מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

מחפשים התנדבות מאתגרת ומצילת חיים?

אם את/ה מתאפיינים באכפתיות, באהבת אדם, ברצון לעזור לזולת, ברגישות, ובסבלנות, ובנוסף את/ה חיית אינטרנט... אם את/ה רוצה להצטרף להכשרת מתנדבים מרתקת , להנות מליווי של אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש ולהשתייך לנבחרת מגובשת של מתנדבים... אנו מציעים לך מקום התנדבות לא שיגרתי, מאתגר ומציל חיים. סהר – סיוע והקשבה ברשת היא עמותה המעניקה תמיכה נפשית ראשונית לאנשים במצוקה, הפונים דרך רשת האינטרנט. פרטים ומילוי טופס התנדבות באתר סהר.

Jagged chaos

New member
../images/Emo207.gifהערב אולי הכי גדול ברוקנרול.

וכמה אירוני, דווקא טקס של MTV. היום שחושבים על טקס ה-MTV, יודעים שזה יהיה עם המון יפיופים ויפיופות מלוקקות- אשר, ג'סטין, ריהאנה. טקס ה-VMA של MTV ב-1992. הייתי משלם מיליונים אם היו לי לחיות את הערב הזה- תחשבו על זה- pearl jam- jeremy nirvana- litihum guns and roses- november rain r.h.c.p- give it away תחשבו מה הלך באותו לילה... מאדונה התחילה עם אנתוני קידס, פרל ג'ם עשו את שלהם עם JEREMY שזה היה "המחמאה" הראשונה מקוביין שאמר "אחרי שראיתי אותם מופיעים הלילה, אני חושב שאדי בחור תותח...אני עדיין שונא ת'מוזיקה שלהם..." והשיא של הלילה היה שקורט קוביין (נקרא לו "נציג הגראנג'", בסדר?) ואקסל רוז (שנקרא לו "נציג הרוק גלאם") כמעט רבו מכות. קוביין וקורתני לאב התגרו באקסל, שהחזיר להם בכמעט מכות, שקוביין עלה וביצע את litium (ועל הדרך הבסיסט התעלף כי לא הצליח לתפוס את הבאס שזרק לאוויר ונחת לו ישר לפרצוף), דייב גרוהל לקח ת'מיקרופון ועוד יותר התגרה שצעק "היי אקסל היי אקסל היי אקסל!" קוביין סיפר גם שהוא ירק על מה שחשב שיהיה הפסנתר של אקסל רוז....אבל מסתבר שהאורח המסתורי שביצע עם GUNS את נובמבר ראיין היה אלטון ג'ון (שכן, הוא ניגן על הפסנתר עם הסמוחטה...) לילה אדיר. הייתי מת להיות שם מסטול. בשביל לראות קטעים, לכו ל-YOUTUBE, ותרשמו VMA 1992, אתם תראו כבר הכל...

Jagged chaos

New member
הנה כמה קטעים-

קוביין בראיון על הסיפור- http://www.youtube.com/watch?v=WMjJBJW2_Go

The FCRZ

New member
1991 השנה הכי טובה במוזיקה!

מעניין מה הבסיסט שלהם חשב לעצמו באותה שניה

Yellow Moon

New member
וואו הייתי מתה להיות שם ../images/Emo191.gif

בשביל מה יש 2 פסנתרים? אקסל לא יודע מספיק לנגן על פסנתר שצריך מישהו שיגבה אותו ? חח. :]

למעלה