מחפשים אמא

מחפשים אמא

מתגעגעת. כואב לי. לא יכולה. גם זכרונות להתגעגע אליהם בקושי יש. אמא שלי המסכנה, שלא יכלה לתפקד כאמא גם כשהיתה בחיים. הלוואי שהיה לי זכרון של אמא מלטפת ומכינה כוס תה כשהייתי חולה. אין לי. יותר. כוח. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=951518

מאמי כל כך מבינה אותך...

אני גם רוצה את אמא שלי...לא משנה לי איך ובאיזה צורה אני כל כך צריכה אותך שלפעמים זה מטריף אותי.... הבעיה אצלי שיש לי זכרונות מאמא ואני מתגעגעת מאוד...אנחנו באותו מצב רוצות אבל מצב נתון אין... אז מה שנשאר לנו זה רק לבכות ולחבק אחת את השניה ולשאוב כוחות להמשך החיים...כי אין ברירה....חיבים...!!! אז קבלי חיבוק גדול
והמון המון נשיקות

מבינה לליבך מאוד מאוד

במיוחד בימים כאלה שיש חג באויר מתעורר הצורך הגדול בחיבוק ובקשר לאמא בחתימה שלך כתוב משפט שגרם לי לחשוב קצת אחרת הבוקר "זה מה יש ועם זה ננצח" לי הוא נתן כוח הבוקר למרות שמצב הרוח על הפנים כל כך הרבה דברים עשיתי עם אמא שלי שחסרונה ענק אני יושבת לבד מול המחשב וחושבת שאם היא היתה כאן עכשיו יכולנו להיות יחד להעביר את השעות האלה במקום בבכי בשמחה קבלי חיבוק ענק ואולי גם לך יעזור המשפט שאת עצמך בחרת

תודה סגולה

את מבינה, גם כשאמא היתה כאן, היא היתה כל כך שקועה בעצמה וכל כך לא קומוניקטיבית, שהגעגוע שלי הוא בעצם למשהו שלא היה לי מעולם, ועכשיו רק מרגיש מוחרף יותר...

למעלה