מחפשים אצלנו Linux Sys Admin

h a j b i

New member
מחפשים אצלנו Linux Sys Admin

ניתן לקרוא על המשרה ולהזין קו"ח בלינק המצורף. ניתן גם לשוח אליי במסר או לשאול שאלות למינהן. גם אם אנכם מתאימים אבל מכירים משיהו שמתאים, אם תעבירו את קו"ח החיים שלו והוא יחזיק 3 חודשים, תזכו בבונוס של 1,500 דולר (עוד 1,500 דולר לי
)
אני ממליץ על החברה בחום, המשרה היא ברמה גבוהה במיוחד והשכר \ תנאים בהתאם.
החברה ממוקמת בת"א, רמת החייל.

אז יאללה, בהצלחה!

https://www.zao.com/nDynFE

hetzbh

New member
מבלי להעליב כמובן

אבל מקריאת "מגילת אסתר" של הדרישות שם, אתם לא מחפשים איש סיסטם לינוקס, אתם מחפשים כלבויניק שיעשה את הכל, עם יתרון לאדם שיש לו גם לינוקס.

DuuGi

New member
מבלי לנסות להגן כמובן

גם אני קראתי את מגילת האסתר ומה שאני הבנתי זה
שהם מחפשים סיסטם לינוק אבל שתהיה לו ראיה רחבה גם לדברים אחרים.

רב העסקים שהם לא אנטרפרייז של 3000 עובדים צריכים אנשים פחות של נישות ויותר עם התמחות מסויימת אבל אופק יותר רחב וזה נורמטלי ומקובל בשוק.

ברונסקי

New member
מבלי לייעץ כמובן

יש במשרה הזאת:
- חלקים שהם IT טהור, מהסוג שלא קשור לתהליך העסקי (טלפונים, רכש, אינטרנט, הרשאות, אבטחת מידע), מושרים ברוטב Helpdesk. כל זה באחריות ה-IT.
- חלקים שקשורים ל-R&D, מתובלים ביכולות WLVN (windows-linux-virtualization-networking), שמשיקים למשרת ה-DevOps שלכם, אבל לא מוכפפים ניהולית ל-R&D. זה בהחלט מתכון לצרות (סדרי עדיפויות, בעיות תקשורת, פוליטיקה ארגונית מהסוג הישן והטוב).
- חלקים שלעולם לא יקרו (mentoring, documentation). פשוט לא ישאר זמן.

יש פה בעצם שתי משרות, עם פוקוס אופרטיבי שונה לחלוטין, ועם מנגנון ניהול שונה.
עצת החינם היא להשאיר ל-IT את אשר ל-IT ולעבות את משרת ה-DevOps עם יכולות WLVN (וגם: יכולות scripting חזקות ונסיון מוכח בכתיבת בלוג).
יכול להיות שכל מה שצריך זה להעביר 5000 שקלים מהאחת לשניה.

h a j b i

New member
מאחר ואין לי קשר לדרישות, אני לא יכול להיעלב

אם אתה חושב שאין טעם לפרסם את המשרה הזו בפורום (ויש עוד כאלה שחושבים פה כמוך) הזה מחוסר רלוונטיות אני אקח את זה בחשבון להבא.

hetzbh

New member
ידידי, הפואנטנה שלי היא קצת שונה

ברונסקי מעליי כתב בצורה נפלאה את ההשגות שרבים כאן מסכימים לגביהם.
אני לא אומר שאין טעם לפרסם. אדרבא, אולי תמצאו מישהו, אינני יודע.

הפואנטה כאן היא שאולי כדאי לקחת את זה להנהלה ולהבהיר להם שלפי הדרישות שהם מפרטים, זה מתכון לבעיות בהמשך הדרך ומומלץ לפצל את המשרה ל-2.

h a j b i

New member
את דעתי בנוגע למשרות הקיימות כבר הבעתי

בנוגע לאי רלוונטיות. התבלבלתי בפורום. פרסמתי גם בפורום לינוקס וחשבתי שאתה רומז שזה לא רלוונטי לפה.

Expect

New member
לא שהדרישות מוגזמות מבחינת ידע

אבל הקשר בין הטייטל "Senior Linux system administrator" ל80% מהדרישות שיש שם הוא בערך הקשר שלי להעלמות המטוס המלזי

h a j b i

New member
אני גם חושב שקצת התפזרו עם הדרישות

אבל ככה זה אצלנו, כל אחד יודע לעשות כמה תפקידים.

ezaton

New member
אני מכיר את החברה

(לקוחות שלי
) והם אחלה חברה שבעולם. באמת. הדרישות הן כי כשיושבים עם HR, תמיד מוצאים רשימה ארוכה של דרישות, מתוך תקווה שמישהו אשכרה יפול בחלק מספיק גדול מהן. זה מה שאני רואה בד"כ במגוון מקומות.

וד"ש לישראל. תגיד לו שאיש הלינוקס מוסר לו דש. הוא ישמח

mavor

New member
למען האמת גם חץ מכיר את החברה

מישהוא שהוא מעוד מכיר רק התחיל לעבוד שם

למעלה