מחפשים פראדו 2002/3

omer303

New member
מחפשים פראדו 2002/3

אנחנו מחפשים כבר שבועיים טויוטא לנד קרוזר / פרדו שנת 2002-3 . מסתבר שהרכב נחטף כמו לחמניות. אנחנו מחוברים לכל אתרי הרכב האפשריים. אולי מישהו מכיר מישהוא שמוכר? נשמח לקבל התייחסות מהירה!! עומר ונדב

נכון.. וגם טיוטה!

האוטו היה מודל 95 חמש דלתות הכי מפואר, יד 2 רק שמתי שלט למכירה השכנים רבו מי ראה ראשון את השלט. שעה הוא כבר היה מכור.. הייתה לי סובארו לגאסי 91 יד שלישית עם מאה שישים אלף ק``מ! כל התוספות האפשריות! סאן רופ מגנזיום כנף מאחור פנסי ערפל מקוריים בקיצור חבל``ז של אוטו בפנים ובחוץ. ולא הלך למכור אותו! אז זה גם עניין של שוק!

דווקא פרדו?

משנת 2003 דווקא הייתי קונה סורנטו, אחלה רכב שטח וגם לא רע על הכביש. אני לא יודע מאיזו שנה התחילו לייבא ניסן path finder, אבל המודל הנוכחי הוא פשוט רכב חלום. השבוע נסעתי מעל ים המלח (מחוות הנוקדים למעלה יאיר) ברכב הזה וכשאתה משוה אותו לטרופר, XL7 ולרודאו שהשתתפו בטיול אתה לא מאמין ששניהם שייכים לאותה קטגוריה. הניסן הוא ג'יפ אמיתי עם שלדת סולם נפרדת, הילוכי כח ומערכת ניהול העברת כח (בנוסף ל ESP לכביש) ומעבר לזה שבשטח הוא עדיף פי כמה על כל מה שנסענו בו (חוץ אולי מהטרופר), בכביש הוא יותר טוב ממזדה 6, פשוט רכב ספורט דיזל עם 7 מקומות. אני כבר מחכה למשומשים המלוקקים שיצאו לשוק ב 120 אלף שקלים.

miki69

New member
בן אדם מחפש פראדו אתה מציע סורנטו

זה לא אותו הרכב זה לא אותו הליגה אין דמיון אולי תציע לו קוקרינט ממנוע?

למעלה