מחפשת את ברברה דם

no1234

New member
מחפשת את ברברה דם

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איך אני משיגה את ברברה דם, היא בישראל? אם לא.. מתי היא מגיעה? עשיתי אצלה טיפול לפני כמה שנים והוא עזר, אבל לאחרונה המצב טיפה החמיר, אני רוצה לפגוש אותה ולרענן את השיטה

shuky63

New member
באתר שלה יש טלפונים בבית במתן

ובקליניקה בפתח תקוה וגם אימייל(לינק מצורף).אם את לא מקבלת ממנה תשובה ולא מצליחה לתפוס אותה כנראה שהיא לא בארץ כרגע. את יכולה לספר קצת על דעתך על הטפול.מתי עשית ואיך עזר לך.היו פה בפורום דעות מאד קצוניות לחיוב ולשלילה ומענין לשמוע עוד דעה.

no1234

New member
תשובה

את האמת שזו הפעם הראשונה שאני בכלל מספרת על הגמגום ומדברת על זה. הייתי אצלה בטיפול בגיל 11-12 בערך. אני לא זוכרת את מצב הגמגום שלי לפני זה אבל אני חושבת שהוא היה בינוני- קשה ואחרי הטיפול דיברתי כמעט שוטף במשך כמה שנים. לדעתי זו שיטה שרק אם עובדים עליה, מפנימים אותה, כל יום במשך שעה אז שווה להשקיע. בכיתה ח בערך שוב חזרתי לגמגום (אם כי הוא לא חזר לי למצב שלפני הטיפול) והייתי אצלה והיא חזרה איתי על השיטה. אני רוצה להיות אצלה שוב, והפעם לעבוד על זה גם בבית אם צריך...

לא מבין דבר אחד

אם את אומרת שבאמת עזר לך השיטה הזאת למה את חייבת לחזור לטיפול?הרי שאת יודעת הכל איך לבצע.

no1234

New member
תשובה

כי אני לא זוכרת את השיטה והייתי שמחה לרענן את השיטה איתה, והפעם גם לעבוד על זה בשביל תוצאות לאורך זמן.

לא נראה לי שאת מגמגמת בכלל

נראה לי שאת ברברה דם והתחפשת למגמגם אני אגיד לך זה לא מקום לפרסם

R O N Y1

New member
ארי תקרא טוב היא רוצה לרענן

את השיטה של ברברה דם. אין בזה כל פסול אולי שוקי יתן כאן כמה קישורים......

locs

New member
הבעיה בשיטה של ברברה זה שאם

לא מתרגלים הגימגום חוזר .שמעתי שברברה עושה קורסים לפי שעות . לארי פטסנה זה לא בריא לתקוף מבלי לדעת את האמת .הגברת נישמעת במצוקה!!!

לא נראה לי שהיא במצוקה

מישהו שאין לו כסף הוא במצוקה.לי זה נשמע כאילו ברברה דם החליטה למשוך אנשים דרך הפורום שלנו זה ממש לא טוב הרי איזה הוכחה יש לי ש הבחורה אכן מגמגמת אם אני לא מכיר אותה בכלל.

no1234

New member
תשובה

כי למה נראה לך שאני יכנס לכאן ויבקש ליצור קשר איתה אם אני לא? אני לא במצוקה, אני לא מגמגמת קשה, אבל אני יכולה לדבר יותר שוטף ולכן אני רוצה לרענן את השיטה ולתרגל אותה הפעם ולא להתעצל.. כי זה יעשה לי רק טוב

shoshyyy

New member
איזה עוין אתה !!!! תפסיק לתקוף

כל אחד שרושם פה !!!!!! לא נמאס לך. תן לאנשים לרשום בשקט.

shuky63

New member
ארי אני מבקש ממך להפסיק את זה

זה אינטרנט וגם אתה יכול להיות קלינאי מהדסה באותה מידה. אין לך זכות לתקוף מישהו רק בגלל שכתב שטפול מסוים עזר לו. יש עוד 1000 צורןת לענות לעיניין. להודעה שלך אין מקום בפורום והייתי מוחק אותה מיד אם זה לא היה מוחק את כל השרשור שאחריה

shuky63

New member
לפני כמה שנים היה הטפול הראשון?

אני שואל כי ברברה שינתה את אופי הטפול משנת 1988 כשהתחילה לטפל בגמגום ועד היום.היום הטפול שונה לגמרי מאשר היה אז.

no1234

New member
תשובה

הטיפול הראשון לדעתי היה בערך ב-1998 ובאתי אליה לאחר כמה שנים ב-2002 בערך..

shuky63

New member
זה באמת הטפול העכשוי.גם אני בדעה

שצריך זריקת מרץ פעם בכמה שנים.

למעלה