מחפשים מתכנת !!!

guides4u

New member
מחפשים מתכנת !!!

צות האתר Guides4u מחפש מתכתנת , לתיקון ולשידרוג מערכת קיימת של כתיבת מדריכים. המערכת זמינה באתר, העזרה היא לא בתשלום העזרה היא לשרת את קהילת האינטרנט העצומה . האתר הוא לא מסחרי ולא מרוויח שקל . המטרה היא לעזור לכולם במתן הסברים על מדריכים,כגון, תוכנות,מערכות הפעלה,תיכנות וכו'.... לפרטים [email protected] icq-172853963 אבי תודה לפונים

Raful

New member
איזה כיף.

העזרה היא לא בתשלום, העזרה היא לשרת. ייפי. גם מתכנתים וגם משרתים. אה, אני חושב שמחקתי שם משתמשים.

guides4u

New member
מה הרעיון של הנושא הזה בכלל לתגובה

העזרה היא לא בתשלום, העזרה היא לשרת. ייפי. גם מתכנתים וגם משרתים. אה, אני חושב שמחקתי שם משתמשים.​
לא הבנתי ? העזרה היא לשרת את הקהילה. ואיפה מחקת שם משתמשים? אנא פרט יותר כי אתה בכלל לא מובן .

Raful

New member
אין רעיון.

באתר, נכנסתי לכתיבת מדריכים ושם לקישור http://www.guides4u.co.il/fakt/index.php. שם לחצתי על לחץ כאן על מנת לעבור למערכת כתיבה שם על עריכת הרשאות, ואז על מחק. זהו, בערך.

Raful

New member
אולי בגלל זה

אתם צריכים מתכנת?

guides4u

New member
משונה מאוד

אתם צריכים מתכנת? אממ משונה שאתה אומר את זה אני לא נתקלתי בזה. אבל בכול זאת אולי תנסה לעזור במקום לצחוק ?

shanor

New member
ממממ...

תנסה לרשום משתמש חדש ברישום המשתמשים שלך, לך על פי ההוראות של RAFUL ותראה שלכל אחד שמגיע לדף הזה מקבל את האפשרות של מחיקת משתמש.... זה לא אמור להיות ככה. משתמש שהוא לא מנהל/בעלים או כל שם אחר שתתן לזה, לא אמור לקבל את האפשרות הזו, בטח שלא כאשר הוא אפילו לא רשום. איך לתקן את זה אני לא בטוח שמישהו מאיתנו יוכל בלי לראות את הקוד עצמו... בכל אופן לתקן קוד של מישהו אחר (מנסיון שלי) זה דיי מתסכל ויכול לקחת הרבה מאוד מאוד זמן ומאמץ... לכן הצעתי, פנה למי שכתב את הסקריפט ההוא תציג לו את הבעיה ש- RAFUL גילה ושיבדוק איך קורה שכל אחד מקבל הרשאה למחוק משתמשים... רק כהערת אגב, העובדה שרפול כותב את הדברים בצורה מסויימת היא לא בהכרח לצחוק אלא יותר להאיר ולהעיר על קיומה של בעיה מסויימת בקוד הדורשת תיקון ויפה שעה אחת קודם. בברכה, שנאור.

guides4u

New member
תשובה

שנאור: אין אני אומר ש"הבחור" צוחק עלי הוא משהו בסגנון . לגבי עצם הבעיה נכון שיש בעיה ואני לא מתחמק מימנה זה המטרה שלי מהתחלה שבאתי לכאן ובקשתי עזרה . אני מבקש עזרה כי אני יודע שיש בעיה . אני יכול ל"כווץ" את המערכת לקובץ אחד ולשלוח אותו למי שרוצה על מנת לסדר את זה . לגבי המתכנת שכתב את המערכת הוא די עסוק ואני כבר יותר מחודש + רודף אחריו על מנת שהוא יעזור להשלים את העבודה שלו . לבנתיים יש הרבה מדריכים שנכתבים וזה יוצר בעיה קטנה. זאת הסיבה שפניתי לכאן לקבל עזרה. בתודה אבי

Raful

New member
הקטע הוא שכולם עסוקים

עד שאתה שולף את הירוקים (או את הסגולים, החומים, האדומים והירוקים). במיוחד עסוקים להסתכל על קוד של מישהו אחר.

guides4u

New member
../images/Emo10.gif

בכול מקרה תודה. ומצטער שאם גזלתי מזמנכם הרב.

guides4u

New member
בכול מקרה תקנתי זמנית את

הבעיה זאת אומרת שאין לאף אחד אפשרות למחוק . זה הוא שהוא רואה את המחיקה הוא מקבל אישור שזה נמחק אבל זה לא נחמק . רעיונות איך לאפשר לזה,איך שלא יראו את "עריכת הרשאות"

shanor

New member
הנה כאן בדיוק מתחילה הבעיתיות...

רעיון איך למנוע את הופעת "עריכת הרשאות" אני בטוח שאפשר למצא יותר מאחת, אבל השאלה היא האם הדברים יתאימו לך ולצורה שבה הסקריפט שלך נכתב... אני למשל הייתי הולך ראשית כל על כך שמי שלא רשום אין לו בכלל גישה לדף הזה, אלא אחרי הרשמה (או לוגאין אם הוא כבר רשום). שנית לכל משתמש הייתי נותן רמת הרשאה מסויימת למשל - 1 למנהל ו- 2 למשתמש (רק כדי להשאיר את זה פשוט שתי הרשאות בלבד). ונגיד 0 לכל מי שמוגדר כאורח. לא משנה מה תמיד הייתי בודק מה סוג ההרשאה של אותו משתמש, כל מי שהוא לא 1 לא יקבל בכלל את הלינקים לדפי האדמיניסטרציה, וגם אם נגיד והצליח להגיע אליהם, דבר ראשון בכל דף כזה הוא לבדוק האם למשתמש הזה יש בכלל אישור להגיע לדף הזה אם כן, סבבה, אם לא הוא מוחזר לדף הראשי או מקבל הודעת שגיאה. עכשיו את זה אפשר לעשות ביותר מדרך אחת ולכן השאלה כאן היא מה בדיוק קורה אצלך בסקריפט. אני הייתי יוצר SESSION לכל אחד, רושם אותו בתוך טבלת LOGIN (למשל) ובודק מה הרשאת הגישה של המשתמש מול טבלת הרשאות... זו הדרך שלי, זה לא בהכרח עובד/יעבוד ככה אצלך... וזו הסיבה שלדעתי האדם שבנה את הסקריפט שלך הוא כנראה האדם שטוב ביותר שיתקן את הבעיה ולא מישהו אחר שלא מכיר את דרך המחשבה/העבודה שבה נכתב הסקריפט. מצטער שאין בדברי משהו מעודד יותר. שנאור.

guides4u

New member
שנאור

שנאור: כול מה שאתה אומר נשמע לי הגיוני בהחלט אך לצערי הרב .. אני רואה סינית מולי . לכן שוב אני זקוק לעזרה. המערכת היא ברשיון gpl וכול התורם הרי הוא מבורך .

TheFireMan

New member
ROFL - עשיתם לי את הלילה

ROFL - עשיתם לי את הלילה גדולים.... חח לילה טוב, Fireman

hhamir

New member
גם לי יש אתר ....

אבי תבין גם לי יש אתר בPHP ללא מטרת רווח הוא היה ב HTML וחיפשתי פה ושם נערים שיבנו לי אתר כפי שאתה מבקש ללא מטרת רווח אבל בשביל תותחי PHP למרות שאילו הבחורים חכמים בשבילהם זה לעשות כסף אם האתר חשוב לך אז תוציא או תציע סכום סמלי זה תלוי בעבודת האתר במה זה כרוך... רק כסף תבין כסף יקפצו כולם על העצה .... נכון תותחי PHP אמיר

למעלה