מחפשים כרטיסים?

3ggplant

New member
מחפש נואשות אחר כרטיס מיותר למכירה, אנא עזרו

אז.. מדינות העולם השלישי לא שמעו על טורי איימוס וגם על ישראל בקושי ועם חזרתי לארץ הקודש אי שם בשלהי יוני גיליתי שיש את ההופעה המדוברת, מיותר לציין שבמשרדי מכירות הכרטיסים נשארו המושבים הצדדיים ביותר והדשא כבר נראה יותר קורץ. כמעט והשגתי כרטיסים אך אני חושש שהמקרה אבוד ובזבזתי זמן יקר לחינם, ראיתי שבתחילת החודש פורסמו הודעות לגבי מיליוני כרטיסים אקסטרא שמתרוצצים להם כאן, באמת שאשמח להניח את ידי על אחד מהם, מן הסתם עם עדיפות לקדמת הבמה ( אופטימי הא ? ) בבקשה תעשו אותי המאושר באדם (לפחות עד שרדיוהד יגיעו לעוד הופעה ) ניתן להשיב כאן או במייל - [email protected] ואם ממש ממש רוצים - 052-6688910 שאו ברכה ! אגב מתנצל מראש אם ההודעה לא שורשרה כיאות, חדש בעסק.

Margarita chum

New member
ברור! נשארו באתר של קסטל על הדשא...

ואולי גם ביציעים אבל במיקומים גרועים!! באתר הבית של קסטל:)

אני בספק אם מישהו מוכר כרגע

נסה קרוב יותר למועד ההופעה, אולי יהיו אנשים שיצצו להם דברים בדחיפות והם ימכרו. כרגע יש בקופות כרטיסים רק לדשא, מושבים בצדדים.

תודה רבה! מצאתי את זה.

מצחיק שבחיפוש בגוגל לגמרי לא הצלחתי למצא לפי "כרטיסים" ו"טורי איימוס", רק כשאמרת לי את מילת המפח "קסטל" - זה עבד. ובאמת יש עוד כמה מקומות ביציעים, ועוד הרבה בדשא.

פרטים מהאתר לגבי הכרטיסים (ביציעים או בדשא):

המחיר בדשא - 320 (נראה שיש עוד הרבה מאוד מקומות), וביציעים - 370 (כנראה מקומות ספורים): http://www.tkts.co.il/venue_areas.asp צריף לבחור מרשימת המופעים למעלה, משמאל (בתוך קומבו), וללחוץ על "הזמן", ושם אפשר לראות כמה מקומות נשארו והיכן.

מחפשים כרטיסים?

לפה. ואם אתם מוכרים אז גם לפה
.

מחפשת כרטיס למקום טוב ככל האפשר

היתה לי הצתה מאוחרת ועכשיו אין מקום טוב במיוחד.... אשמח למסרון בנידון
שבת שלום ותודה מראש.

למעלה