מחפשות עובדות לגן?

מחפשות עובדות לגן?

לגננות שלום. אני פונה אליכן בנימה אישית. אנו חברת השמה המתמחה בתחום החינוך לגיל הרך. אנו עובדים עם עיריות, ארגונים גדולים ואף גנים פרטיים.
משיחות רבות עם גננות אני שומעת את המצוקה שלכן, קשה מאוד להשיג עובדות טובות ואיכותיות. חלקכן מפרסמות באתרים השונים באלפי שקלים (פרסום משרה לחודש נעה בין 350-800 ש"ח, תלוי אתר) ומתאכזבות כל פעם מחדש.
אצלנו אתן מקבלות:
- פרסום בערוצים שונים ומגוונים - אתרי פרסום רבים, מוסדות לימוד המכשירות מטפלות וגננות, מודעות בלוחות מודעות בתפוצה ארצית, באנרים באתרים שונים כמו גוגל ופייסבוק ועוד ועוד. עלויות הפרסום הן גבוהות ולרוב תצטרכו לבחור רק אחת מן האופציות. אצלנו תקבלו את הכל!
- שימוש במאגר מועמדות קיים הכולל 20,000 קו"ח.
- סינון קו"ח ומיונם על פי צרכיכן.
- פניה למועמדים רלבנטיים.
- עריכת ראיון מעמיק עם המועמדת ובדיקת התאמה למשרה המוצעת.
- בדיקת ממליצים (במידה וקיימים).
- בניית חוות דעת תעסוקתית.
והאמת, במחיר שפוי. והרבה פחות כאב ראש. ובשירות טוב ובגובה העיניים על ידי אנשים מהתחום.
מוזמנות לפנות אליי ב[email protected]. בהצלחה בתהליך החיפוש! ומי ייתן שילדינו יחונכו על ידי הטובות ביותר

היי

מקווה שלא אכפת לך אבל אני חייבת להגיב...
אני כבעלת גן לא צריכה עוד חברה שתשלח לי קורות חיים.
אני צריכה עובדות.
רוצים שאני ארשם עליכם ואשלם לכם כסף - אל תבטיחו לי לשלוח קורות חיים או שאנשים יבואו לריאיון עבודה.
את זה אני מקבלת חינם אין כסף וגם לשכת התעסוקה עושה את זה (לא בהצלחה אבל בכל זאת)
מה שאני לא מקבלת זה שאנשים שבאים לריאיון עבודה ממש יגיעו לימי התנסות או לחילופין יעבדו יותר משבוע לכל היותר.
שולחים לי נשים שצריכות להגיע לעבודה באוטובוס ולכן לא רוצות במשרה.
אני מחפשת עובדת זמן רב כדי להצטרף לצוות. עכשיו אני כבר מחפשת עובדת בדחיפות. עובדת הודיעה לי אתמול שמסיבות משפחתיות היא עוזבת את העבודה החל משבוע הבא. עובדת אחרת חולה כל השבוע.
כלומר בשבוע הבא אין לי כמעט צוות לתפעל את הגן. התקשרתי לחברות כח אדם והם לא מתעסקים בזה.
למה לי לשלם לכם? אם לא אמצא עובדת תחזירו לי את הכסף? תבואו לעזור בגן?
מה היתרון שלכם בשבילי?
"מועמד רלוונטי" לעבודת סייעת זה חתך גדול מדי - זה בעיקרון ציבור המורכב מנשים (אך גם גברים) בעיקר האוהב ילדים. זו הדרישה הכי חשובה. דרישה אחרת זו אחריות אישית. השאר - זה נלווה.
זה פשוט מרגיש כמו המון מילים יפות וקצת תוכן שיווקי.
אם אתם רוצים למכור (בשבילי לפחות) אתם צריכים להסביר קצת יותר מאיפה בדיוק אתם מוצאים את ההון האנושי.

למעלה