מחפשת הגדרה

מחפשת הגדרה

אודה לכן אם תעזרו לי בנושא כמה עובדות על עצמי אני בת 17 וקצת מעולם לא עברתי שום דבר עם בן(לא חבר לא יציאות לא נשיקה לא מגע) אהבתי כמה בנים אבל מעולם לא יצרתי איתם קשר מעבר למבטים לפני שנתיים נסחפתי למערכת יחסים עם בת שנמשכת עד היום עם עליות וירידות בצורה מאוד תלותית. עברתי הרבה סבל לעומת המון הנאה. עברתי איתה יחסי מין מלאים אבל אני הייתי זאת שעשתה לה דברים והיא לא. הייתי מאוהבת בה בתקופה מסוימת בצורה אובססיבית עכשיו נשארו לי רגשות מסוימים שקשה לי להגדיר אותם בעיקרון אני מאוד קשורה אליה. אני נמשכת לבנות מבחינה פיזית לפעמים אבל מעולם לא מעבר לזה. אני גם יודעת שאני בחיים לא אוהב מישהי כמו שאהבתי אותה. אני גם לא מעוניינת בלעבור משהו עם אף אחת. אני מסוגלת רק איתה. אף פעם לא נמשכתי לבנים. לא מסוגלת לחשוב על חתונה מצד שני לא יכולה לתאר את עצמי בקשר עם בת חוץ ממנה (היא לא מעוניינת בקשר רציני) ברגע זה...אולי נייטרלית לא רוצה לא בנים ולא בנות אני יודעת שלסבית זה אורח חיים-ואני לא מעוניינת באף אחת חוץ ממנה אני יודעת שדו מינית זה משיכה לשני המינים-ואני לא נמשכת לבנים אני יודעת שסטרייטית היא אחת שלא מרגישה דבר כלפי בנות-שלא כמו במקרה שלי אז מה אני? תודה מראש

mhe

New member
הגדרת יפה בעצמך...

בשביל מה את צריכה שמטומטמת כמוני תגדיר? בכל אופן אם את לא נמשכת לבנים בכלל את לסבית... כי יש לך רגשות לבנות (אומנם קצת ומוגדרות ביותר אבל יש)ואין לך רגשות לבנים בכלל... ככה שהמטומטמת בניסוח לוקה הגיעה למסקנה שאת לסבית...

את עוד קטנטונת... ../images/Emo18.gif

אל תכניסי את עצמך לתיסבוך עצמי !!!! תני לזמן לעבור... לעשות את שלו.. חכי קצת מה את בלחץ מה יהיה עלייך עכשיו בשאלות מי אני מה אני איזה מין סוג בנאדם אני - את כרגע לא רואה בעניים ורואה רק את הבחורה שאת אוהבת.. בחיים הכל עובר השנים חולפות מהר.. עוד לא התחלת את החיים שלך עוד את תעברי המון המון תקופות בחיים .. :)))))

mhe

New member
מה זאת אומרת קטנטונת?

אני בת 15!!!! אז מה אני פעוטה?

mhe

New member
אני נכנסת לבאר...

ומבקשת מהמוזג מטרנה...

טוסטה

New member
תגובה

דיקי התגובה שלך יפה מאוד אבל מה החביטה הלא קשורה בצד.... מה היית רעבה?? חחחחחחחחחחחחחחח התת מודע שלך שם חביטה ליד.... ומה הזיהירות??? זהירות את קטנטונת?? חחחחחחחח חולה חולה חולה חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך :)))))))))))))))))

plus

New member
לדעתי,

אל תגדירי את עצמך. תזרמי. מי שאת אוהבת תהיי איתו/ה, לכי על הרגש ותהיי שלמה עם עצמך. כל עניין ה"הגדרות" מיותר לטעמי ומסתכם בנורמה חברתית שלא מועילה אלא רק גורמת לנו להשתייך לקבוצות, לא להפתח לדברים חדשים. בקיצור, באמת תעשי מה שאת מרגישה ותלכי על האהבה האמיתית שלך, אם נשים או גברים, ואני מאמינה שתמצאי את עצמך. העיקר, קחי את הזמן. בהצלחה, אושר, אהבה ו.. חתימה טובה,
לירון

meeee

New member
קצר ולעניין חח... :) סתם...

היי... קראתי את מה שאת כתבת, ומה שכתבו לך בתור תגובות... הממ.. אני בת 15... ולמרות שזה מיותר להגיד אני סתם מזכירה את זה חח... בכל מקרה אני חושבת... ובעצם לא בטוחה... שלא צריך הגדרות... כי יותר קל לחיות בהם.. ואם תצליחי לחיות בלי הגדרות אז זה יותר טוב לנפשיות. בכל מקרה... אלה שאומרים לך לזרום... זה ממש לא קל לזרום כשאתה תקוע... ומרגיש שאתה לא מסוגל לזרום (ניראה לי לא?!?, לפחות אצלי זה ככה). אני חושבת שלהגיד לך לא לחשוב על זה יותר מידי זה חתיכת בקשה וגם מצד שני מי אמר שלא לחשוב על זה יעזור לך? חחח.. ככה שאין לי מושג מה להגיד... פשוט תמשיכי לדבר פה עם אנשים יש פה הרבה חכמים וחכמות ואולי כן תמצאי איזושהי דרך ללכת בה... ("דרך המלך") חחח... יצא לי להזדהות איתך קצת בכל מקרה... אני מקווה שתצאי מפה עם משהו... וזהו... דברי אלינו :) דברי אלי חח... ביי ביי

peaches

New member
טוב מתוקה...

קודם כל כמו שכבר מישהי אמרה לך מאוד נכון את כרגע לא רואה אף אחת חוץ מאהובתך. דבר שני את אמנם לא תינוקת אבל את נמצאת כרגע בתהליך של התעצבות (מהמילה עיצוב) את בגיל ההתבגרות ולפי תאוריות עדכניות גיל ההתבגרות נמשך עד גיל 25 לכן מתוקה גיל 16 זה לא הזמן בכלל להחליט מה את מי את ואיך תהיי או מה תעשי, וחוץ מזה כל מה שאדם מתכננן בחיים אף פעם לא יוצא לפועל ממש כמו שהוא שהוא רצה במקור לכן יש זמן והדברים ישתנו מליון פעם. גם אני חוויתי כל כך הרבה שינויים שאם הייתי פוגשת את האני של גיל 16 ואת האני שלי בגיל 21 הנוכחי בכלל לא הייתי מכירה את עצמי. אז לסיכום יקירתי קחי את הזמן, תני ללב שלך להתרפא כי כרגע הוא פצוע ורק בעוד זמן תוכלי להסתכל מזווית שונה על דברים מעט יותר מרוחקת ממה שאת היום. כי לפעמים זה מאוד בריא לקחת צעד אחור כדי להסתכל על הדברים בצורה שונה. אז בהצלחה... מיכל

למעלה