מחפשים חומר ב...

מכירים אתרים עם מתכונות?

שלום
ביום רביעי הקרוב יש בגרות בכימיה של 2 יח"ל השלמה ל-5 יח"ל אני אמשח מאוד אם מישהו מכיר אתר עם מתכונות או יוכל לעלות לכאן מתכונות בנושאים: פולימרים,תעשיה,שיווי משקל של חימצון-חיזור ותרמודינמיקה.. תודה

שלום...מחפש חומר לבחינת הבגרות

שלום מחפש חומר ומאגרי מידע על הנושא של מערב אירופה לקראת המאה ה21 תודה

../images/Emo53.gifעזרה דחופה בכימיה!!../images/Emo206.gif

הנושא: סוכרים. 1) א.הקשר GALb(1-4)GAL, הוא סליל או זיג-זג, ולמה? ב.מה הם הכוחות המייצבים את השרשרת, ומהם הכוחות הבין סליליים? 2) נתון ארבע-סוכר A. כשאר עשו לו הידרוליזה חומצית חלקית (!), התקבלו שלושה תלת-סוכרים הבאים: GLCa(1-4)GLC 6 | 1 bGLC GLCa(1-4)GLCb(1-3)GLC GLCb(!-6)GLCb(1-3)GLC רשום נוסחה מקוצרת של ארבע-סוכר A. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את הדבר הזה ומה בכלל דורשים פה? תודה רבה רבה לכל מי שיינסה, זו הצלת חיים :)

onix 88

New member
ב1 זה סליל

כי בטא זה משווני מעלה בפחמן 1, ובגלאקטוז פחמן 4 הוא צירי מעלה, ולכן יש מבנה של יו-טרן (פנייה לאחור) שיוצר את הצורה של הסליל. הכוחות שמייצבים הם קשרי מימן בין החמצן הטבעתי לפחמן מס' 2. את השאלה השנייה אני אנסה עוד מעט..

a 90s Noah

New member
אתה סתם מקשה את העבודה

על יבגני. פעם הבאה תהיה ספציפי מה הוא יכול להבין מ %$&^%%ו? קרא לחומר בשמו והוא ידע כבר בדיוק לאן לשלוח אותך.

a 90s Noah

New member
זאת השעה ../images/Emo8.gif

רציני קמתי ב-10 ועוד ללמוד תנ"ך. ירדו הפרקים של 24?

EcstaZ

New member
נו מה נראה לך../images/Emo6.gif

כבר ראיתי [= ותכף ממשיכים לחרוש

../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif

שחורצ'יק- נראה שאתה יודע על איזה חומר מדובר
כתבת בדיוק את אותו הצירוף כמו שרומן כתב
(כע, אני יודעת שיש מצב שעשית קופי-פייסט... אבל עדיין)

a 90s Noah

New member
זה בדיוק קופי פייסט ../images/Emo3.gif

+ ה-ו' המעצבנת הזאת שנדחפת בכל פעם שאת מעתיקה משהו מהכותרת בתפוז חח אני קורא ועושה פה רפרש..אני חייב לסגור את המחשב. אפילו מוזיקה אני לא שומע פה (שמתי גלגלצ).

../images/Emo176.gifזה בדיוק קופי פייסט

גם זה היה קופי פייסט
חחחח מצחיקול אחד, תסגור את המחשב
או שכבר סגרת אותו?!

למעלה