מחפשת אוטו

libiבבית

New member
מחפשת אוטו

פה זה לא אירופה , ואני גם לא מתכוונת לעבור לאירופה בשלב זה . אני מחפשת אוטו טוב במחיר זול בשביל עצמי , שייקח אותי לעבודה ויחזיר אותי בלי לעשות מליון בעיות . יש המון רכבים שלא שווים את מחירם , אז חשבתי לנסות כאן , אולי לרגל נסיעה מישהו מוכר רכב סביר לאנשים כמוני?

דרך אגב הרכבים האירופאיים לא משהו מנסיוני הדל . עדיף יפני.

libiבבית

New member
ועוד משהו בשביל חברה -sublet

אם מישהו רוצה להשכיר דירה , איפשהו באירופה למשך שבועיים-חודש , איפשהו באירופה . חברה פלוס ילדה קטנה רוצות לעשות חופשה . צריך להיות במקום ידידותי לילדים , וכן לא יקר. התאריכים גמישים , בין אמצע מאי עד אמצע אוגוסט בתיאום . אפשר לכתוב לי ואקשר אתכם אליה .

לבי.

forglemmigej

New member
לא הבנתי את השאלה

את רוצה לקנות רכב באירופה זה יותר זול מהארץ אבל ליבא אותו זה יקר ביותר , מה רע ברכבים גרמניים כמו מרצדס, אאודי וכו' לא נראה לי שאיזה רכב יפני יכול להתחרות בהם, גם רכבי מגן (רנו) מצויינים ואמינים זה צרפתי דוקא

libiבבית

New member
אני גרה בישראל...

הבנתי ברכבים משולה כנראה להבנתך את באשורית עתיקה. אני רק אומרת מה שאמרו לי . הרכב הראשון והאחרון שלי היה פיז'ו ששימשה לפני שנים מנהל חשוב ועברה 100 ידיים . בגדה בי בלי סוף ,עד ששבקה לשמחתי. חבל על הג'ובות שהשקעתי בה.

libiבבית

New member
אז אולי את רוצה לשאול למה פרסמתי פה ?

כי חשבתי , שאולי מישהו שכרגע ממש עובר לאירופה , רוצה למכור רכב . אז יוצא , שלא מנסים לסדר אותי ולמכור לי עוד גרוטאה , אלא מוכרים לרגל מעבר ליבשת המוסלמית לעתיד....אינשללה (אופס)

peraline

New member
נראה לי שאת יכולה להמליץ לנו על חומר טוב

יש מצב את מביאה לנו גם קצת ממה שאת לוקחת?

libiבבית

New member
כן , חומר מצויין שחסר מאד באירופה .

חוש הומור...
&nbsp
כן , לא נורא , העיקר החום האירופאי....

למעלה