מחפשת בית ספר

בתיה13

New member
מחפשת בית ספר

שלום לכם.. אני בבעיה כי ילדי, המאובחן כבעל הפרעת קשב, לא מסתדר בבית ספר שלו, ואני מחפשת לו בית ספר שיודע להתעסק עם ילדים מיוחדים כמוהו. הציעו לי בתי ספר מקצועיים, אבל בני בנוסף לכך שהוא מאובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז, הוא גם מחונן, ולכן הייתי מעדיפה שיגיע למקום שיוכל גם לצאת משם עם בגרות ובגרות טובה. בני עכשיו בכיתה ז'. אשמח לשמוע על מקום שכזה עם מישהו מכיר.

שמעתי משהו על קיבוץ גבעת חיים איחוד

אבל לא ממש יודעת איך ביה"ס שם - אם הוא מתאים למחוננים או לא. אולי Zivadina תוכל להמליץ אם הוא טוב. יש לי קשרים בקיבוץ הנ"ל, אם תרצו, אוכל לברר ביתר פירוט ולקבל טלפונים רלוונטים. אורלי.

o r 8

New member
לאמא של מרום

מאוד ממליצה לך על "רמות-חפר" בקיבוץ מעברות. בני, ADD ולומד שם. היחס, ההשקעה והיכולת לטפל ולהכיל אותו אדירה. ישנה התייחסות מעולה והכרות מעמיקה עם ילדי ADHD. בית הספר קיבל שנה שעברה את פרס הנשיא. אם תרצי עוד פרטים, את יכולה לפנות אלי במסר אישי. מאוד מאוד מומלץ.

תודה חמודה

ההמלצה היא לבתיה13. למזלנו, ביה"ס של בני מוכן להתמודד עם כל מה שבא בעקבות ADHD (כמובן בעזרתה ועידודה של מחנכת מקסימה). אורלי.

o r 8

New member
אופס...לבתיה 13 ראי תשובה לאמא של

מרום. סליחה.

היי בתיה

סליחה על האיחור בתשובה. אברר לך הערב אם גבעת חיים מתאים למחוננים, אשלח לך במסר את כל הפרטים: טלפון, איש קשר ועם מי צריך לדבר שם. ביי, אורלי.

בתיה

גבעת חיים לא מתאים למחוננים אלא לבעיות למידה קשות. מעברות - מתאים מאד. בהצלחה רבה
אורלי

ronymp

New member
בתיה - גם אני ממליץ על גבעת חיים

ואתמול כתבתי לך על זה ב"ס "שפרירים" - אותו מנהל בנימין שפריר - מחנך בחסד עליון בעיקר לחינוך המיוחד - ובעל פרסים בתחום זה היינו גם שם בחיפושינו אחר ב"ס לבנינו ממליץ לך בחום לגשת - ולבדוק
- רוני

yaelporat

New member
המלצה על בית ספר

ממליצה לך מאוד על ה"בית של תמר" - בית ספר שמיועד לתלמידים לקויי למידה עם או בלי הפרעת קשב. מתקבלים לשם רק תלמידים עם אינטלגנציה מעל הממוצע. נראה לי שבנך מתאים למקום כזה. כדי לכם לברר פרטים.

בהחלט תומכת בהצעה לבדוק את

רמות חפר. בית ספר עם צוות מעולה, חם, מבין, מכיל. אם שילוב מתאים לבנך, בהחלט ממליצה לבדוק ברצינות. שניים מילדיי שם. ללקויי למידה+ADHD יש את: הבית של תמר/משמר השרון, בי"ס תום/גן שמואל, בשניהם בגרות מלאה.

דנדנה3

New member
לאילו גילים?

שלום רב אשמח לדעת פרטים נוספים על רמות חפר האם הוא מיועד גם לגיל בי"ס יסודי? תודה

בתיה13

New member
מחפשת ביס דתי להפרעת קשב וריכוז

בני תלמיד עם אנטלגנציה גבוהה אך מתקשה ללמוד במסגרת רגילה. מחפשת ביס מתאים. לומד בכתה ז.

ממליצה על "הבית של תמר" בקיבוץ

שפיים. המקום מיועד לתלמידים מכתה ז'. מסגרת שמקבלת אך ורק תלמידים מתקשים בעלי סיכוי להגיע לבגרות מלאה. לגבי גבעת חיים, ככל הידוע לי זאת מסגרת של חינוך מיוחד, לילדים בעלי לקויי למידה קשים ואם הילד מחונן זאת אינה מסגרת מתאימה עבורו.

zivadina

New member
ישנן הפנימיות של ד"ר שמחה צ'סנר

בירושליים ובקדומים, אשר מוקדשות לילדים עם הפרעת קשב ורכוז.

פרחיה2

New member
בני חיל - ישיבות ללא פנימיות!

בני חיל בירושלים {בארמון הנציב}, מקבלת ילדים ADHD מכיתה ז' ועד י"ב . יש הסעות מגוש עציון, מבית שמש , מישובי בנימין, פסגת זאב, ומרושלים. לישיבה בקדומים יש הסעות מכל הסביבה. פנימיה אין...

למעלה