מחפשת את האור

מחפשת את האור

לפני שנה השתחררתי מצה"ל ובמהלך השנה שחלפה לה ניסיתי ועדין מנסה למצוא את הכישרון והפוטנציאל החבוי בי. ולצערי עדין לא מצאתי אותו כרגע אני עובדת כפקידה במשרד ואני מרגישה שזה לא מה שמתאים לי שהיכולות שלי לא באות לידי ביטוי בעבודה הזו. כל הזמן אני מסתובבת סביב עצמי מה ללמוד אם זה יתאים לי אם אני אוהב את זה האם כרגע כדאי לי לעשות שינוי אבל עד עכשיו אני לא מצליחה להגיע להחלטה אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי למצוא את האור.

האור חבוי בך...

את בדרך הנכונה תהליך החיפוש בעיצומו קחי את הזמן הוא יגיע רק כאשר תהיי מוכנה הוא יתגלה לפתע פתאום לבינתיים תהנה כמה שאפשר מהיש

לגלות לעצמך את עצמך

בוקר טוב כישרון, פוטנציאל מלים גדולות. מאד חשובות, אבל יחד עם זאת לא מגלים אותן כי מחליטים, זהו אני הולך לגלות את מה שמצוי בתוכי וככה וככה זמן לאחר מכן זהו, מגלים. למה זה לא כל כך פשוט, תשאלי לפעמים אנו גדלים בסביבה שלא מאפשרת לנו להיות במגע עם אותם חלקים רבי עוצמה שלנו ולכן כדי לגלות אנחנו צריכים להזיע הרבה כדי להסיר כל מיני חסימות שנתקעו שם. כל מיני אמונות - למשל : "יותר טוב להיות כמו כולם מאשר להתבלט" שנים של "מערכת החינוך" יכולות לחלחל את המסר הזה. ואז מתקשים לזהות ולהגדיר את העוצמה האישית. בנוסף לזה יש משהו מפחיד, יותר נכון פחד כפול, זה דורש שינוי ושינוי לא בא בקלות, וזה דורש אחריות, להוציא לפועל את מה שתגלי. אז צריך כלים להתמודד עם הפחדים הללו כדי לא לתת להם לנהל אותנו. ומה שהעליתי כאן זו רק ההתחלה, רק קצה המבוא. ומכאן הלאה - קחי לעצמך כל סדנה שעוסקת בפיתוח מודעות, לכי לאוניברסיטה לשמוע קורס שמעניין אותך, סתם שבי בכיתה, אף אחד לא יגרש אותך. כנסי לחנות ספרים בלי מטרה רק לשוטט ולראות מה יעניין אותך, קחי לעצמך שניים שלושה ספרים ותתחילי לקרוא, לא מתאים לך עזבי, מתאים תקראי איך שבא לך. עבודת פקידות יכולה להיות מקום טוב להתחיל להתבונן על אנשים, על עצמך, על מצבים ותקשורת, על דרכים שונות לארגן ולסדר - עולם שלם. מקווה שהועלתי והייתי ברור. יום טוב, הצלחה. אמיר דרור

מצטרף לאחרים

הניסיון והתהיה הם הדברים הטובים שאת יכולה לעשות כעת! רק השתחררת! תעברי עבודות, תיקחי קורסים, תקראי הרבה, והעיקר - תעבדי עם אנשים ותשמעי מנסיונם. גם אני ניסיתי וטעיתי לא מעט ובדיעבד אני יכול לומר- זה בנה, חישל אותי ונתן לי כיוון בחיים.

למעלה