Roger the Jolly
New member
מחפשים
היי, אני ואשתי מחפשים DM להתחלת קבוצה (או לחילופין קבוצה קיימת להצטרף אליה בתור שחקנים) אשר עונה לקריטריונים הבאים: 1. אזור השרון - כפר סבא, רעננה, הרצליה בדרום / נתניה בצפון. 2. AD&D 3.5 3. שה"ם שמבין/ה שמטרת המשחק היא כיף לכל המשתתפים ולא Hack&Slash (לא שאנחנו מתנגדים למכות במינון הנכון
) ולא Montey haul (לא שאנחנו מתנגדים לאוצרות במינון הנכון גם כן) והכי חשוב לא נצמד/ת לקוצו של יוד בחוקים שבספר אלא פתוח למשחקיות (מאוזנת כמובן, נאה דורש נאה מקבל בבומרנג חזרה). בקיצור מישהו/מישהי נחמד/ה עם נסיון שמתחשק לו/לה להריץ משחק בכיף פעם בשבוע-שבועיים בסופישבוע. ניתן יהיה לשחק אצלנו בבית (מבחינתנו, אנחנו נשמח על פחות נסיעות, אבל לא הכרחי) נשמח מאד מאד להצעות / המלצות / מסרים וכו'. בין העונים נכונה יוגרל טרול כתום (יש לנו אחד בבית שמציק לי כבר הרבה זמן, רק אל תגלו לאשתי).
היי, אני ואשתי מחפשים DM להתחלת קבוצה (או לחילופין קבוצה קיימת להצטרף אליה בתור שחקנים) אשר עונה לקריטריונים הבאים: 1. אזור השרון - כפר סבא, רעננה, הרצליה בדרום / נתניה בצפון. 2. AD&D 3.5 3. שה"ם שמבין/ה שמטרת המשחק היא כיף לכל המשתתפים ולא Hack&Slash (לא שאנחנו מתנגדים למכות במינון הנכון