מחפשים...

The Scourge

New member
מחפשים...

חג שמח ושנה טובה. אני חדש בעניין הפורומים - בעיקר קורא הודעות פה ושם - אז סורי על ההתפרצות הפתאומית הזאת ועל ההודעה הארוכה. אני DM בקבוצה שמשחקת ביחד כבר בערך עשר שנים (ובנפרד עוד קצת). עכשיו - זה הרבה זמן להיות DM!! ולמרות שרעיונות עדיין יש, ועוד לא שמעתי תלונות מהחבר'ה, חסר לי מאד להיות שחקן. אז "אנחנו" מחפשים קודם כל שחקן רציני שבאיזשהו שלב יהפוך ל- DM במשרה חלקית - אם הוא טוב. זהירות - כאן התיאור נעשה ארוך ומייגע. קצת על הקבוצה: אנחנו בני 25-27 מחיפה, ארבעה, עובדים בהיי-טק (למעט אחד), קודם כל חברים ואח"כ כל דבר אחר. משחקים עם דגש כ-ב-ד מאד על Role-playing (בניגוד ל- Roll Playing) כלומר, כל המשחק הוא סביב הסיפור, התפתחות הדמויות והאינטריגות מסביב - יש קרבות פה ושם אבל הם ממש לא העיקר - לפעמים פשוט אין קרבות. ניסינו בעבר להכניס שחקנים חדשים, אבל זה לא הלך - קשה להכניס אדם חדש לקבוצה כ"כ ותיקה. אבל אנחנו עדיין אופטימיים. ד"א, אנחנו משתמשים בהרבה מוסיקת רקע ואפקטים קוליים (דרך מחשב). קצת על הסגנון שלי: אני בעיקר מאלתר - כלומר, יש לי את ה- plot הבסיסי בראש - את כל השאר אני לגמרי מאלתר מההתחלה עד הסוף תוך כדי משחק. זה בשביל להפתיע את עצמי מדי פעם גם... לדוגמה יש הרפתקה אחת (יש לנו כמה מקבילות למקרה שמישהו לא יכול להגיע) שבה שתי הדמויות "מחליפות" מציאות בזמנים אקראיים - משהו כמו Sliders אבל בלי שום אינטראקציה משלהם, ברגעים הכי לא צפויים. הם מנסים להבין מה קורה שם, למה זה קורה דווקא להם (ועוד מספר זעום של NPCs) ולמה הם מוצאים מינוטאורים שרודפים אחריהם בכל מקום (שמונהגים על ידי מינוטאור קוסם). אני לא לגמרי סגור על מה קורה שם - אבל אני יודע מספיק בשביל לקדם את העלילה. בניגוד להרפתקה הזאת יש לנו אחרות הרבה יותר "סטנדרטיות". כל ההרפתקאות מסובכות, ברוטאליות כמו החיים, מלאות ב- Plot twists והדמויות לרוב מסובכות עוד יותר מהעלילה. אני שואב הרבה השראה מ- R.A.Salvatore בתחום הקרבות, האינטראקציה בין הדמויות והעומק שאפשר למצוא באוייבים. די. את השאר ב- Yahoo Messenger אם למישהו יש כח.
שם המשתמש הוא tscourge (או ICQ 4425780)

ננסק

New member
[בסדר חברים, אני אטפל בזה]

אהלן סקורג'! שם חביב, מלא אהבה וחביבות. ;) לדעתי אין בפורום הזה אף אחד מחיפה. בכך הוא יוצא דופן, בגלל שיש כמות מטורפת של שחקני מ"ת באיזור חיפה, כפי שאתה יכול לברר בגילדה, ובפורום העמותה, ששוקק חיפאים שונים ומשונים. ממליץ בחום לנסות שם, ואני די משוכנע שתמצא כמה אנשים נלהבים.

The Scourge

New member
לא, למרות שכן אהבתי את הראשון...

אבל המקור של השם הוא דווקא מהפרוש המילולי - כמו שכבר אמרו קודם - חביב ומלא חיים.
אני מתכוון לכל הפירושים המקובלים של המילה ובמיוחד לשוט מסויים העונה לאותו שם. כלי העינויים החביב עלי בהרפתקה מסויימת. (לאלו שאינם מוצאים חן וחדווה בעינויים, מדובר בשוט קצר, 4-5 זנבות שכל אחד מהם הוא בעצם מעין חוט תייל). (לפרטים נוספים, 2nd Ed. AD&D Arms and Equipment Guide)

The Scourge

New member
יכול להיות. האיזומטרי (דו-מיימדי)..

לא זוכר איך בדיוק קראו לילד. עם "Soul Reaver" לא כ"כ הסתדרתי.

כן האיזומטרי זה bloodomen ../images/Emo13.gif

משחק נחמד אבל soul reaver לדעתי הרבה הרבה יותר טוב.. אבל זה רק אני
הסדרה עצמה נתנה לי הרבה השראה לעבודה שלי כשה"ם..

The Scourge

New member
ובנוגע לכינוי שלך

מילא לא רואה בחושך, אבל הוא חייב להתקל בדברים ולעשות רעש כל הלילה?! שישלם חשבון חשמל הקמצן!

איך שהעולם נראה גם באור הוא לא רואה

אני בכלל אתאיסט
ומה עם המשיח ששכח את חשבון הטלפון ? (אם מישהו יזכיר את חשבון הגז של היטלר אני אתעצבן אז אל תיכנסו לזה בבקשה)

למעלה