מחפשת גם שיר

שירן

New member
מחפשת גם שיר

יש שיר שאני נורא מחפשת אפילו חלמתי עליו בלילה הוא היה בפרק כאשר קלארק ראה את הבנות במקלחות מעבר לקיר (ראיית רטגן ) אני מאוד אשמח אם תגידו לי אך קוראים לשיר

wee man

New member
הפרקים יתחילו מחדש!!!

לפי הפרסומות בערוץ 3 כל הפרקים יתחילו מחדש.. אין קשר להודעה שלך, אני יודע, פשוט ניצול שרשור... סורי, לא יודע מה שם השיר, אבל תראי את הפרק בשידורים החוזרים וזה יהיה בכתוביות...

Skiter

New member
לפי מה שהבנתי מה שמחליף את סמולביל

זה פסדינה, וזאת נשמעת סדרה טובה!

2שוש

New member
זו לא

למרבה ההפתעה הסידרה נכשלה בארה"ב, למרות האנשים שמאחורי הקלעים (דיאן קיטון, למשל, היא אחת המפיקות ואף ביימה את הפרק הראשון). לסדרה צולמו 13 פרקים (עונה) אך היא ירדה לאחר ארבעה בלבד. אני מניחה שערוץ שלוש רכש את כל 13 הפרקים של העונה הראשונה, האחרונה והיחידה של הסדרה.

Skiter

New member
גם אוליז את אי ומה עם גו´אן

סדרות טובות שהורדו.. ולמה? כי לאמריקנים המסכנים (אני אומר ברצינות לא בסרקסטיות) יש יותר מידי ערוצים, וגם ככה שיש כמה דברים שהם אוהבים כולם בפריים - טיים בבת אחת...

שירן

New member
נראה לך

יש לי את כול הפרקים מ1- 21 מוקלטים אני לא מחכה

Son Gohan

New member
הנה

באתר הזה יש את שמות השירים שהופיעו בכל פרק והנה רשימת השירים מן הפרק Episode #4: "X-Ray" "Movies" by Alien Ant Farm -- Played at the very beginning of the episode "Ooh La La" by the Wiseguys -- This is what is playing when we first see the school and the gym class "Breathe You In" by Stabbing Westward "Analyse" by The Cranberries -- This is playing when Chloe and Lana start talking in the newspaper office. "Unbroken" by Todd Thibaud "Up All Night" by Unwritten Law "Wall In Your Heart" by Shelby Lynne -- This is playing at episode´s end, when we see Lana in the red truck as the screen fades to black.|

שירן

New member
אני חולה עליך SON GOHAN

תודה !!!!! תודה !!!!!!!! תודה !!!!!!!! אני חולה עליך אתה יודע כמה זמן חפשתי את השיר הזה תודה תודה תודה !!!!!!!!!

lily p

New member
גם אני מחפשת שיר! ../images/Emo29.gif

אבל אין לי מושג מאיזה פרק הוא... אני רק זוכרת כמה שורות, וגם אותם אני לא בטוחה שאני זוכרת נכון... זה הולך ככה: "I´ll do anything Just to hold you in my arms you know I´m there for you..." וזה מה שאני זוכרת... :למישהו יש מושג איזה שיר זה? או לפחות מאיזה פרק הוא?

Son Gohan

New member
אני לא בטוח.....

אבל תנסי לחפש את Close The Door של Teddy Pendergrass אבל כמו שאמרתי אני לא בטוח.....

למעלה