מחפשים בנרות!

שקסי

New member
מחפשים בנרות!

אנחנו מחפשים נחלה במושב או בכפר עם אפשרות לשתי משפחות ורצוי יחידת הורים בישוב שבו אנשים נעימים וטובי מזג. נשמח להגיב לכל הצעה-משפחת פרילינג-גני עם בבקשה לפנות אליי -עדי
 
יש במושב החקלאי השיתופי:"בת-חפר"

חחחחח סתם סתם! אנחנו ממש לא ישוב, וגם ככה את גרה כאן, אז זה לא משנה...
 

אשף

New member
בואו לשרונה

תבואו לראות, ויש אנשים נחמדים, לפחות אחד....
 

RMXXX

New member
לא בטוח שהבנתי

אתם מחפשים שטח לבנות בית? או לקנות בית? אם כן אז בואו לבדוק בכפר יחזקאל, מושב ממש יפה, ואחלה אנשים. ממולץ
 
שרונה.. אתה מעלה בי זכרונות ילדות

במחנה קיץ - חומה ומגדל בכיתה ד' (זה היה ב-98' או 97') כפר מונאש היו כפר חיטים ביחד עם שרונה וסניף ח.י.ה.. לא ממש תקשרנו עם אנשים משרונה.. אבל צחקנו עליהם שהם סנובים כי הם ישנים באוהלים.
 

אשף

New member
יפעת, פעם ארשונה עוד החלקתי... אבל

מצפאית ??? מה את מדברת בכלל....
 
אסף , אם לא אכפת לך-

מצפה אימפריה , ולא רק בגלל שאני שם.... מה שלומך מותק? שמעתי שיש הופעה של ברי סחרוף בכנרת. מה אתה יודע על זה?
 
באזור שלנו יש המון מקומות כאלו....

וגם ספציפית במושב בו אני גרה.... וכמובן יש גם אופציית ביקור בביתם הקט של געמ"ג 21 בנוסף לכל האטרקציות שיש מסביב.... מקווה שנהנת בהשתלמות ד"ש ותיהי בקשר
 
בואו לגור בחצי ארגז איתי! נוף נהדר

תגידו למה כולם כאן מפרסמים את המקום בו הם גרים כדי שיבואו לקנות בתים.. אני בכנות לאוייבים שלי לא הייתי ממצליצה על המקום בו אני גרה, או שהדשא של השני ירוק יותר...? אתם מקבלים אחוזים או משבו כזה על כל דייר שבא? :)
 

שקסי

New member
לא חופשה!!!

אנחנו רוצים לעבור לבית... לא משנה אם הוא בנוי או לא... אמממ רצוי לא במרכז.... מממש לא לחופשה...לכל החיים בצידי! וזה לא למעבר מידי (לבנתיים לפי מה שהבנתי) זה לככה עוד חצי שנה- שלוש שנים עד שנעבור...אנחנו רק מתחילים לחפש... תודה בכל מקרה...אם אתם שומעים על עוד כל מיני- תודיעו לי בבקשה!
 
למעלה