם ועוד הם דוגמאות לדור חדש של תצפיות

dw2322

New member
קולנוע פתוח זה לא כזה אטרקציה

אין מיזוג (ולכן אתה נורא תלוי בחום ובלחות באותו ערב), הקונטרסט והסאונד הרבה פחות טובים מקולנוע רגיל והכסאות הם כתר פלסטיק ולא כורסאות (בדוגמאות שאני מכיר, לא הייתי שם).
&nbsp
ועדיין, יש לכך את הקסם שלו, ולכן אם אתה רוצה קולנוע פתוח אז עזוב אותך מעזריאלי. יש לי הצעה הרבה יותר אטקטיבית עבורך - קאנטרי האוניברסיטה. בקיץ, מדי חמישי ומוצ"ש, מקרינים סרט בחוץ.
שוב, קח בחשבון שזה לא תנאים של קולנוע רגיל, הרבה פחות מפנק, אבל... הם מציעים דיל סוף הדרך: לך, כאורח, זה עולה 45 שקל (לסטודנט 35), ואתה יכול להנות מאחלה בריכה+סרט. איפה עזריאלי ואיפה הקאנטרי? עולם אחר.
ה catch הוא שתנאי הדיל הם כניסה החל מ 19:00 והסרט ב 21:00, ככה שאתה לא יכול להיות המון שעות בבריכה, אבל אם אתה מבוגר ולא ילד אז שעה בריכה זה לגמרי סבבה. הרבה חברים שלי באים לזה. מגיעים גם הרבה בני נוער.
הערב אל תגיע כי יהיה סרט ילדים.
במוצ"ש 6.8 יהיה "האיש שידע אין סוף", חמישי 11.8 "מסייה שוקולד", חמישי 18.8 "האשליה 2". משום מה זה כל מה שיהיה באוגוסט, והם לא עושים עוד סרטים (יכול להיות בגלל ששנת הלימודים לילדים השנה תפתח קודם? ) . בעסה.
יש לך את כל האוטובוסים לאוניברסיטה+תל אופן (ליד מעונות אינשטיין)+מונית קו 4א להגיע ולחזור.
&nbsp
יש מצב שמקרינים סרטים בחוץ גם בעוד מקומות, רק שאני לא מכיר.

למעלה