מחפשת את הספר "The Silmarillion"

Dina Undomiel

New member
מחפשת את הספר "The Silmarillion"

ערב טוב, כבר חודשים רבים אני מחפשת את "הסילמריליון" של טולקין באנגלית, חיפשתי בכל הסניפים של סטימצקי באזור השרון ובספרייה הציבורית בכפ"ס. אמרו לי שזה ספר נדיר כביכול, ולמרות שהזמנתי אותו בכל הסניפים כבר לפני חודש, הוא לא הגיע עדיין. הורדתי את הספר בקובץ PDF, רק שמאוד קשה לי לקרוא מול המחשב, מה גם שאני קוראת את ספריי רוב הזמן מחוץ לבית. אני מאוד מעוניינת בספר, אז מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכולה למצוא אותו באזור המרכז או מישהו מעוניין למכור לי אותו, או שמישהו יסביר לי איך אני יכולה לקנות אותו באינטרנט [באתר ישראלי רק], הוא יעזור לי מאוד. תודה מראש, דינה אנדומיאל.
נ.ב. אני חדשה בפורום.

wolfyy

New member
ברוכה הבאה

אני לא מכירה אתרים מישראל לקנית ספרים (אם זה בגלל חשש לבטיחות אין סיבה לא לרכוש באיביי) אבל אולי אפשר לחפש בחנויות יד שניה, יש המון באזור המרכז. תחפשי בדפי זהב ותרימי טלפון. בהצלחה!

LoveBeing

New member
מצאתי לך אותו באתר Betterworld.com ../images/Emo9.gif

אני יודע שאת מחפשת רק באתר בעברית- אבל אני באמת חושב שאת עושה טעות.. כי באתר הזה- יש ספרים משומשים זולים יותר מאשר בישראל!!! ואני מתכוון שזה זול יותר ביחד הדמי משלוח! האתר הזה נפלא- ספרים מאוד מאוד זולים, מיגוון עצום! במצב מעולה (כבר הזמנתי המון פעמים ותמיד הספרים נראים כחדשים) ולא רק זה! האתר תורם את ההכנסות שלו לעודד את הקריאה בקרב אפריקה. ואפילו מעודד שמירה על איכות הסביבה.. יש משהו טוב מזה??
למה להתעקש לקנות בישראל? שרוב הפעמים עובדים עליך, ומנסים להרוויח עליך כסף? (ומאיפה את חושבת שהם מזמינים את הספרים?) לא רק זה- לפי דעתי האתרים מחו"ל הרבה יותר בטוחים! אם את חושבת בשיראל זה יותר טוב- את טועה לצערי.. בגלל זה אני מקווה שתקשיבי לעצתי..
(וגם אחרים כאן..) דרך אגב- זה נכון גם לגבי סרטי די וי די מחו"ל.. הקישור למטה- זהו הקישור לספר הזול יותר, אם את רוצה את הספר החדש זה פי שלוש.. ביחד זה יכול לעלות לך רק איזה 30 ש"ח!! את מאמינה??
יום טוב! גיל

wolfyy

New member
../images/Emo2.gif

חיפוש קצר בגוגל מעלה שנראה שהאתר אכן אמין, וגם עם המלצתך שלך (בכל זאת יש לבדוק כשמדובר במתן פרטים באינטרנט) זה נראה נפלא! מצאתי ששלושה ספרים שאני רוצה, ועוד בכריכות יפות... במצב טוב, יעלו יחדיו 90 ש"ח! כולל המשלוח... ידי קלה על העכבר... בנוסף נראה שאיכות הסביבה ותרומה לחברה מודגשים שם...
תודה על ההפניה!

LoveBeing

New member
האתר הזה אמין לגמרי אין לך בכלל מה לדאוג! ../images/Emo9.gif

הלוואי והוא יהיה יותר מפורסם בארץ.. בנתיים רק אמזון חוגג.. ואחרי שקונים ספרים משומשים- לא מבינים בכלל מה הטמטום לקנות ספר חדש שעולה פי 4 יותר ולבזבז עוד נייר.. שההבדל בין ספר חדש לספר ישן שאת הישן כבר מישהו קרא.. אז מה?? יש לו נוסטלגיה- הוא חי ועבר הרבה בחיים! הרבה אנשים ואנרגיות ומחשבות עברו בתוכו.. זה לא יותר מרגש ויפה?
אם אני לא טועה כבר הזמנתי מהאתר הזה יותר מ-3 פעמים.. כל פעם משלוח של 3-4 ספרים..
והם אפילו נותנים הנחה של 15% למשלוח הבא. מאוד מאוד נחמדים, ואף פעם לא היו בעיות. זה לוקח 3 שבועות בערך להגיע. דרך אגב- לא היה יפה כל כך שהזמנת את הספר באנגלית מכל מיני חנויות.. כי זה עולה להם כסף להזמין אותו.. לא יפה לעשות את זה להם.. אבל מצד שני, שלא יהיו כאלו יקרנים...
שיהיה לך יום טוב!
ואני שמח שבזכותי תהייה עוד מישהי מרוצה! אני ממש מת על האתר הזה! חיבוק גדול!

Y. Welis

New member
יש בהרבה חנויות יד שניה בארץ

יש רשימה מלאה ברשת באתר 'בלי פאניקה'. לא סביר שבסטימצקי זה חסר - כדאי לבדוק בסניפים הגדולים שלהם. אם אין בתצוגה, ניתן לגשת ולהזמין דרכם כי זה פריט קבוע שבמלאי ולא הזמנה מיוחדת.

Dina Undomiel

New member
הזמנתי בכמה סניפים

כבר לפני כמעט חודשיים ועוד לא הגיע. אניוואי, תודה על האתר, אני אכנס ואבדוק. תודה רבה על העזרה :D

למעלה