אנחנו מחפשים נחלה במושב או בכפר עם אפשרות לשתי משפחות ורצוי יחידת הורים בישוב שבו אנשים נעימים וטובי מזג. נשמח להגיב לכל הצעה-משפחת פרילינג-גני עם בבקשה לפנות אליי -עדי
במחנה קיץ - חומה ומגדל בכיתה ד' (זה היה ב-98' או 97') כפר מונאש היו כפר חיטים ביחד עם שרונה וסניף ח.י.ה.. לא ממש תקשרנו עם אנשים משרונה.. אבל צחקנו עליהם שהם סנובים כי הם ישנים באוהלים.
וגם ספציפית במושב בו אני גרה.... וכמובן יש גם אופציית ביקור בביתם הקט של געמ"ג 21 בנוסף לכל האטרקציות שיש מסביב.... מקווה שנהנת בהשתלמות ד"ש ותיהי בקשר
תגידו למה כולם כאן מפרסמים את המקום בו הם גרים כדי שיבואו לקנות בתים.. אני בכנות לאוייבים שלי לא הייתי ממצליצה על המקום בו אני גרה, או שהדשא של השני ירוק יותר...? אתם מקבלים אחוזים או משבו כזה על כל דייר שבא?
אנחנו רוצים לעבור לבית... לא משנה אם הוא בנוי או לא... אמממ רצוי לא במרכז.... מממש לא לחופשה...לכל החיים בצידי! וזה לא למעבר מידי (לבנתיים לפי מה שהבנתי) זה לככה עוד חצי שנה- שלוש שנים עד שנעבור...אנחנו רק מתחילים לחפש... תודה בכל מקרה...אם אתם שומעים על עוד כל מיני- תודיעו לי בבקשה!