מחפשת אוזן קשבת

daniela07

New member
מחפשת אוזן קשבת

אני בתחילת שנות השלושים לחיי , לא מאושרת ומרגישה חוסר רגישות מצד בעלי וכמעט שאי אפשר אף פעם לדבר איתו הוא אף פעם לא מקשיב, מחפשת מישהו שמעוניין בקשר ונמצא במצב דומה , אדם אינטלגנט , שמרגיש שצריך לדבר עם מישהו או יותר נכון להתכתב אם מישהו. לא למטרת סקס או בגידה סתם להתכתב.

seeyou

New member
../images/Emo132.gif-לא מאושרת ומרגישה ..../images/Emo140.gif

זאת הבעיה הנפוצה במיוחד אצל נשים! זה לא חשוב מה שהבן זוג עושה/אומר,או לא עושה/אומר חשוב מה שאת מרגישה! את מחפשת תרופה להקטנת תופעה-הכאב, ולא טיפול שורש של הבעיה! את לא לבד! ישנם אלפי אנשים באותו מצב! זה שאת "חושבת" שזה ללא מין את טועה!!! רוב הילדות מתחילות את חיי המין כתחליף לחיבוק או אשליה שאוהבים אותם-או להיות מקובלים בחברה! אני חושב שבצד הפילוסופי של בעיתך המין עם בעלך הוא גורם מרכזי! לא למטרות בגידה? בגידה בתרגום חופשי זאת פעולה שנעשה ללא הסכמת צד השני לחוזה-שותפות! אני מניח שלא יהיו לך בעיות,וברור לך שהתנאים שלך הם התחלתיים כמו כו מו"ם!... בהצלחה!

jolly

New member
יתכן..

ודברי ישמעו לך מוזרים ... אל תעשי את זה ... זה מתכון בדוק לגלישה לנושאים שאינם רלוונטיים. ואולי אף גירושין... האם בעלך היה כך לפני הנישואין ???? למה אינו מקשיב לך ? האם ביצעת בדק בית גם אצלך לסיבות המניעות אותו שלא לשתף אותך ???? ברגע שתתחילי לחלוק את חייך עם דמות וירטואלית תביאי את הנתק לדרגות גבוהות יותר. בשביל מה יש לך בעל בבית אם לא לחלוק עימו את כל הצרות השמחות וכל השאר. אך אם אתם מתפקדים רק כשותפים לדירה .... זו בעייה ... אולי תפרטי קצת ???

למעלה