מחפשים חיפושיות

מחפש חיפושית.../images/Emo73.gif

אני מחפש לקנות חיפושית,רצוי מתחילת שנות השמונים,שמורה,מאיזה יקה שנסע איתה מקסימום לסופר. אם אתם מכירים אשמח לשמוע ממכם !! הציעו לי חיפושית מודל 1983,ידני,גרמנית,יד חמישית. מה אתם אומרים ?

Chin Chin Man

New member
מחפש חיפושית

אני מחפש לקנות חיפושית בסביבות ה-2000 שקל במצב טוב חיצוני ופנימי ITS ME THE CHIN CHIN MAN !!!!

מעוניין לקנות 2 חיפושיות

מעוניין לקנות 2 חיפושיות במצב טוב ! מישהו מוכר ?

balkanyi

New member
שלום לך שירלי

היי לך שירלי כולנו איתך שירלי :))) אם את מעוניינת לקנות חיפושית את מוזמנת להגיע כל יום שישי מאחורי איצטדיון רמת גן בחניה. שתגיעי למועדון יחכו לך משהו כמו 20 חיפושיות והרבה אנשים שייתנו לך עצות מאיפה לקנות ויכול להיות שיתמזל מזלך ותמצאי מישהו שם שרוצה למכור בהצלחה לך שירלי נקווה לראות אותך יום שישי בארבע ברמת גן

zxram

New member
חחחחח

אני מחפש לקנות למבורגיני מורצ´ליאגו בסביבות ה-2000 שקל במצב חיצוני ופנימי טוב ....אם אפשר אספנות :))))))))) לא משהו אישי אבל אני מת על אנשים כמוך

משהו כזה למשל?

יש קיטים של למבורגיני להרכבה על חיפושית. בתמונה המצורפת הקיט מורכב על פונטיאק פיארו.

Chin Chin Man

New member
נו באמת

איזה אנשים מצחיקים אתם שאמרתי בסביבות 2000 במצב טוב התכוונתי אחת שנוסעת בלי בעיות ובלי בעיות פחחות אין לי בעיה לשים כסף על צבע בסוך אני יקנה מקובי !!!

שירלית

New member
רמת גן..

רמת גן אה?! קריות אומר לך משהו, אני מתכוונת לייסד את חבורת החיפושניקים (והחיפושניקיות כמובן) של הצפון! אני מהקריות... אבל תודה בכל מקרה יקירי.

Chin Chin Man

New member
שירלי

אז מה יקרה אם תעשי הרצת מנוע ותבואי עד אלינו אלינו אלינו לים.... את תהני מאוד יש הרבה מהצפון שרוצים להקים מועדון בצפון אז תנסי למצוא אנשים בפורום ותקבעו מקום להיפגש כמו למשל החניון של הקריון או משהו כזה ...

kobix1

New member
שיר-לי!

אני גר בחדרה שזה 25 דקות מהקריות את יכולה להגיע איתי!! למפגש.. אם בא לך ואם תרצי אני מוכן להיות מתחתיך . זאת אומרת סגנך בהקמת המועדון הצפוני של חיפושיות בארץ!

שירלית

New member
התקבלת!!!!!

התקבלת (אמנם עקב חוסר גדול במועמדים) אבל חכה ותן לי לקנות חיפושית קדם. אני תוהה אם שווה להשקיע הרבה כסף בחיפושית "משופרת". אני מפחדת להשקיע כל כך הרבה כסף בקניה ולקחת סיכון שהרי בכל זאת זה רכב ישן (אני לא מזלזלת, להפך!) אבל בכל מקרה אני לא יכולה להגיע שישי הזה ואני מתביישת בכל מקרה!

kobix1

New member
מה מתבישת???

אנחנו כולנו עמך ! חברים של חברים של חברים וגם אני אישית מעיד על עצמי כביישן גדול תשאלי את בלקני!@

Chin Chin Man

New member
באמת קובי !!!

אעלק ביישן גדול !!!! אני יצטט משהו מהמפגש האחרון אורי :"קובי אתה חסר טקט נכון ??" קובי :"כן" אורי :"תשאל אותו אם קוראים לו אבי" קובי :"אאבבבבבבבבביייייייייי !!!!!! " מה המצב קובי זה בלקני הקטן !!!!

kobix1

New member
איש !

מה קורה ? הכל טוסט? ד"ש לבלקני הגדול תגיד לו יכין את החיפושית יורדים לאילת!

Chin Chin Man

New member
הכל טוב איש !

א. אל תדאג מסרתי ד"ש לבלקני הגדול ב. אצלי הכל בסדר ג. מי לעזעזל זו אילת ולמה צריכים חיפושית כדי לרדת לה ??? Here He Comes - The Chin Chin Man !!

Chin Chin Man

New member
קובייייי!!!!!

מה המצב אחי תקשיב אחי אתה ושירלי חייבים לארגן משהו בצפון אני כבר ידאג לח´ברה במרכז שמוכנים לנסוע עד לקריות ואל תשכח אנחנו צריכים לדבר על עסקים כמובן גם אילת ד"ש לשירלי סתם!!!!!! שבוע טוב אחי(הקטן) תשאל אותו אם קוראים לו אבי איש הלך הלך הלך ואכל גרבר תפוח

kobix1

New member
יאללה

שרלי שמעת!? לכל שאר חברי המועדון או סתם בעלי חיפושיות יאללה תניעו ונסע קצת צפונה לא יזיק לאף אחד לחמם מנועים קצת לבלקנים שבוע טוף גם לכם ולכל בעלי החיפושיות באשר הם!

למעלה