שלום אני רוצה לקנות רולרבליידס, הפעם האחרונה שהחלקתי היה בערך בכיתה ו' ( אני בת 18). אין לי שום ניסיון. אני צריכה רולר שיהיו טובים, בטיחותיים,לא למהירות או לתרגילים למיניהם. אשמח להמלצות תודה ניצן
בטאגליינס!! מידע לקונה רולר ראשון... את צריכה פיטנס..תקראי ואם יהיו עוד שאלות תשאלי או שתכנסי לאתר הרולר הישראלי ושם יהיו עוד תשובות לעוד שאלות שריכזו אנשים
לא לקנות צעצוע! כנסי לחנות אטלנטיס ותבקשי נעל פיטנס טובה , תקפידי שהיא תיהיה בדיוק במידה של הרגל והיא לא תאכזב באותה מידה כנסי לחנות רוזן ומינץ בנמל ת"א ותבקשי נעל פיטנס ותבדקי שאת לוקחת בדיוק במידה נעליים לא בטיוחותיות הם נעליים של חברות "מדבקה" ובד"כ חיקויים זולים של נעלים שיוצרו על ידי אחת החברות הגדולות שמשקיעות בפיתוח ותכנון נעל בטיחותית באמת
שתבקשי מנתי מ"רוזן ומינץ" יעוץ והדרכה בענין. לאחר שרכשת רולר טוב המתאים לרגלייך, את מוזמנת להגיע להדרכות חינם אין כסף ! בספורטק בימי רביעי ו/או חמישי בשמונה בערב. ולאחר שעברת גם את המשוכה הזו והינך מוכנה ומזומנה לצאת לדרכים, הינך מוזמנת להצטרף אלינו - חבורת TAR 'הקורעת' את רחובות העיר (תל-אביב כמובן!) בכל יום שלישי, עשר וחצי בלילה. ונסיים במשפט האלמותי - "טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים" ... תמונות שאני צילמתיתמונות שעופר צילם