מחפשים את יעל

כוכה

New member
מחפשים את יעל

יעל היא בתו של משה גלבוע שהיה מוותיקי משרד החוץ. במהלך השנים הייתה אשתו של המלחין יוחנן זראי. חייתה בגרמניה ומבוקשת למידע לצורך ספר שירים המוזכרות בהם דמויות אמיתיות. השיר : אהובתי יעל , נכתב ע"י יורם טהרלב והולחן ע"י זראי שעל פי בקשתו שינה הפזמונאי את השם המקורי ל: יעל. החיפושים אחר יעל נמשכים כבר כמה חודשים ועדיין לא נמצאה. מי יכול לסייע??? תודה

Ayana KimRon

New member
יעל

ואני חשבתי שיעל היתה בתו של יוחנן זראי מנישואיו לריקה זראי. אחרי גירושיהם, ריקה זראי עברה לצרפת ביחד עם יעל בתה.

Ayana KimRon

New member
עוד על יעל

למקרה שהתכוונת לבת של יוחנן זראי, אני שולחת לך במסר את כתובת המייל שלה ועוד פרטים.

כוכה

New member
תודה עיינה אך הכוונה לאחת מנשותיו

ויש עליה הרבה עדויות. (כאמור בתו של משה גלבוע).

כוכה

New member
ועוד מקור: סיפור משפחתי

מישהו יכול למצוא בספר טלפונים גרמני?

Ayana KimRon

New member
לא מצאתי

וכל זאת בהנחה שהיא משיכה לשמור על שם נעוריה. השניים התגרשו לפני 23 שנים, וגם זה אחרי שחיו בנפרד 7 שנים. את בטוחה שהיא חיה בגרמניה עד היום?

Ayana KimRon

New member
לא מצאתי

וכל זאת בהנחה שהיא משיכה לשמור על שם נעוריה. השניים התגרשו לפני 23 שנים, וגם זה אחרי שחיו בנפרד 7 שנים. את בטוחה שהיא חיה בגרמניה עד היום?

Melitz

New member
חלקי מאד + טיפ באתר משרד המשפטים יש בשלב זה אפשרות חיפוש מוגבלת מאד ורק משנת 2005 לא מעט פרסומי ילקוט הפרסומים משנים קודמות נסרקו לקבצי PDF ע"י אתרים ומאגרים משפטיים שונים וניתנים לצפיה או הורדה, בד"כ עליך להיות רשום באתרים אלו (בתשלום) אך מכיוון שהקבצים הם בפורמט הנ"ל, ההגבלה לצפות בהם ע"י משתמשים רשומים בלבד, איננה אפקטיבית. בקיצור, באם תרצה להגיע למשל לילקוט הפרסומים הסרוק שבו מופיע הקטע שכוכה העלתה, חפש בגוגל לפי יעל + זראי (ביטוי), ילקוט הפרסומים (מילות חיפוש) וסוג קובץ PDF

Melitz

New member
יעל לפי כמה ספרי "מי ומי", יעל זראי, בתו של אברהם גלבוע מוותיקי משרד החוץ, היא היום יעל ריף, ילידת 1936 ואמה (אשתו של אברהם גלבוע) היא לוסי לבית חייקין, אולי קשורה לחייקין מהפורום...

חייקין

New member
לוסי בת מנדל חייקין

אינה מוכרת לי לצערי

למעלה