מחפשים מאמנים

Sharon075

New member
מחפשת מאמן אישי לקריירה

אני רווקה בת 33 , אקדמאית המפלסת את דרכה בחברת הייטק תוך מאבקים אישיים לא קלים. החלטתי להיעזר במאמן אישי לקריירה . מי יכול לעזור לי ?

EFRATY10

New member
מחפשת מאמן אישי למציאת בן זוג,מאיזור הקריות

וחיפה.

תאיר18

New member
מחפשת מאמן/ת אישי

היי לכולם, מחפשת מאמן (עדיף מאמנת) אישי באזור טבריה. האם תוכלו לעזור? תודה ובברכה

tipuly

New member
עזרה

הי שרון מוקירה אותך על החלטתך להעזר בפורום כיצד אפשר לעזור? אני שומעת על מאבקים בחברה ועל מאמציך לפלס דרך באופן אקטיבי מה מעסיק אותך בהקשר לדברים אלו? תני כיוון בהצלחה

יש לי בעייה פיזית כרונית שלדעתי

נובעת מאמונות התנהגויות ופחדים שמנהלים אותי עשיתי את רוב הטיפולים האלטרנטיביים שקיימים בשוק, וחקרתי את הרקע למחלה אני מחפשת כלים לשינוי פרקטיים תודה

orpazn

New member
קטונתי...אני מאמנת.

על כל מה שממשתמע מההגדרות הנורמטיביות...

המלצה

היי זינה , האם את מכירה את תורת או טכניקת " עוצמת הרכות"? אני מכיר מטפלת מדהימה שמשלבת את טכניקת הריפוי הזו ולפי מה שקראתי עלייך, יש לי הרגשה שזה יכול להתאים. אני לא יודע אם אני יכול לפרסם את הפרטים שלה כאן על פי כללי הפורום. אז אם תרצי את הפרטים שלה צרי עימי קשר דרך המייל שלי . שלך , אמיר

starit1

New member
איזון השדות האלקטרומגנטיים-EMF

היי, אני מטפלת בשיטת EMF - זו שיטה אנרגטית המאזנת את השדות האלקטרומגנטיים מסביב לגופינו בנוסף אני מאמנת הוויתית. אשמח לענות על שאלות במידה ויש לך. באהבה, אילנית בן אקסס מאמנת אישית הוויתית

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מחפשים מאמנים

מוזמנים לבדוק בלוחות הפורום וגם לפרסם מודעה. כמו כן, קיראו בשאלות הנפוצות על בחירת מאמן.

joni5607

New member
מחפש מאמן עיסקי

שלום רב, אני מטפל ברפואה סינית - דיקור, שיאצו, צמחי מרפא ותזונה. את העסק פתחתי לפני כשנה ועדיין לאט התרומם. אני מחפש מאמן עיסקי אשר מוכן לקבל בתמורה טיפולים (ברטר). תודה רבה, צחי. 052-3238844 או דרך האתר

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
חיפוש מאמנים - כללי הפורום

מעבר לשרשור זה שהוא חד פעמי, לא נאפשר חיפוש מאמנים מעל הפורום - בקשות לחיפוש מאמנים יופנו ללוחות הפורום. ביקוש והצעת שירותי אימון הופכים את הפורום ללוח מודעות וזירה פרסומית במקום להיות בעל תוכן ומשמעות.

צחי שגב

New member
מחפש מאמן עסקי

שלום רב, אני מטפל ברפואה סינית - דיקור, שיאצו, צמחי מרפא ותזונה. את העסק פתחתי לפני כשנה ועדיין לאט התרומם. אני מחפש מאמן עיסקי אשר מוכן לקבל בתמורה טיפולים (ברטר). תודה רבה, צחי. 052-3238844 או דרך האתר

למעלה