מחפשת המלצה על מכון EEG

מחפשת המלצה על מכון EEG

באיזור חיפה. פרטי או דרך הקופה (כללית) לא משנה. וגם המלצה על נוירולוג המתמחה בפענוח EEG וגם נוירולוג ילדים. הרבה דברים, ומצטערת אם אני שואלת אבל לא מצאתי בחיפוש פרטים. תודה למיש הגיע עד לכאן!

אמא גדולה ../images/Emo24.gif

את התקשרת לזימון תורים ושאלת על מכון EEG באזור חיפה? אם כן, ואני מניחה שכן , מה אמרו לך? הנה שמות של נוירולוגים מומלצים לילדים, שימי לב גם לעובדה שמתארח אצלנו היום נוירולוג ילדים בפורום , את יכולה לשאול אותו שאלות ד”ר אורי קרמר – אפילפטולוג 03-6974839 03-6974517 03-5402639 ד”ר איתי ברגר - אפילפטולוג 02-6555374 ד”ר אלי שחר 04-8542545 ד”ר ברוריה בן-זאב 03-5302577 ד”ר הדסה גולדברג – אפילפטולוגית 03-9253615 ד”ר נתן ברנד 03-5303030 ד”ר נתן וטמברג 03-5028141 ד”ר שרה קיויתי 03-6770947 בנוסף, האם שאלת בכללית על רופאים דרך המושלם?, אם את מבוטחת של המושלם כמובן...

יש בבי"ח רמב"ם וכרמל

ובשניהם יש נוירולוגים לילדים ברמב"ם ד"ר שחר ובכרמל ד"ר צלניק.

ד"ר צלניק גם מקבל בשדרות המגינים

מרכז להתפתחות הילד בחיפה. צריך הפנייה לנוירולוג כדי להגיע לשם אם אני לא טועה , לבית חולים כרמל צריך טופס 17 לגבי המרכז להתפתחות אני חושבת שצריך רק הפנייה, צריך לבדוק את זה. יש גם נוירולוגים ילדים שעובדים כעצמאים דרך הכללית ,כשמתקשרים לזימון תורים צריך לשאול מי עובד כנוירולוג ילדים עצמאי באזור חיפה,אם לא שואלים לא יודעים עליהם , המלצות אין לי בכל מקרה, אני מצטערת...

aerox

New member
מרכז לין בחיפה , מכון מור

בקופת חולים זבולון קרית ביאליק , מגדלי הקריון קומה -5 איכותי מאוד ומדוקדק ,

תודה על ההמלצות

אני מקווה שביום ראשון אצליח לקבוע תור לד"ר צלניק. תודה!

עוד שאלה

פספסתי את הביקור של הנוירולוג בפורום. נקבע לנו תור ל-EEG והבנתי שחשוב ללכת עם התוצאות לנוירולוג שמתמחה בפענוח EEG ולא רק לנוירולוג ילדים. ד"ר צלניק הוא המומחה למינונים של תרופות, אבל האם הוא גם מומחה בפענוח? אם לא מי מומלץ?

ד"ר היימן מתארח כאן בכל יום ה'

כך שאת תוכלי להשאיר לו הודעה ביום ה' הקרוב במידה ותחפצי בכך, מי אמר לך שחשוב לגשת עם תוצאות EEG למי שהתמחה בפענוח הEEG ? יש לי תחושה שאם ישנם מומחים לפענוח תוצאות EEG הם עובדים בבתי החולים הגדולים בארץ ,אני אבדוק עם חיים כמה אפשרויות במהלך הערב,נראה אם נצליח לגלות היכן הם מסתתרים

aerox

New member
אין מומחה לפיענוח EEG

כל נירולוג יודע לפענח EEG לא צריך מומחה בשביל בדיקת EEG מראה רק את גלי המוח ולראות עם יש נטיה להתקפים אפילפטים מבחינת תדר של המוח , לפי דעתי מנסיון של חבר שלי ונסיון שלי נסיון שלי זה עם דוקטור סוסיל והנסיון של חבר שלי זה ד"ר ארגוב , בירושלים

כל נויורולוג אמור לדעת לפענח

תוצאות EEG זו בדיקת סטנדרט אצל חולי אפילפסיה כך שד"ר צלניק בהחלט יוכל לעזור לך.

אילןאבא

New member
צריך רופא מומחה!!!

כל ילד יכול לזהות התקף רציני באמצע EEG או תופעות חמורות אחרות. אבל, יש לא מעט תופעות שרק עין מאוד מיומנת מזהה. באנגליה ומקומות נוספים מנסים לבצע עיבוד ממוחשב של EEG אך עדיין העין האנושית המיומנת מצליחה יותר... ניתן להביא את הEEG שבוצע בכל מקום לד"ר קיויתי או למומחה אחר כדי שיקראו אותו.

למעלה