מחפשת איך לעזור

RonnieMilan

New member
מחפשת איך לעזור

שלום לכם, שמי רוני ואני גרה במרכז, למרות שבמקור אני מהצפון וכל משפחתי גרה שם. אני יושבת במשרד ופשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי עם כל הדאגה והפחד. אני קצת מתחילה להרגיש שכל האדמה נשמטת לי מתחת לרגליים והדרך היחידה לעצור את זה היא על ידי לעזור למי שבאמת צריך את זה כרגע. אני עובדת בחברת הייטק, כן, אחת כזו שעדיין לא התפוצצה לה הבועה. אני משוכנעת שיש לנו גם את המשאבים וגם את הכוח אדם כדי באמת לתרום ולעזור בשעה כזו. העניין הוא רק, שאלא אם אני אבוא לממונים שלי בדרישה ספציפית למשהו נקודתי שאנחנו יכולים לסייע, זה פשוט לא יקרה. אז אני פונה אליכם מכל הלב, אנא, אם יש משהו שאתם חושבים שאנחנו יכולים לעזור אל תהססו לכתוב לי. אני מבטיחה לעשות את כל המאמצים לתרום כמידת יכולתי בכל אשר תבקשו. חשוב לי רק לציין, שרוב העובדים בחברה הם חברה צעירים שגרים בתל אביב בדירות קטנות. כך שלארח אנשים זה יהיה יותר אתגרי אירגוני, אבל אם זה מה שצריך אנחנו נדאג גם לזה. שיהיה המשך יום שקט במידת האפשר, רוני.

מזכירת הפורום בקשר ברגעים אלו

ממש עם הרווחה בקרית שמונה תיכף נתעדכן ונעדכן, אנא שלחי לי במסר מספר טלפון להתקשרות

1121

New member
מעוניין גם לעזור...

אם יש איזה שהיא דרך.. ואפילו אם צריך לעבור לגור שם ולעזור בשיקום המקום או עזרה בכל דבר אין לי בעיה... צרו איתי קשר [email protected]

למעלה