מחפשים מסעדת B-R-Q

מחפשים מסעדת B-R-Q

אח שלי חוגג מחר יום הולדת 16 ואני רוצה לקחת אותו למסעדה. נראה שזה יהיה רק אני והוא ולכן הולכים על הקונספט האהוב עליו - מסעדת בשרים בסגנון אמריקאי. אני לא מחפש את הגורמה והדיוק שאני (ואתם) מחפשים כשאנחנו יוצאים, אלא בשר פשוט, משובח ומסעדה עם אווירה יחודית ומחירים סבירים (כאמור, חייל וצעירון). מסעדות שעבדו: בורגוס בר וקולומבוס (שתיהן בהרצליה פיתוח). תודה!

Siren

New member
אוונגרד

סניף רמת החייל המוני יותר מזה באבן גבירול. תלוי מה אתם מחפשים. ובנוסף המלצות נוספות: דיקסי, אודאון וFRAME

Siren

New member
Frame

אני יכול לספר שמדובר במקום שמאוד מזכיר דיינר, מציע אוכל מגוון 24 שעות ביממה, ובחמישי-שישי-שבת כמעט בלתי אפשרי למצוא שם מקום ללא הזמנה. אכלתי פעמיים את מנת הכנפיים עם הום פרייז שהיו מצויינים ונאכלו עד תום. תעיין בתפריט ותראה אם מתאים לך. המיקום מספק לך אפשרות להתחרט כי אוונגרד ממש קרוב.

meravbr

New member
ואני יכולה לספר שלא כ"כ התלהבתי

מפריים - הייתי ביום שישי האחרון עם חברה, הגענו בלי הזמנה ודווקא לא היה חסר מקום בכלל, המנות היו טעימות למדי אבל ממש לא הוקדשה תשומת לב לסידורן בצלחת ובכלל לשבת מול 2 מסכים שמשודר בהם ערוץ האופנה - לא my cup of tea... והאוכל: הזמנו מנה משותפת מיוחדת של פטריות פורטבלו עם פטה אווז מעל ורוטב שמנת - המנה היתה מעוצבת כשליכטה (פשוטו כמשמעו) - פטריות, מעל פטה רכרוכי מדי ולא מוצק חם ומעל רוטב שמנת שפוזר ביתר נדיבות. מנה טעימה יחסית אבל ממש לא נעימה לעין; לעיקריות לקחתי אני עוד מנה ראשונה של סביצ'ה טונה - למעשה הגיעה סלט של טרטר טונה וסלמון ואבוקדו מעורבבים עם רוטב יחסית מעניין, מסודרים ברינג מעל אורז סושי לא קשור, עם תלולית וואסבי לא קשורה וג'ינג'ר לא קשור ורוטב שפוזר - איך לא - בנדיבות על הצלחת; לחברה מנה עיקרית של רביולי גבינות ברוטב עגבניות וחצילים שפוזר - איך לא - בנדיבות רבה מדי - נמסר שהיה טעים למדי; לקינוח לקחנו עוגת גבינה שעל הנייר היו הבטחות לרוטב טופי והיה רושם של עוגה די מוצקה, בפועל קיבלנו מנת עוגת גבינה - פירורים די סטנדרטית (שנעשת כל שבועות בכמעט כל בית בישראל) עם רוטב שפוזר - דווקא לא בנדיבות סביב הצלחת. בקיצור - לא חוזרת לשם בקרוב, יש מקומות הרבה יותר טובים בעיר. ואגב - עם סידור השולחנות שם ממש לא הבנתי איך נוח לראות שם כל מיני משחקים - הם מסדרים אחרת את המסעדה?

רחלי ג

New member
../images/Emo140.gifאחת המסעדות הטובות שקיימות.

זאת מסעדה שאף פעם לא מתאכזבים ממנה. תמיד מלאה. האוכל תמיד כמו בפעם שעברה.טעים שרות מצויין.יש חנייה מאחור-בתשלום. יש בה איטלקי וסושי ובשר ודגים באמת שאין לי אחוזים- אבל, מהנה מאוד לאכול שם

smartblonda

New member
לא גורמה אבל גם לא זול במיוחד

(תלוי מה מזמינים)אבל טעיםםםם
והכוונה היא כמובן למוזס,הסניף התלאביב על שד' רוטשילד.

נראה לי שאלך על זה, רק שאלה על מוזס

איך הם בעניין של ארוחות לילדים (אחותי בת 11 צפוייה להצטרף)

meravbr

New member
יש ארוחות ילדים - המבורגר, שתיה,

גלידה אאל"ט - בד"כ אנחנו דווקא לוקחים לילדות מנה של שיפודי פרגיות מהמנות הראשונות ומנת צ'יפס ממנות התוספת. הם מסבירי פנים לילדים בכל הגילאים (לקטנים יותר מספקים מיד דפי צביעה וקריינוס)

רחלי ג

New member
פריים ואודיאון ואפילו-לונדון במתחם

ארנה-הבן שלי (17) והבת שלי מתים על האוכל שם....מנות גדולות -יש להם מנת מיקס בשרים- מעולה...הייתי ממליצה-הוא יאהב

למעלה