מחפשת אתכם למחקר!

חלאס קשקשת

בחור בן 24, בהיר, עיניים ירוקות, גובה.., אומר על עצמו, עיסוק --- אח"כ מחדש תוך שינוי תכונה אחת, בחיאת, אנחנו באינטרנט. שאלונים כאלה נותנים לסטודנטים במחלקה לפסיכולוגיה תמורת כסף.

OShini

New member
תודה רבה לך!

אכן יש שאלונים מקבילים גם לנשים וסטרייטים שהרצתי במקומות אחרים.
לסיכום - מי שענה תודה רבה לו ועזר לי מאוד :)

בובי'/לה

גם אתה לא יודע לקרוא טקסטים כמו שצריך. יפה שהתנדבת למלא שאלונים, עשרות או מאות, אני בנעוריי הסטודנטיאליים השתתפתי במילוי שאלונים תמורת כסף, שלא לדבר אחר כך בקבוצות מיקוד שונות תמורת תלושי קנייה, דוגמאות ממוצר שרוצים להפיץ וכו', אז ההתממות לא יפה לך.
אורטל עשתה את טעות חייה כשהחליטה לנזוף בנו, ואת הנזיפה, בנגוד לכל שכל ישר כתבה ברמה "אישית" מניפולטיבית, תוך ציפייה שנחשוב על עצמנו לפני שאנחנו מבקרים את השאלון המשעמם, המטופש והמגוחך שלכם.
השאלון שהפצתם כאן אינו מתקיים בתנאי מעבדה, לכן הוא יגרור תגובות רבות של אנשים רבים אליו. היכולת שלכם להתמודד עם הביקורת מבלי להגיב תסמן את רמת המקצוענות שלכם.
אחרון חביב - זה שאתה הומו לא אומר כלום, אבל ממש כלום על איך שהומו אחר תופס את השאלון שלך. גם במקרה דנן לא הייתי מביא עובדה זו לכאן, מה גם שלפי הכוכבית [אורח ולא גולש קבוע ] רמת אי האימון במידע שלך גבוהה במיוחד.

ItsikH

Member
הערות בענין תשלום ושיטות מחקר בעבר הרחוק היה דווקא נהוג תשלום עבור השתתפות במחקרים כאלו, אני מניח ששיקולי המחקר בימינו מחמירים יותר בתקציב, ומנגד המשתתפים חמדנים מעט יותר - משהו כמו 50 שקל כבר לא נראה כשיקול רלוונטי למשתתף. לדעתי גם תשלום וגם המנעות ממנו משפיעים במידה מסוימת על קבוצת המדגם, מיהם האנשים שבוחרים להשתתף ולענות. בכ"א גם לאחרונה נתקלתי באפשרות חלקית לתמורה, בין אם כהשתתפות בהגרלה ובין אם כתלושי קניה.

הערתי לא היתה ביקורת על שיטות המחקר, ברור לי שמה שחוקרים מגדיר את אופי השאלות, שיכולות לכן אף להראות תמוהות ביותר למשתתף התמים. אישית, אסתכל על *כל* האנשים בדוגמאות כלא אטרקטיביים בדיוק מפני שלא מספקים לי מידע חשוב באמת לגביהם אלא שטויות לא רלוונטיות לשאלה *בעיני* - לכל היותר בין "ככה ככה, לא משהו" לבין "ממש אבל ממש לא" - כי עצם בחירת סוג המידע לספק על עצמך כבר מספקת עליך מידע חשוב, ובמקרה זה משותף לכולם - שבחירת סוג המידע הזה מעידה עליהם שאינם מתאימים לקשר בכלל ולי בפרט. אלו גברים סטרייטים טיפוסיים בחוסר הרגישות והרדידות, אחת היא אם חובבי מוזיקה קלאסית ועיסוק בספורט או מוזיקה מזרחית ותוכניות "ריאליטי".

[וסליחה על הסטרייטפוביה המוצהרת]

תמשיך לצחוק, ילדון

ותמשיך לבוא לפה ולבקש שנמלא את השאלונים המגוחכים שלך.
אתה ממשיך להתנהג בצורה מטופשת, ועכשיו גם ברור לי מדוע הופעת "האורח" - אי אפשר יהיה לההצמיד את ההתנהגות האיומה שלך [ נו גם הומו וגם דרמה-קווין, וגם לא יודע להתנהג, וגם ילדון ,ף וגם "מגיע לי" וגם אנטי "חפרנות" ועוד ועוד כשלים שהדף כאן לא יספיק כדי לתארם ] לאדם מזוהה. יעני אתה הולך עם ומתנהג כמו "בלי" פ-ח-ד-ן.
איך אמר הרבובודיה - תצא בחוץ.

aשרון

New member
אוקיי חברים, זה מספיק.....

הטראש טוק שלכם כבר יוצא מגבולות הטעם הטוב, לא שהוא היה כזה חינני מקודם. ואני מתכוון לשלושתיכם .

זה נגמר פה !!!!!!!!!!

ItsikH

Member
ניתוח האופי שלך שטחי ולא רציני כאילו אי שביעות רצון מהחיים מוגדרת כל כך בפשטות, והיא מובילה בהכרח למרמור או להיפך. לא חסרים מתוסכלים שיודעים לשמור את תסכולם לעצמם, ומנגד ממורמרים בנטורל ללא שום השפעה תורמת של סביבתם וחייהם.

מי אמר שאהבה או בדידות הם אלו שהופכים אדם מממורמר לנדיב ונוח לבריות ולהיפך? גרוע עוד יותר, וממש לא קשור לשיפוטיות השגויה לדעתי, אין בדידות איומה יותר מזו של מי שחי ביחד עם זר שאהב פעם [מצב נפוץ ביותר]

https://www.youtube.com/watch?v=YSyByXHh68A

ועוד - מומ לץ לתת למנחה שלכם לקרוא

את השרשור, אולי גם הוא ילמד דבר אחד או שניים.

נ ע ל

New member
וואי איזה הגזמה

די, מה זה הפטיש הזה שלך עם סטודנטים שמבקשים שיענו להם על השאלונים? זה אחלה מקום בשביל לשים בו שאלונים רלוונטים, כולנו כבר הבנו שאתה שונא את זה, משום מה אתה תמיד מתעקש לנסות אותם בכל זאת ואז להגיב הודעה מגעילה. אז ביקורת זה אחלה אבל אולי הגיע הזמן ללמוד איך לכתוב אותה. ואם אתה כותב ביקורת מגעילה אז אל תתפלא ותתנפח כשאתה מקבל גם בתמורה תגובה מגעילה. או שזה בעצם מה שאתה רוצה?

חוץ מזה שאני לא מבין כמה למה אתה נטפל לאורחים, לא עלתה לך בראש האפשרות שהוא באמת פשוט השותף של הבחורה הננזפת למחקר, והוא רצה להעיר לבריון-המקלדת שהגיב לה בצורה דוחה, מבלי להירשם לתפוז?
ואם יש לו משתמש קבוע והוא בוחר שלא לרשום בו, אז הוא פחדן? נו ואז מה? אתה חושב שיש הבדל בין הכינוי "דרדק בן 601" שרושם שהוא בן 34 לבין אורח אנונימי? שניהם יכולים להיות פיקטיביים באותה מידה.
וגם למה אתה רושם ילדון? למה אתה חושב שבגלל שאתה מבוגר אתה שווה יותר? אחר כך אתה מתלונן על גילנות.
ותפסיק לגרש משתמשים מהפורום. אני לא כותב כאן מספיק כדי להיעלב בשם הפורום אבל זה מרגיש כמו סימון טריטוריה ממש משונה.

לילה נפלא

OShini

New member
מחפשת אתכם למחקר!

שלום בנים יקרים!
אני סטודנטית לתואר ראשון במדעי המוח באוניברסיטת תל אביב, ובימים אלו התחלתי להריץ את המחקר האקדמי הראשון שלי.
לצורך המחקר אני זקוקה לנבדקים הומוסקסואלים שישיבו על שאלון אינטרנטי של 15 דקות.
זה חשוב לי מאוד ויעזור לי לסיים את השנה ואת התואר בהצלחה :)

אם תוכלו לענות זה יהיה פשוט נהדר!!! כמובן שהמידע נאסף ונשמר בצורה אנונימית לחלוטין ויימחק לאחר ניתוח התוצאות.

לינק לשאלון:
https://qtrial2014.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6mLBBvhqHZ0HiWp

המון תודה לכם, אורטל

גם מתחסדים כמוך לא חסרים

בסביבה.
תמשיך לגדף אותי בשיטת המנהל שמסרב גם להתנצל, מתאים לו ולך.

ואתה כבר יודע שאני אדם מגעיל, אז מה חדשת? ולמה קפצת? ואת מי גירשתי? אלא אם כן אתה הוא ה-איתי האורח. אז נעים להכיר.
תזמין את המרצה לקרוא את השרשור, שילמד גם המרצה דבר או שניים.
בריון רשת? נראה לי אתה יותר בריון ממני, אבל נעזוב. [ אין לי אפשרות להוכיח, אבל אני ממש חושד ש/אתה האורחים הנטפלים אליי בקביעות, לכאורה, אז גם אתה פ-ח-ד-ן]
ואחרון - אני ממש התרגשתי לשמוע שאינך כותב כאן בגללי, שמתי לב שהזנב הקבוע, הוא אתה, נעלם קצת. תודה לך.

נ ע ל

New member
דרדק הולמס

תקרא שוב מה שכתבתי. קודם כל, לא ציינתי בשום מקום שאני לא כותב כאן בגללך, אז נא להחזיר את המחמאה שמשום מה ייחסת לעצמך.
הסיבה ש"קפצתי" היא כי אני מאמין גדול ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" ואני מאמין, שאם בעולם מקביל בו עדיין הייתי סטודנט והייתי צריך שימלאו בשבילי שאלון כזה, הייתי מתבאס מאד לקבל תגובות כמו שלך.
אם אתה מסוגל לחשוב טיפה מעבר לגבולות שהצבת לעצמך, אני מאמין שאתה יכול לדמיין שגם לך לא היה נעים לקבל תגובות כאלה.

זה חמוד שאתה מייחס לפורום מאפיינים של בית ואתה מחליט שיש לך הרשות לגרש ממנו אנשים או להתנהג אליהם בבוטות כי הם העזו לרשום הודעה סבירה ולא פוגענית, אבל זה דוחה למדי. בבית שלך אתה יכול לנכס לעצמך כל סטריאוטיפ של זקנה פולניה שאתה רוצה אבל בפומבי, אם אתה מתנהג ככה, תלמד לקבל ביקורת שעלולה להגיע.
ואחרון - אם אתה אשכרה מאמין שהייתי טורח לפתוח משתמשים/אורחים רק בשביל להעיר לך - או שאתה ממש טיפש או שאתה ממש פרנואיד. תבחר אתה מה עדיף.

מה שנראה לך שנראה לי

זו בעיה שלך כידוע ולא שלי.
אבירים כמוך פגשתי די והותר, מתחיסדים, צדקנים, מלאים בעצמם עד להקיא.
סע לדרכך, אתה מתחיל לשעמם קצת בעודף ההערצה העצמית שלך.
טפשון

נ ע ל

New member

לא למדת כלום ממה שכתבתי? אתה לא יכול להגיד לאנשים ליסוע לדרכם, כאן זה לא הבית שלך.

ההמיספרה אצלך, זו שקשורה לדמיון

לחשיבה מטאפורית זקוקה קצת לניעור, טפשון.
קרא מחדש, מאיפה ולאן עליך לסוע

התגובה הבאה שלי תהיה, רק בתנאי שהעלבון

יהיה באמת מתוחכם, שיראה שאתה אשכרה מתאמץ. אם אתה לא מתאמץ, הפינגפונג הזה אף הוא הופך דל וטורדני.
צא לעבודה בוביק, אם אתה באמת רוצה עוד תגובות ממני.

נ ע ל

New member
בסדר! בינתיים אין לי עוד משהו מעליב להגיד.

אבל אולי בינתיים אפתח כינוי חדש או כמה אורחים.

ItsikH

Member
אף לא אחד מהגברים שתארת מעניין כי אף לא אחד מהם הציג עמדה רגשית לגבי עצמו, זולתו, או חייו. זו גישה מאוד סטרייטית לזוגיות, סוג של רשימת מכולת - אמת שהקהילה ההטרונורמטיבית מאמצת בחדווה, אבל לרוב פשוט לא עובדת.

Uri04

New member
טוב, באמת שניסיתי

אבל אני מוכרח לציין שזה אחד השאלונים הביזאריים ביותר שנתקלתי בהם מעודי. מלבד העובדה שיש בו בבאגים פה ושם (באחת מהשאלות היתה רק אופציית בחירה אחת, lol) אני לא מבין מה הקשר בין שאלת הנקודות המשונות לשאלות האחרות,
ולגבי תיאור הגברים - ברור שמדובר בצורה בוטה מאוד בבחירות סטראוטיפיות ושטחיות, אך האם זו הכוונה? האם מטרת המחקר היא להראות שהומואים הם חבורה של אנשים שטחיים שמקטלגים אנשים לפי מידע כללי ביותר? כי אם כן, נראה שהגעת בעצמך למסקנה הזו מבעוד מועד. בנוסף - כלל הגברים בשאלות הם בשנות ה-20 לחייהם (האם נגמרו הגברים הבוגרים והמנוסים יותר?), וטכנית - אותן שאלות ממחזרות את עצמן לדעת, ובאיזשהו שלב פשוט נשבר לי.

למעלה