מחפשת המלצה...

אוסנת123

New member
מחפשת המלצה...

שאלתי גם בפורום ביקורת מסעדות אבל ננסה גם כאן - אני מתכננת בסופשבוע הבא סופשבוע רומנטי בצימר בצפון. חשבתי לשלב מסעדה טובה במהלך. הצימר הוא בקיבוץ מנות (בסביבות צומת כברי) - מישהי מכירה מסעדה טובה באזור?

שמופית

New member
אני חושבת ששמעתי שפתחו

מסעדה טובה בכברי, אבל לא זוכרת יותר פרטים. הכי בטוח זה לדעתי לשאול את בעלי הצימר... הם כבר ינחו אתכם
תהנו !

הילית*

New member
לא יודעת אם זה באיזור

אבל בכניסה לתרשיחא יש מסעדה שאנחנו אוהבים והיא באמת טובה- אלומה ! רצוי להזמין מקומות מראש !

חנץ

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לא שמתי לב שהמליצו עליה והמלצתי עליה בתגובה להמלצה של POOH.

POOH*

New member
אנחנו היינו במסעדה במעלות.

משמ בכניסה ששכחתי אתש מה אבל הייתה משמ מצויינת. אם כי לא זולה בהחלט. אבל שווה כל שקל ששילמנו. היא נמצאת משמ בכניסה למעלות. במין בית עץ שנראה די לא משהו מבחוץ אבל מבפנים היה פשוט תענוג. מצטערת אבל אנחנו לא מצליחים להיזכר בשם. POOH

חנץ

New member
גם לי נראה שהכוונה היא ל"עינת"

מסעדה רומנית נחמדה. אבל אם אתם כבר באיזור יש את "אלומה" בכניסה למעלות תרשיחא מכיוון כפר ורדים. מסעדה המופעלת ע"י משפחה יהודית נחמדה. המסעדה בסגנון צרפתי, לא כשרה, התפריט משתנה כל עונה כך שכל פעם שאנחנו מגיעים לשם יש דברים חדשים אבל פשוט ללקק את האצבעות, אי אפשר ליפול עם המסעדה הזו.

daldan

New member
איזה פאדיחה

אני גרה כאן וחשבתי שחרשנו כבר את כל המסעדות באיזור, אבל על המסעדה הזאת עוד לא שמעתי...
(טוב אני גרה כאן רק שנה וחצי אז עוד מותר לי...)

רחלילי

New member
שאלה

זה מצפה מנות ולא קיבוץ מנות איך קוראים לצימרים שאתם הולכים ללון בהם? שואלת כי היינו במקום כלשהו פעם שם ו... המבין יבין.

אוסנת123

New member
בוקר טוב!!!

אנחנו מתוכננים להגיע לצימר בשם בקתה 2000. ספרי לי אם יש משהו שאני צריכה לדעת...

אתי@

New member
אנחנו היינו ב"אסתושה", שכחתי באיזה

מושב
תכף פילה תבוא ותזכיר לי
היה מאוד נחמד

poogi27

New member
אם בא לך בראש פינה

יש מסעדת גורמה שנקראת פינה בראש יש את בת יער (ליד צפת) מסעדת בשרים מעולה.

גלי ב

New member
בראש פינה יש גם את לה טרסה..../images/Emo13.gif

טעים טעים
וגם הבית של רפא....

אמיקה

New member
אח בת יער....

המסעדה הכי הטובה והרומנטית והקאובואיית שיש - טוב, בין הטובות ביותר. חולה על המסעדה הזאת, אבל זה רחוק ממנות (צריך לרדת לכביש עכו-צפת, לגמוע את רובו, לטפס לכיוון צפת... טיפה רחוק, אם כי לדעתי - שווה את ההשקעה). המסעדה במעלות תרשיחא אחלה, ממש טובה!! ממליצה בחום לפתוח "מדריך מפה לטיולי אוכל".

רחלילי

New member
מצטרפת להמלצה ויש אזהרה

בראש פינה המסעדה המתוקה "פינה בראש" מתוקה להפליא. להזהר אנושות מסעדה שמתיימרת להיות אנינת טעם ויקרה להפליא בשם "הבית של רפא" - מוזכרת בכל מיני מדריכים. מסעדה גרועה להפליא אוכל נוראי הם גם שמים בקבוקי יין אדום על השולחן ולא המרתף והם משאירים אותם בעמידה שם על השולחן עד שמישהו מחליט להזמינם שזה ממש לא טוב (יין אדום צריך להיות מאוכסן בשכיבה ובחושך) חוצמזה הם שמים בתפריט כאילו יש להם כל מיני חצאי בקבוקים ובפועל אין להם הרבה אלא רק חצאים של מה שיש על השולחן. השרות שם לא משהו והמחירים בשמיים.

איילתי

New member
והנה תשובות...

אז ככה: מסעדת "אדלינה" ADELINA בקיבוץ כברי 049952707 מסעדת "עינת" במעלות 049570520 מסעדת "אלומה" בתרשיחא 049574477 מסעדת "אסתושה" במושב לימן 049821250 או 058376618 או 058376625 מקווה שעזרתי ותהנו המון

למעלה