מחפשים רופא/ה

רינה 777

New member
מחפשים רופא/ה

חברה בת 25,חולת אפילסיה כבר מספר שנים,בשנתיים האחרונות מספר ההתקפים שלה גדל,ומחריף.
היא בתחושה שלא פגשה רופא שיאזן אותה בתרופות מתאימות או בכל טיפול אחר
היא משוועת לשם של רופא/ה מומחים בתחום וגם זמינים
הנל גרה בצפון ועד עכשיו לא פגשה מישהו שהוא גם מומחה וגם זמין שיכול לעקוב אחרי התרופות שנתנות לה
בבקשה עזרו.........................

חייםלוי

Member
מנהל
בצפון אפשר לפנות לד"ר שילר

הטלפון שלו נמצא ברשימת הטלפונים באדום בראש הדף.
אם צריך אפשר גם לרדת למרכז ושם יש כמה רופאים טובים.

שלום לך רינה

מכירה את המצב המייאש.......בעצמי על עצמי
בפורום זה יש רשימה של נויירולוגים המומחים באפילפסייה במבוגרים.
נדדתי בין הרבה מרכזים רפואיים.והמחלה לא זוהתה וכן זוהתה. לא טופלה וכן טופלה......בלאגאן
כרגע אני במרכז האפילפסייה שבבה"ח איכילוב.מטפלים בי יפה.אבל אני חדשה שם אז אין לי עדיין המלצות "חמות".....אבל בהשוואה לאחרים מרוצה יותר.
אז שווה גם לנדוד למרכז וגם לדרום, אם צריך,ולו בשביל אבחון מדוייק ואיזון לאורך זמן.
בהצלחה.

שלום לך רינה

מכירה את המצב המייאש.......בעצמי על עצמי
בפורום זה יש רשימה של נויירולוגים המומחים באפילפסייה במבוגרים.
נדדתי בין הרבה מרכזים רפואיים.והמחלה לא זוהתה וכן זוהתה. לא טופלה וכן טופלה......בלאגאן
כרגע אני במרכז האפילפסייה שבבה"ח איכילוב.מטפלים בי יפה.אבל אני חדשה שם אז אין לי עדיין המלצות "חמות".....אבל בהשוואה לאחרים מרוצה יותר.
אז שווה גם לנדוד למרכז וגם לדרום, אם צריך,ולו בשביל אבחון מדוייק ואיזון לאורך זמן.
בהצלחה.

רינה 777

New member
תודה

לגבי הבחורה שאני מדברת עליה,היא מאובחנת,עיקר הבעיה שאין מישהו שאחראי על הטיפול,כשהיא מקבלת תרופה אין מעקב צמוד אלא תור לעוד מספר חדשים
נכון לעכשיו,היא מקבלת תרופה במינון גבוה,ההתקפים קורים בתדירות גבוהה יותר,יש כל מיני תופעות חדשות שמתווספות לכל היתקף,ומשך ההיתקף ארוך יותר ואין עם מי לדבר,
זה מביא את הסובבים ואותה לבכות ולדפוק את הראש בקיר מרוב יאוש

delibaby

New member
רופאים במרכז

מעקב במרפאת אפילפסיה הוא אחת לחצי שנה גם אם את לא מאוזנת.. אם היא צריכה להיפגש עם נוירולוג המתמחה באפי' לפני כדאי לה לפנות באופן פרטי או להגיע למיון בעקבות התקף וסביר להניח שיאשפזו אותה לבדיקות ומעקב..
אני מטופלת אצל צ'יסטיק במרפאה לאפילפסיה באיכילוב והוא סבבה, את לא בוחרת איזה רופא יטפל בך שם אבל ברגע שאת מתחילה אצל אחד מהם המעקב ממשיך אצלו.
הייתי אצל ד"ר בלאט בפרטי (100 ש"ח דרך הכללית) פעמיים והוא גם עזר לי, הוא נמצא ברעננה ואם את רוצה זמינות זה יכול לעזור..

delibaby

New member
זמינות תורים

במרפאה לאפילפסיה נותנים תור אחת לחצי שנה גם אם את לא מאוזנת.. אם את רוצה לראות רופא לעיתים קרובות יותר
את צריכה לפגוש באופן פרטי נוירולוג ועדיף כזה המתמחה באפי'.
נתתי את ד"ר בלאט כדוגמא כי הלכתי אליו מספר פעמים, הוא עובד עם כללית אז התשלום הוא "רק" 100-120 ש"ח במקום 800 ש"ח ומעלה והחוויה אצלו היתה בסה"כ טובה, הוא בדק אותי, קרא את הממצאים ונתן אפשרות טיפול.

רינה 777

New member
הבנתי לגמרי,ושוב תודה

שלום רינה 777 זמינות תורים זה גם

רופא נוירולוג בקהילה.לא חייבים לבזבז המון כסף על פרטי.כי אם את כותבת שאין לה איזון וההתקפים מאוד תכופים אז כל הזמן תשלמי 120 שח.אלא אם את עשירה. נוירולוג טוב בקהילה יעשה את העבודה עד לתור במרפאת אפילפסייה בבית חולים.ולהתעקש דרך רופא המשפחה לקבל הפניות.אני בכללית וכל פעם מוציאים לי את המיץ בשביל טפסי 17 וכמובן רק בגלל הכסף!בברכה,בהצלחה,שישי טוב,.

למעלה