מחסן עצים באשדוד - אורי גרוס

yerets

New member
מחסן עצים באשדוד - אורי גרוס

היום ביקרתי במחסן עצים באשדוד אורי גרוס, הנה מספר רשמים: מדובר ביבואן שמוכר בעיקר בסיטונאות, אבל במידה ויש לו חבילות פתוחות הוא מוכן גם למכור בבודדים, המחירים טובים, ובנוסף לכל אורי אדם חביב, נחמד ומסביר פנים. היות והוא יבואן יש לו מידי פעם עצים מעניינים שקשה להשיג אותם באופן שוטף, לדוגמה ראיתי שם קורות אלון אירופאי באורך של חמישה ושישה מטרים בחתך של בין 50*50 ל80*80 מ"מ. או קורות צפצפה בעובי 4 אינטש (או כמו שזה נקרא בארה"ב 16/4). ועוד ועוד... מידי פעם יש לו גם שאריות שהוא מוכר במחירים טובים במיוחד. למי שמתעניין שוה לבדוק. ביום שישי במפגש הפורום אשמח לשתף אתכם בחוויות נוספות. למי שלא מכיר את המקום יתכן ויהיה לו קצת קשה למצוא את המקום , אשמח לעזור למי שמתעניין או ניתן לבקש הכוונה מהם בטלפון.

yulevi

New member
מירו איזה סוגי עצים אתה מחפש

האם כמות מסחרית,ציינתי לא מזמן בפורום שאצל יואב ממנסרת ברזלים יש הרבה מאוד פרוסות מעצים ארץ ישראלים וגם באקליפטופ.יואב משתתף במפגש כלים ידניים,תהיה לנו הזדמנות לדבר איתו על הנושא ותנאים לחברי הקהילה,

miromiro

New member
מה לעשות שאני גר בדרום הרחוק?

אשדוד,זה כבר יותר נגיש(כולה שעתיים נסיעה) אין לי כרגע תכנון ספציפי,יש לי רגליים ממתכת שאני לא סגור אם להכין להן פלטת עץ או פסיפס. תודה מירו

urigrossltd

New member
אתה יותר ממוזמן לבוא ולבקר

היי מירו, כמו רבים מאיזור הדרום, הנך מוזמן לבקר אצלנו, לראות דברים חדשים בתחום העץ וגם לקנות. אורי, אורי גרוס בע"מ www.urigross.co.il

yerets

New member
יש לו מספר סוגי עצים לא גזומים

לא ראיתי אצלו פרוסות עצים, אין לו מנסרה, הוא מיבא עצים.

urigrossltd

New member
תודה ותוספות

1. ראשית כל שמחתי לארח אותך ואני שמח שהנך מרוצה, גם מהמחירים וגם מהשירות - ד"א, לא קיבלת יחס מיוחד - הדגשים שחברתנו שמה הינם: ביטחון בקניה, איכות גבוהה של מוצרים, שירות ואם אפשר - גם מחירים סבירים :) 2. אני מודה לך מאוד על התגובה פה, פידבק חיובי אומר שאני עושה נכון. 3. אשמח לבקר מידי פעם בפורום ולתרום מנסיוני בתחום כיבואן ומנסיון רב-השנים של חברת אורי גרוס בנושא העץ הקשה, דקים, לבידים ועוד. 4. לגבי מבצעים מיוחדים: העלנו אתר חדש ( מוזמנים לבקר ) - אנו נעדכן את האתר במבצעי-הוזלות.. גם העצים המוזלים הינם ברמה גבוהה! 5. לגבי מידות מיוחדות כמו קורות: הרשה לי לתקן: קורות אלון אירופאי מבוקע : 150*150ממ / 200*200ממ ועוד... עץ מדהים :). ברשותנו עצים נוספים במידות מיוחדות. בברכה, אורי גרוס, אורי גרוס בע"מ אשדוד www.urigross.co.il

למעלה