מחפשת את הפסקול...

*Dark Of Night*

New member
מחפשת את הפסקול...

של המחזמר "שיער" בגרסתו הישראלית או לפחות את מילות השירים... אם למשהו יש את זה ויכול לעזור שישלח תגובה, מסר או שישאיר כאן מספר אייסיק ואני אחזור אליו. ועוד בקשה, אני מחפשת לראות הפקות ישראליות של המחזמר, או לפחות הפניות לאתרים של הפקות שהיו אם מישהו יודע על כאלה... זה נורא נורא חשוב, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור. Dark

ben321

New member
שיער

את פסהקול המקורי הישראלי הראשון ניתן לקנות בחנויות הדיסקים המובחרות יחד עם כנר על הגג, איי לייק מייק ועוד...

*Dark Of Night*

New member
קודם כל, תודה לך ../images/Emo13.gif

יצא לך לשמוע אותו? איך הוא? ודבר נוסף (סליחה שאני מציקה), את התרגום למחזמר של אהוד מנור- היכן אני יכולה למצוא? שוב תודה, Dark

VAMPhantom

New member
אכן קניה שווה ואגב, זולה!../images/Emo45.gif

רק 50ש"ח בלבד לדיסק, והפסקול פשוט מדהים במיוחד לשמוע את צביקה פיק

ben321

New member
מצתרף

למחמאות של הפסקול.... אני לא יודע כל כך לגבי התרגום אני יודע שזה שווה ביותר:)

*Dark Of Night*

New member
תודה לכם! :)

ראיתי את זה ב"דיסק סנטר" בתל אביב וזה באמת לא היה יקר כל כך אבל לא הייתי בטוחה לגבי טיב הפסקול בעברית. עכשיו כשאני יודעת, כנראה שאעשה מתישהו גיחה קצרה לשם ואקנה. זה בוודאי ישתלם וידרבן אותי עוד יותר להעלות שנה הבאה הפקה של המחזמר
Dark

*Dark Of Night*

New member
הכיצד ידידי?

יש לך אפשרות להעביר לי עותק שלו? או לומר לי מהיכן? זה יהא לי לעזר רב. Dark

tommy walker

New member
!!!!!!!!!!

מממממממממ.... נחשוב עלייך..... :) אם תפני אליי בפרטי זה יוכל לעזור...

jos20

New member
הדיסק של "שיער"..

קניתי אותו לפני בערך שנה, אבל עלי לציין שהוא לא כל כך עובר את מחסום השנים בעיניי, הוא נשמע די מיושן, העיבודים ומילות השירים לא עוברים את מבחן הזמן בניגוד לפסקול של הסרט למשל או לפסקול המחזמר שהועלה לאחרונה בבית צבי (שאותו מן הסתם איןלהשיג בחנויות או במדיה דיירקט או משהו כזה). למרות שאני מ-א-ו-ד אוהב את השירים ב"שיער", לא יכולתי לשמוע את הדיסק יותר מפעם אחת, אולי רק את השיר ששרה אם ילדו של לאפייט...

*Dark Of Night*

New member
לכן חיפשתי קודם את מילות השירים...

...בדיסק או דוגמית כלשהי לשמיעה ראשונית, כי מוזיקה אחרי הכל היא עניין של טעם... אני אישית מאוד אוהבת את הפסקול הלועזי, הנמצא ברשותי ואני נהנית ממנו בכל רגע נתון. בקשר לעברי אני מעט חוששת. חשבתי להשתמש בו בשנה הבאה להפקת י"ב שלנו (רציתי להעלות את "שיער") בגלל זה שאלתי על טיבו. אבל עכשיו כשהבעת את דעתך עליו, נדמה לי שאתן לו שמיעה קצרצרה באחת מחנויות המוזיקה שמוכרות אותו... אהה ו... תודה לך
Dark

למעלה