מחפשת את מור

מחפשת את מור

אני מחפשת אדם שאת פירטיי הקשר שלו איבדתי, (אני חייבת לו ספר). מה שידוע לי עליו הוא ששמו מור, הוא גר בדרום (או, לפחות, היה גר בדרום וגם שירת בדרום עד לפניי כשנתיים), שם משפחתו מתחיל ב-ג', אם אני לא טועה, אבל היות ושמעתי את השם רק פעם אחת ולא הצלחתי לזכור אותו ייתכן והפרט הזה שגוי. נהג להשתמש בכינויי sang draks ב-ICQ (הכוונה לשמו של אחד מדרקוני הנחש במחזור שער המוות) אבל לא ניתן למצוא אותו שם יותר כי אף קודם לכן איבד את הסיסמה... נהג לחרוט את שמו של רייסטלין על כל מה שלא זז בילדותו העשוקה, (לכן בעצם אני שואלת כאן... אולי מישהו מכיר אותו...) כיום הוא בן 22, בן מזל שור (יליד מאי). אם מישהו מכיר, או חושב שהוא מכיר, מאוד אודה אם יכתוב לי כאן או במסר. מור, אם אתה קורא את זה, אנא צור איתי קשר כאן (ולא בכתובות הישנות, הן אינן תקפות עוד).

תודה :(

אי אפשר לומר שלא ניסיתי... היה לי חשוב למצוא אותו. גם אני זמן רב בפורום (תחת שמות מתחלפים), ולא ראיתי אותו כאן, אבל קיוויתי שמישהו מכיר אותו... ישראל היא ארץ קטנה. בכל מקרה אם יוצא למישהו להכיר אדם ששמו מור, גובה 174, שער חום כהה, אף ארוך, שירת ב"שועלי שמשון", בן 22, שקרא כמעט כל ספר פנטזיה שיצא לאור כי אמא שלו ספרנית, בבקשה מיסרו לו שאני מחפשת אותו ושהספר המובטח מוכן ומחכה לו. (אני מרגישה דבילית לחלוטין כרגע) יום כיפור שמח לכולם!

Guybrush Marley

New member
מזל טוב!../images/Emo118.gif

עכשיו יש לך זמן להגיב בשרשור מפגש.

עדיין לא יכולה להתחייב

אמנם קיבלתי חופשה :) אבל יש לי עוד חוב קטן לאוניברסיטה, וממש ממש חשוב לי לסיים אותו (כי אני רוצה תואר ביד ומיד) ויש לי עד ה-12 להגיש אותו, ואילו רק עד ה-7 חופשה... והמון המון עבודה לעשות... אם אני אראה שאני מספיקה, אבוא. בעיקרון, כל עוד יש תחבורה ציבורית אין לי העדפה של יום זה או אחר.

למעלה