מחפשת אינפורמציה

אלסי

New member
מחפשת אינפורמציה

ההריון הלא תקין שלי הוא רחמי. יש שק הריון ובינתיים אני במעקב בתקווה שאולי תהיה הפלה טבעית. אני מחפשת אינפורמציה לגבי סיום הריון שלא באמצעות גרידה , מאחר והגרידה הקודמת היתה לא כל כך מזמן ואני לא מתכוונת לעבור עוד אחת בשום אופן. מי שמכירה אמצעים תרופתיים, אולי אפילו אלטרנטיביים ,שהתנסתה בעצמה או שמעה מחברהת או אולי מישהי מהפורום של טילי (אין לי כוח לכתוב גם שם אז אם מישהו מכיר ויוכל לברר..). ועוד שאלה-מי שעברה הפסקת הריון בגלל סיפור דומה - עד איזה שבוע החזיקו אתכם במעקב , כמה אפשר לסחוב את הסיפור.(שוב מטעמים שאני לא מוכנה לעבור התערבות כירורגית). תודה.

אלסי שלום: אני לא יודעת אם זה יתאים

במצבך אבל: אני יודעת שיש גלולה מסוימת ששותים אותה בפיקוח של בית חולים,והיא גורמת להפלה. אותה גלולה מתאימה לשבוע הריון צעיר. את יכולה לשאול את הרופא(למרות שאני לא יודעת האם זה רלוונטי לגביך) אלסי מצטערת שההריון הוא לא תקין

אני אנסה למצוא לך מידע

זה יקח זמן אבל זה יגיע אולי בפורום אבדן הריון ידעו לתת לך מידע ? חיבוקים עדיין... ליאור

רומי 007

New member
שוב מצטערת לשמוע על סבלך הרב

יש תרופה שנקראת מטאטרוקסט שמקבלים בזריקה במצבים של הריון חוץ רחמי כשהבטא בירידה ולא מצליחים לסיים עם ההריון. בעצם זו זריקה כימותרפית במינונים זעירים והיא גורמת להמסת העובר. אני לא יודעת אם היא מוצעת במקרה שזה בתוך הרחם. אני יודעת אבל שתנאי ללקיחתה הוא מצב של בטא עומדת או יורדת. לפני מספר שנים קיבלתי את הזריקה ואמנם תוך חודש וחצי הבטא ירדה. אבל יחד איתה גם ירדה המערכת החיסונית שלי וחטפתי דיכאון מתמשך. בקיצור: לא ניתן לצפות את תופעות הלואי (פרט לתופעות לואי במינון נמוך שמתאימות לכימותרפיה כמו ירידת המערכת החיסונית, מעט בחילות ונשירת שער קלה מאוד). לסיכום: אני לא ממליצה על הזריקה. מנסיוני בשתי השיטות: עם כל הכאב שבדבר וחוסר הנוחות עדיפה בעיני גרידה על פני הזריקה הזו. גרידה היא ארוע לא נעים אך באותו היום את בבית ומסיימת עם זה ואילו הזריקה הזו היא פתרון "כלכלי" נוח לבית החולים כי עלותו נמוכה יותר אבל את לא יודעת איך זה ישפיע עליך ועוד חוקרים את ההשפעות כרגע. אז מה אומר לך? משתפת אותך במידע ובדעתי. מקווה שזו פעם אחרונה שאת צריכה לעמוד בפני הדילמה הקשה הזו. תחליטי טוב ותחלימי מהר, בבקשה אל תשברי!

רומי, הכוונה כיום היא בכדורים

ולא בזריקות. טיפול משולב של מופיג´ין וציטוטק. פעולתם חוסמת פרוגסטרון וכך למעשה גורמת להתכווצויות רחמיות ולסיום ההריון. יש לה בערך 70% הצלחה. נדמה לי שאפשר להשתמש בפעולה הזו עד שבוע 7. מקווה שדייקתי בפרטים. ושלא נדע,

דבורה1

New member
ראשית מצטערת נורא בשבילך

הייתי במצבך. גם אני התלבטתי לגבי גרידה/ משהו טיבעי ולכן בתל השומר הציעו לי להכנס למחקר שלהם. אני לא בקיאה בפרטים אבל הנה באופן כללי: נערך שם ניסוי בו משתתפות נשים עם הריון לא תקין שבו יש שק הריון תשלם אבל ללא דופק. הם נותנים כדורים (ששכחתי את שמם) במשך שבועיים הם גורמים להמסה של השק, לאחר מכן את לוקחת עוד כדורים שגורמים לרחם להתכווץ וכך להפיל באופן טבעי. החסרון: המון המון זמן. וכן מכיוון שזהו מחקר ההצלחה לא בטוחה. בסופו של דבר הבחירה נעשתה אצלי משמיים וכעבור שבוע הפלתי באופן טבעי. שוב, נורא מצטערת ששוב את עוברת את זה. תהיי חזקה.

אלסי,

מצטערת לשמוע על ההריון הלא תקין... מצטערת שאין לי תשובות... מקווה שלאחר התגובות שקיבלת תוכלי להעזר והכי חשוב שיעבור מהר ובקלות, מה שתחליטי.. מאחלת לך הצלחה...

נועם@בת

New member
אלסי אהובה ../images/Emo14.gif

הלב נקרע, והרבה מילים אין לי. יש גלולה שגורמת להפלה, רק צריך לקחת בחשבון שהיא גם יכולה לגרום לבלאגן הורמונלי לא קטן. יש נקודות לחיצה בשיאצו ודיקור שאסור לגעת בהן כי הן גורמות להפלה, אז צריך לברר אם אפשר ליזום הפלה בעזרתן. נסי ליצור קשר עם חני לדרמן ממכון בראשית ברמת אביב. חני היא הביולוגית של פרופ´ ברטוב מבר אילן, ובעצמה מרפאה אלטרנטיבית בטיפולי פוריות. אולי לה תהיה תשובה בשבילך. מחבקת חזק, ובוכה.
נועם

אלסי

New member
כל מיני ../images/Emo101.gif

מאחר ואני חיה לי על בדלי שאריות אנרגיה ,אני רוצה להודות מכאן יחד לכל מי שענתה ולכל מי שכתבה לי מסרים. המון בנות שאני לא מכירה את שמן כתבו לי מסר,אולי הן קוראות פאסיביות אבל המון תודה לכן ומתנצלת שלא עונה כרגע אישית. באמת שאין לי כוחות. כמה פיסות אינפורמציה שמאחלת שלא תזדקקו להן ,אבל שיהיה תיעוד איפשהו; מטוטרקסט זו תרופה שניתנת רק להריונות מחוץ לרחם.ולכל הדעות-היא איומה. הטיפול התרופתי שזוהרה ועוד כמה הזכירו הוא בשלב נסיוני ועם הרבה מאד הצלחות א-ב-ל ניתן עד יום 49 להריון מה שמשאיר לי משהו כמו 40 שעות להתארגן ולא נראה לי שזה ילך או שיהיה לזה שיתוף פעולה מצד הרופא שלי כרגע. הרגשתי היום ´מחזורית´ למדי אז עשיתי עוד בדיקת בטא בתקווה שהיא שינתה כיוון,אבל איפה,היא מזנקת לה מעלה מעלה בפראות (ולא..אין סיכוי..)והפרוגסטרון בעקבותיה מגרד את גבולות המקסימום. למודת נסיון אני יודעת שמה שאני מגדלת עכשיו ברחם ושהיא למעשה הגורם לעלייה בהורמונים זו שלייה
נראה לכם שאם אני אשאיר את זה- אפשר יהיה ללדת שיליה ולעשות יענו כאילו?? טוב,ברגע זה של התדרדרות מנטלית מוחלטת אני אסיים ושוב תודה. ב

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

שולחת לך חיבוק גדול גדול ומקווה שהכאב יעבור במהרה. שטרודל

מרב.

New member
אלסיונת,

הלואי שיגמר בקרוב, כדי שתוכלי לאסוף את עצמך- בכל צורה שלא תהיה. רע לי מאוד לשמוע ולחשוב על מה שאת עוברת, והמילים מתגמדות- - - - הרבה אהבה שלוחה, הלוואי ויכולתי לשלוח לך גם כוח מרב

נוג

New member
אלסי שולחת ../images/Emo77.gif מלא כוחות והמון|חיב

היי,
זה קשה לחיות על בדלי אנרגיה והדרך ארוכה וקשה. שולחת לך המון
ים וקרני
שיאירו ויחממנו אותך בדרך . ה
איתך נוג

מיכל ק-ש

New member
אלסי

שוב גרמת לי לצמרמורת, הפעם עם ההומור השחור. ושוב אין לי הרבה מה לומר, חוץ מלאחל לך רק טוב מעתה והלאה. (וסליחה על הבנאליות, אבל אני באמת רוצה שיהיה לך רק טוב).
מיכל

הרמוניה

New member
רק להגיד שאני אוהבת../images/Emo140.gif

ולקוות איתך שהגוף יבין לבד.... הרמוניה

מצער לשמוע מה עוברים במטרה

לזכות בהריון המיוחל. אני מציצה כאן לפעמים ויש לי כמה שאלות אליך בעקבות משהו שקרה לי. מקוה שזה בסדר שפונה אליך במסר אשמח אם תוכלי לענות לי כשתרגישי יותר טוב. מאחלת ימים קלים ושמחים יותר אודליה.

עידית ד

New member
חברה יקרה וחסרה שלי ../images/Emo60.gif

לא הייתי אתמול (הלכתי לראות נחלים מיובשים
) ושמעתי את ההודעה שהשארת לי רק בלילה. אני חושבת שאת צריכה לדבר עם הרופא שלי בכל זאת. ואנצל את הרגע כדי להגיד לך כמה דברים: אני חושבת עליך המון ויותר ומחכה רק לפיפס ואני אצלך. הבית החדש שלנו מחכה לך, לא גמרנו לקפוץ על המיטות להזכירך.... אוהבת אותך כל כך

למעלה