מחפשת את הספר Аэбу&#1

vered73

New member
מחפשת את הספר Аэбу&#1

זה ספר ילדים ללימוד קריאה לילדים בכיתה הראשונה. לא יודעת אם יש אותו היום אבל הוא היה בשימוש בשנות ה60 וה70. אני פשוט מחפשת לחברה, ולא יכולה לתת את שלנו כי הוא מזכרת מהילדות. האם מישהו במקרה מחזיק בספר ורוצה להיפרד (גם תמורת תשלום), או יכול בבקשה להמליץ לי על חנות ספרים יד שניה ברוסית בראשל"צ? הספר הזה ספציפית מאד מאד חשוב לה. תודה
רבה.

DeAth ScrEaM

New member
אזבוקה יש בכל מקום =]

בראשון.. אני אני לא טועה, אז ברחוב רוטשילד, למעלה, יש חנות ספרים רוסית (כולל DVD וכל מני כאלה...) מחר אני אוכל לבדוק כתובת קצת יותר מדוייקת..

DeAth ScrEaM

New member
טוב, נזכרתי איפה זה בדיוק

אם תעלי ברחוב רוטשילד, אז ממש אחרי הרצל יש את כל המדרחוב הזה עם כל בתי הקפה האלה.. מצד שמאל יש חנות רוסית. תבררי שם. אם לא יהיה להם הם יזמינו בשבילך ככל הנראה. :)

DeAth ScrEaM

New member
בלה בלה בלה

זה מה שקורה כשיאנה לומדת ביוכימיה. היא נזכרת בכל רחובות ראשון והחנויות שיש בהם

vered73

New member
כן ../images/Emo13.gif רק שהוא היה שונה מהגרסה שיש לי בבית

וזה אכזב אותי קצת כי היתה מטרה בעיקר להראות את הציורים אבל החברה אמרה שזה גם בסדר כמו שזה. תודה על העזרה!

vered73

New member
אוי פספסתי אותך ../images/Emo10.gif רק עכשיו ראיתי

זה הנוסח הישן? את מוכנה לתרום? מוכרת?

the freaky girl

New member
הנוסח הישן, כן..

אין לי בעייה להביא לך גם סתם ככה, אבל לא נראה לי שאני אראה אותך בזמן הקרוב.. אני בצבא..

vered73

New member
תגידי איפה ואני דואגת לאסוף ממך

צריפין זה מטר מהבית שלי, תל השומר - הבייבייסטר שלי משרתת שם ואם זה בכל מקום אחר אני אמצא דרך
please אנא אם יהיה לך רעיןו (גם לשלוח לי בדואר גוביינא הולך!!) אנא כתבי לי במסר. תודה תודה רבה!!

למעלה