מחפשת בית תכנה

Darth Foofoo

New member
מחפשת בית תכנה

שמתמחה בכתיבה ב net. רצוי בית תכנה קטן אך יציב עם ניסיון כלשהו בענף. אם יש המלצות אני אשמח לשמוע . תודה .

גנזר

New member
מחפשת למה?

לעבוד בו? או לתת לו עבודה? בכל מקרה- אנחנו : CodeOasis. ואת יכולה גם למסרש אם תרצי.

IdleThought

New member
לבנייה

של המערכת של הדיבור השתמשת בגרסה החדשה של MICROSOFT SPEECH API?

גנזר

New member
../images/Emo190.gif

מתנצלת על חוש ההומור הירוד שלי, אבל חוששתני שלא הבנתי את הבדיחה... (בהנחה שזו הייתה אמורה להיות בדיחה
) בכל-מקרה-אם הייתם פחות מתבדחים ומתייחסים יותר ברצינות, אולי כבר הייתה לכם הצעה (בהנחה שזה רלוונטי עבורכם
) אחלה אייקון...

IdleThought

New member
מצטער

אני מתכנת מובטל ועלוב ואין לי שום פרוייקט שאני יכול לתת לך .. סורי זו היתה שאלה טכנית גרידא על יכולות הטכנולוגיה , יש למיקרוסופט SDK חדש (אני חושב שהוא 5) שמיועד לאינטגרציה של זיהוי קול וסינתיזה בטלפוניה ומחשבים ולא יצא לי לבדוק את היכולות עד כדי כך וקיוויתי שתוכלי לשתף מעט מהנסיון שלך שום כוונה לפגוע

גנזר

New member
חוש ההומור שלי אכן עלוב...

רק עכשו הבנתי שדיברת על אחד הפרוייקטים שלנו
אז ככה: אם אני זוכרת נכון- זה פרוייקט עתיק של אחד הבוסים שלי לפני שהם הקימו את החברה. לא יצא לי להתעסק איתו ואין לי מושג באיזו טכנולוגיה השתמשו. אם זה חשוב לך- אני יכולה לברר אבל אם אתה אומר שזה חדש- זה בטח לא זה. ושוב- קבל את התנצלותי הכנה

מתכNET

New member
הי גנזר אפשר שאלה קטנה?

חוץ מהשאלה בכותרת......איך אני יוצר BLOG כמו שלך? צריך לעבוד ב מיקרוסופט או שכל אחד יכול? תודה מראש.

גנזר

New member
לא עובדת במייקרוסופט...

נראה לי שהחברה שלי היא די אנטי-תיזה... בכל מקרה- קבלתי הזמנה. מאחר שזה באופן פרטי, אני מאמינה שאני לא אמורה לחשוף כאן את הפרטים, מצטערת... |גנזר, שלמרות שהבוס שלה מחשיב את שעות הבלוג כשעות עבודה- לא מצליחה זמן לכתוב שם את כל מה שהיא רוצה|

נחלק את הבעיה לשני חלקים:

החלק הטכני, של איך להקים את הבלוג, הוא ממש פשוט. יש פתרונות מוכנים בכל מקום באינטרנט, ואם תחשוב על זה, זו אפליקציית ניהול תוכן של טבלה אחת בלבד. מה יכול להיות מסובך? תשתמש ב fckEditor או ב FreeTextBox , טבלת פוסטים, וזהו. אם אתה רוצה ממש להתפרע, שים גם טבלת טוקבק ותן לאנשים למלא טופס פשוט שמוסיף הערות לכל פוסט. זו באמת עבודה לאח"צ עצל במיוחד. החלק השני הוא מה לכתוב. איך להיות שנון ומקורי. בזה כמובן אני לא יכול לעזור לך. אם הייתי יודע, היה לי כבר בלוג משלי. או שאולי לא.

מתכNET

New member
תודה לא התכוונתי להקים BLOG אלא

להצטרף ל קומונה של הבלוגים וכך יהיה לי בלוג כמו שלה בדומיין ההוא.

Microsoft

הם די יציבים, ויש להם ניסיון כלשהו בענף. הם גם מתמחים בדוט נט, ככל שידוע לי. דבר עם ביל, תגיד לו שדוד שלח אותך. כמה אתה רוצה על הסירה?

למעלה