מחפשת את עצמי

מחפשת את עצמי

אז ככה ! קיבלתי אומץ ממה שכותבים כאן כל הזמן ! אני נכנסת בניק הזה כבר שבוע ומפלרטטת עם גברים בכל מיני חדרים של תמיכה כספית וכאלה ואוספת כל מיני טלפונים והצעות אני מסובכת מאוד כלכלית - בדקתי אפשרויות של הלוואות ולא מצאתי והחלטתי ללכת על הקטע הקל של תמיכה תמורת מין עברתי את השלב של להתכתב והיום אפילו דיברתי כבר עם מישהו בטלפון ונלחצתי והייתי נבוכה מאוד מהמעמד עשיתי טעות וחתמתי לאחותי על ערבות שהיא הסתבכה וסיבכה גם אותי - היא אמרה שיהיה בסדר - אבל מכשסיימו את ההליכים נגדה - עברו אליי בעלי השביע אותי לא לחתום לה ועכשיו חשבון הבנק המשותף שלנו מעוקל וכמו כן המשכורת שלי אני לא יכולה לספר לבעלי כי זה יהיה הסוף ואני לא רוצה לאבד אותו וכבר נכוונו בעבר מאחותי אבל היא אחותי ולא יכולתי לא לעזור לה - בעלי נשבע שאם עוד פעם אעזור לה זה יהיה הסוף והפעם חשבתי שיהיה בסדר אני מרגישה כ"כ רע מצד אחד מה זה לשכב עם גבר - זה כלום ואפילו מהנה אבל מצד שני ההרגשה של ההשפלה שאחווה היא בטח נוראית וזה בטח לא יהיה כמו מערכת זוגית רגילה , לא אוכל להתפנק אלא אצטרך בטח לספק פנטזיות , רצונות ודברים גם שלא אוהב לעשות - הרי הוא המשלם ניסיתי למצוא דרכים להלוואות והגעתי למישהו דרך העיתון אבל הבנתי אח"כ שזה שוק אפור והריביות שלהם ענקיות !!! נראה לי שהרעיון הכי טוב זה לקחת אותי לים ולהטביע אותי - גם ככה לא נשאר לי כלום !!!

kinley

New member
אם לא תנסי לא תדעי.....

אולי זה דוקא יהיה כייף עדיף על טביעה בים. בטוחה שעכשיו תסתדרי.

מאי 39

New member
אני כל כך מבינה אותך

ידוע לי מה את עוברת ועברת כשביקשו מימך לחתום גם לי יש את אותה בעיה במשפחה כרגע זה לא יעזור לך אבל אני החלטתי למרות שישנאו אותי האחים שלי לא לחתום ולא חשוב כמה פעמים הם מבקשים האמת שהם כבר לא מבקשים אבל כל פעם שהם זקוקים לעזרה הם כועסים כועסים וכועסים מתנתקים ואומרים לי בדרכים עקיפות שאני לא בן אדם אבל כל פעם מחדש אני אומרת ברוך השם שלא חתמתי כי כל פעם אני רואה איך אלה שחתמו נפלו בפח וזה רק מחזק אותי לפעמם הבאה טוב אבל עכשיו זה כרגע לא עוזר לך לבעיה שלך אני חושבת שאין לך כבר מה להפסיד לפני שאת מנסה לעשות מה שהחלטת כלומר לשכב עם גברים תמורת כסף תחשבי טוב טוב כי אז יהיה לך עוד יותר קושי עם החיים הכפולים לצד בעלך ספרי לו דברי איתו אפילו אם זה יעלה בגירושים מה שלא בטוח זה עדיף ככה מאשר לעשות עוד דברים שהוא יוכל לגלות בהמשך ואזזזזזז באמת באמת ובטוח כבר לא יהיה לך כלום לא כבוד ולא בעל אל תעשי את זה

הגעת כבר למיץ של הזבל?

חתמת ערבות לחברה והסתבכת. באילו סכומים מדובר? מהן ההכנסות שלך ושל בעלך? האם ניתן להגיע להסדר עם הבנק לגבי פריסת החוב? האם כדאי לשקול פתיחת הליך של פשיטת רגל ולאחר זמן מה לבקש הפטר ולהתחיל מהתחלה? יש עוד דרכים לנסות לצאת ממשבר כלכלי לפני ירידה לזנות, במיוחד אם המחיר שתשלמי על בחירה זו יכול להיות מכאיב מאד (במערכות יחסים, בשמך הטוב אם חלילה הדבר יתגלה, בבריאות או חלילה במפגש אלים). אני מפנה אותך לאתר "חובות" לשם עיון באלטרנטיבות וקבלת עצה נוספת. בכל מקרה, הים במקומו מונח ולא יברח. נסי אפשרויות אחרות קודם. בהצלחה

PHBUEH

New member
זה לא שווה את זה

אולי תנסי לברר לגבי אם פונדקאית לדעתי משלמים טוב חברה שביררה סיפרה לי שמשלמים משהו כמו 50 אלף ש"ח לחפש מישהו שיממן זה כמו זנות אל לך לעשות שטיות

מציע לך לקרוא את התשובה שעניתי

כאן לאחת שהעלתה דילמה דומה לשלך רק ממקום של תאוות בצע ולא ממצוקה. עניתי לה מזוית של הקליינט שמשתמש בשירותי זנות, שבדרך כלל לא תשמעי את נקודת המבט שלו על הנושא הלא מדובר הזה. את נושא הים כדאי לך להשאיר כאופציה אפשרית, אבל להפעיל אותה רק בשלב מאוחר יותר. היא נראית הקלה ביותר, אבל בראיה נבונה ושקולה היא עלולה להתגלות כשלילית ביותר על פי כל קנה מידה שקול וקר. זנות זה מצב שיש ממנו דרך חזרה, אבל אחרי טביעה בים לא זז הרברס.

adam33

New member
לידיעתך

יש במדינה יותר ממליון חייבים...זה אומר שהם צריכים להתאבד? יש פתרונות להכל צריך רק לדעת לחפש ולמצא הפתרון שאת מביאה הוא אמנם זמין אבל יפגע בעצמך לאורך זמן.. והאמיני לי שיש פתרון..

kinley

New member
אז אולי תשתף את כולנו!?

על איזה פיתרון יצירתי חשבת!?

seeyou

New member
שלבים חשובים בפתיחת "עסק"!../images/Emo68.gif

את עברת את השלב החשוב- האם!! מה שאת צריכה לבדוק: -הצע וביקוש לגילך-מעמדך -מה ההשקעה המידית -תוך כמה זמן תצליחי לחסל את החובות בדרך כלל כאשר נכנסים ל"עסק" הזה...אין יציאה את מודאגת ש"לא אוכל להתפנק אלא אצטרך בטח לספק פנטזיות ,"... תלוי באיזה רמה תעבדי! הייתי ממליץ לך להחליף רשמים עם ותיקות במקצוע בדרך כלל אי אפשר לשלב עבודה עם תענוגות!

kinley

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בלייזר

שמחתי לקרוא את תשובת , אבל יש לי כמה שאלות אליך , כמו למה להוציא את הקונדום ולהסתכן , את מי אתה חושב שאתה מסכן ועוד ? קצת מוזר לי העיניין .

למעלה