מחפשת בחור דתי

JUN JUN

New member
מחפשת בחור דתי

להכרות עם מישהי ממוצא פרסי, דתייה , בת 27 אנרגטית ומלאת חיים ובטחון עצמי (לא ביישנית כלל) מי שמעוניין לשמוע קצת יותר פרטים יכול לפנות אליי במסר אישי

niya

New member
חשבתי שאת נשואה../images/Emo8.gif

סתאאאאאאאאם, אני יודעת שזה במסגרת השידוכיה. הכל לשם שמיים. ולוואי ותצליחי בשידוכייך

JUN JUN

New member
נייההההה !!!!!! מה זה???

אני בשוק ! ככה את בוגדת בנו? גברת נייה פתחה לה פורום שופינג חברים וחברות את עברת את אישור המועצה העליונה? הפרלמנט חתם על המינוי? פרויז, אתה ידעת מזה? לא מקובל!

niya

New member
קודם כל../images/Emo68.gif

לא פתחתי את הפורום, רק הצטרפתי לניהול. שנית, הגיע הזמן להגשים את חזון אבותינו, ו"לפרסן" כמה שיותר אנשים. את רוצה שידוכים, לא?
אז אני פועלת להפוך כמה שיותר מהאוכלוסיה לפרסים, ואז יהיה לך יותר קל
ושלישית, שלחתי אלייך מסר, לא ראית? אני צריכה לדבר אתך (די בדחיפות) ואין לי הטלפון!

ג'ון ג'ון.........

ג'ון ג'ון יקרה! למה כועסת ג'ון ג'ון ? תראי איזה פרצוף נהיה לך כשכעסת
לפני שאת תוקפת קחי אוויר ותחשבי.........
-זה שֶ- ניה מנהלת פורום "קניות" זה דווקא טוב בשבילנו. חכי שכולם יבינו שלמעשה זו שחורשֶת בקניונים על כרטיס האשראי (של עצמה) נו טוב בעל עוד אין
(חחח) היא פרסיה !!!! כן כן מנהלת פורום בזבוזים פרסיה !!! - זה רק טוב בשבילנו !!! ואולי כעת תשתנה הסטיגמה על העדה הפרסית
(כבר השתנתה מזמן - יש אחרים ש"השיגו" אותנו) חחח ניה
חיזקי ואימצי ליה
והכל בצחוק אז.............שיהיה לכם אחלה סופ"ש

niya

New member
../images/Emo3.gifמה קרה לך?../images/Emo6.gif

אני כל הזמן אומרת שם שאני לא מוכנה להוציא הון תועפות ורק מחפשת חנויות עודפים ומכירות ממש-ממש שוות שולחת אותך לעין בקישור... נראה לי שהיגע הזמן ללמד גם את חברות פורום שופינג בישיוס מהו

למעלה