הי שרון מוקירה אותך על החלטתך להעזר בפורום כיצד אפשר לעזור? אני שומעת על מאבקים בחברה ועל מאמציך לפלס דרך באופן אקטיבי מה מעסיק אותך בהקשר לדברים אלו? תני כיוון בהצלחה
היי זינה , האם את מכירה את תורת או טכניקת " עוצמת הרכות"? אני מכיר מטפלת מדהימה שמשלבת את טכניקת הריפוי הזו ולפי מה שקראתי עלייך, יש לי הרגשה שזה יכול להתאים. אני לא יודע אם אני יכול לפרסם את הפרטים שלה כאן על פי כללי הפורום. אז אם תרצי את הפרטים שלה צרי עימי קשר דרך המייל שלי . שלך , אמיר
היי, אני מטפלת בשיטת EMF - זו שיטה אנרגטית המאזנת את השדות האלקטרומגנטיים מסביב לגופינו בנוסף אני מאמנת הוויתית. אשמח לענות על שאלות במידה ויש לך. באהבה, אילנית בן אקסס מאמנת אישית הוויתית
שלום רב, אני מטפל ברפואה סינית - דיקור, שיאצו, צמחי מרפא ותזונה. את העסק פתחתי לפני כשנה ועדיין לאט התרומם. אני מחפש מאמן עיסקי אשר מוכן לקבל בתמורה טיפולים (ברטר). תודה רבה, צחי. 052-3238844 או דרך האתר
מעבר לשרשור זה שהוא חד פעמי, לא נאפשר חיפוש מאמנים מעל הפורום - בקשות לחיפוש מאמנים יופנו ללוחות הפורום. ביקוש והצעת שירותי אימון הופכים את הפורום ללוח מודעות וזירה פרסומית במקום להיות בעל תוכן ומשמעות.
שלום רב, אני מטפל ברפואה סינית - דיקור, שיאצו, צמחי מרפא ותזונה. את העסק פתחתי לפני כשנה ועדיין לאט התרומם. אני מחפש מאמן עיסקי אשר מוכן לקבל בתמורה טיפולים (ברטר). תודה רבה, צחי. 052-3238844 או דרך האתר