מחפשים דירה

שבלול 555

New member
מחפשים דירה ../images/Emo206.gif

היי אנחנו זוג צעיר ותינוק אני גדלתי ברמלה ובעלי בלוד, כרגע משכירים בית בזיתן אנחנו רוצים לחזור לעיר,אנחנו מחפשים דירת 4 חדרים ברמלה באיזור רמת דן או בלוד בגני יער. אנחנו מחפשים כבר די הרבה זמן ללא הצלחה, אני אשמח אם יש למישהו תובנות בנושא או שהוא מכיר מישהו שמתכוון להשכיר דירה שמתאימה לנו, ניתן לשלוח פרטים גם במסר, בתודה מראש, משפחת שבלול

אטל81

New member
מה בנוגע לגני אביב?

שם יש המון דירות למכירה וגם להשכרה.

שבלול 555

New member
אנחנו לא מי יודע מכירים את האיזור

ולצערי כן בדקנו שם אבל נתקלנו בטיפוסים מאוד לא סימפטיים, בלי להכליל כמובן, אם נמצא שם דירה אטרקטיביית אז נשקול את העיניין. בכל מקרה עדיין מעדיפים את איזור גני יער או רמת דן

Jen74

New member
מעניין את מי פגשתם../images/Emo122.gif

אני גרה 4 שנים בגני אביב והטיפוסים שיש כאן לא גרועים יותר ולא טובים יותר מאשר בכל מקום אחר בארץ.

Jen74

New member
ממש בוגר../images/Emo122.gif

הכי פשוט זה להתחבא מאחורי כינוי סתמי כמו "אלמוני מלוד" ולהקניט ולקלל ולהציק לאנשים שלא מתביישים בדעות שלהם ומביעים את עצמם בצורה עניינית ויפה. אתה פחדן שמסתתר מאחורי כינוי ולא מזדהה וכל עוד תישאר כזה אתה מוכיח לכולם כמה אתה לא שווה התייחסות רצינית.

ואצלנו בשכונה היו אומרים לשכמותך:

לכי לעשות טוש.... חחחח אז גם הספרית יהודית בשבילך היא לא שווה התייחסות, נכון? על כך נאמר: אל תזרוק אבנים מחדר זכוכית.

אטל81

New member
דירה

אני מכירה את רמת דן, וזה בהחלט מקום טוב, אך יקר (לפחות לי. חיפשתי להשכרה)...על גני יער שמעתי שהשכונה סובבת סביב תעלת ביוב שמסריחה את השכונה...

שבלול 555

New member
בקשר למחיר

אנחנו מחפשים דירת 4 חדרים בסביבות ה450 דולר אם שמעת על משהו תעדכני אותי.

למעלה