והנה שירים אחרים ../images/Emo183.gif
שאולי כבר עלו כאן, אבל שיהיה: [מצטערת שאני לא משקיענית כמו אלה, המוכשרת
אולי בחורף הבא [לא אוהבת חורף
מתי כבר קיץ
] חורף _____ נספר פה על הקיץ שהולך ונעלם מטריות ומגפיים מוציאים מהמחסן עכשיו- כבר לא נלך לים ונלבש כפפות וסוודר חם... כי חורף השמש נעלמת בחורף הגשם מטפטף על העורף חורף - וקר... חורף - צריך ללבוש מעיל כל החורף וגשם מטפטף על העורף חורף - וקר כל הקיץ - הסתןבבנו בין הרים ובין סלעים וברכת רצנו טסנו הו מה טוב ומה נעים עכשיו - רק בוץ ושלוליות אין ברירה הקיץ עוד רחוק כי חורף השמש נעלמת בחורף הגשם מטפטף על העורף חורף - וקר... חורף - צריך ללבוש מעיל כל החורף וגשם מטפטף על העורף חורף - וקר... נספר פה על הקיץ שהולך ונעלם... ____________________________________ אח, איזה חורף! הרוח, הרוח ניפח את כיסי, הרוח, הרוח צבט את ריסי, אח, הרוח הזה הפרו-ח! אח, איזה חורף! ים פרם פם-פם! נוטף לי על העורף ועל המצח גם. אח, איזה חורף! ים פרם פם-פם! הרעם, הרעם החריש את אוזני, הרעם, הרעם הרעיד את שיני, אח, הרעם הזה הנורא-ם! אח, איזה חורף! ים פרם פם-פם! נוטף לי על העורף ועל המצח גם. אח, איזה חורף! ים פרם פם-פם! הגשם, הגשם נקש על כפי, הגשם, הגשם נפל על אפי, אח, הגשם הזה הרוגש-ם! אח, איזה חורף! ים פרם פם-פם! נוטף לי על העורף ועל המצח גם. אח, איזה חורף! ים פרם פם-פם! ______________________ חוטים של גשם / אהוד מנור עוד מעט ירד פה גשם בוא ונישאר בחוץ. נתחדש כמו הדשא בעולם יפה, רחוץ. הסתכל, הנה חוטים של גשם; מישהו רוצה לתפור בגד חג לכל העמק, לגבעות, להרים ולמישור. בוא ונחכה לגשם, נצפה עד שישוב. נחכה לו עד הערב שידע שהוא חשוב. איך תפרו להם חוטים של גשם כובע טמבל לחצב, ועכשיו תצא השמש ותוסיף לקישוט רקמת זהב. הנה כבר יורד הגשם, משמחה רוקד הברוש. הטיפות יורדות בקצב, מרטיבות לי את הראש! ________________________